Na SMSku Tristania-Libre, všeobecne Arch Enemy-Diva Satanica, 2naj kamošky: Arch enemy - Vultures a Heart of darkness, na zvyšné Cadacross-Forest remains Victor, ma mamu Sirenia-Meridian, na tatka Sirenia-Midwintertears na brata Cadacross-Among the stars a na zvyšok rodiny Nightwish-Erämaan viimeinen.
krása... ...youtube celý deň a asi si zmením moje štýlové don omar feat. tego calderon- los bandoleros a papa roach-live this down na niečo iné..možno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
nádherné klávesy na začiatku
@iwannau Krásna pieseň Nemám ju ako zvonenie ale tiež ju mám v mobile..a ten začiatok-krrása
a na frajera mám Killing me softly
Na SMSku Tristania-Libre, všeobecne Arch Enemy-Diva Satanica, 2naj kamošky: Arch enemy - Vultures a Heart of darkness, na zvyšné Cadacross-Forest remains Victor, ma mamu Sirenia-Meridian, na tatka Sirenia-Midwintertears na brata Cadacross-Among the stars a na zvyšok rodiny Nightwish-Erämaan viimeinen.
ale na budík si musím meniť stále melódiu,lebo tak po týždni,keď ma budí nejaká pesnička mi začne liezť totálne na nervy a sa mi zhnusí
Mamka a ocko... The Infants - Old Party
Brat... Babyshambles - Fuck Forever
neni sanca nepocut toto!
A ako smsku mám také strašné škriekanie tej škrípajúcej mačky z icq. Vždy, keď mi to zazvoní v škole, tak všetci sa smejú.
Totally Spies - na sms
mama a oco: kabát-burláci
sms: the doors-love street
ale inak ako tak pozerám tak velkom slušné veci tu máte...arch emeny...a pod... bravóóó
ja ten song milujem..
ale momentalne mam waldo´s people-lose control (tusim ze to)