nemozes si vybrat kde byvas, pche musim byt len BB, nemozem byt v gronsku ani na severnom pole, ani inde, pche, obmedzene ....a nie su tam ani statusy....neukazuje ti kto hlasoval v ankete....aaaa nikto tam so mnou nekeca a tu ano&
ani jedno ( este birdz ako-tak)... ale pokec? tam som bola 3 krat v zivote aj to len na 2 minuty a mala som dost... noa booom ..to je uz fest..som sa odtial radsej zrusila..
birdz mal uroven ked som sem dosiel teraz upada ale co uz ako vsetko pokec nehrozi blbost na entu...na booome som bol parkat po tom ako mi dali adminstvo na pol rok som tam prestal chodit akoze sex sex sex a zas sex... je od 18r a chcu zanho kolko ? 34sk ? uz ani neviem... a ludia tam klamu a hraju sa na velkych birdz je oproti tomu aj teraz este diamant a tamto ma pre mna hodnotu prdu
@13 hodnotu prdu ? až tak ? ah jaj no akoze na pokec chodim aj ked nevem prečo ale tam pišem len s priatelmi a tak stare ksichty najdene a tak aaa tu zasa az tak vela ludi nepoznam ale nenudim sa tu
ked ono je tak strasne tazke sa rozhodnut..lebo tie posledne dve vobec nepoznam a na to prve chodim asi tak raz za rok.. a toho roku som tam ete ani nebol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale birdz to je niečo celkom ine, neda sa to porovnat
a btw, dve veci k tebe...ako to ze ma 10 rocne dieta pred menom nicku sexy? taka mala?...a co robis tak neskoro hore?
s pokecom sa neda ani porovnat
- ukladaju sa tam rp? - iba ak si zaplatis - pche
- je tam blog? nie
-je tam forum?- nie len blbe miestnosti
- atd atd
a dako som sa rozkecala
a jasné že birdz je naj