teraz neviem ci viem dobre, ale squatting nie je ten sposob "musenia" na Guantaname, ked dotycneho priputaju, otvoria mu usta a leju donho vodu vod takym uhlom, ze to v nom vyvola reflex topenia sa...
Ked hej, tak som nestranny, z niektorych ludi proste treba ziskat informacie (bezpecnost statu)...
Ak sa nejedna o to, tak sorry...
akurat citam knizku, kde squatt(ing)uju veela vela
vola sa ze Herak a je o dvoch 14r. deckach, ktore usli z domu a budu zavisle aj na heroine /vyzera to tak/. Zaujimava knizka.
aha uz vidim. a ze co si o tom myslim? hm podla mna nic zle na tom, hlavne ked je mnozstvo takych opustenych objektov, kde nikoho netrapi ci tam niekto je, tak preco nie. nehovorim ze sa tam musi zrovna fetovat ale tak napriklad aj taky airsoft / paintball sa da zahrat a tak .
sorry ale strielal by som ludi keby sa mi nahrnuli do domu aj keby som ho nevyuzival, keby ma porprosili asi by som im to dovolil, ale furt ma viaze nejaky pudovy pocit vlastnictva. Inac som cital, ze minule obsadili nejaku vilu
Squatting je vo svojej podstate protest proti konzumnej spoločnosti a systému vykorisťovania.
Štruktúry globálneho kapitalizmu a parlamentná demokracia neustále prehlbujú ekonomickú nerovnosť a umožňujú len úzkej elite hromadiť svoj majetok a bohatnúť na úkor ostatných.
Squatting je zároveň tiež protestom proti vysokému nájomnému, ktoré si mnoho mladých ľudí nemôže dovoliť. Množstvo objektov je v dnešnej dobe nevyužitých a schátralých. Stále existuje množstvo predsudkov voči squaterom, ktoré z nich robia asociálov a drogovo závislých. V skutočnosti len tvoria alternatívu aká zatiaľ ešte nebola dostatočne pochopená.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ked hej, tak som nestranny, z niektorych ludi proste treba ziskat informacie (bezpecnost statu)...
Ak sa nejedna o to, tak sorry...
Hmm, tak nic... Chcel som byt mudry a strapnil som sa
No nedalo mi to a patral som.
Takze otazka 2: "neopravnene uzivanie domu/bytu ludmi" ?
vola sa ze Herak a je o dvoch 14r. deckach, ktore usli z domu a budu zavisle aj na heroine /vyzera to tak/. Zaujimava knizka.
necitala
a jasne, posuniem, ked to docitam teda, ak to bude dostatocne dobre
Štruktúry globálneho kapitalizmu a parlamentná demokracia neustále prehlbujú ekonomickú nerovnosť a umožňujú len úzkej elite hromadiť svoj majetok a bohatnúť na úkor ostatných.
Squatting je zároveň tiež protestom proti vysokému nájomnému, ktoré si mnoho mladých ľudí nemôže dovoliť. Množstvo objektov je v dnešnej dobe nevyužitých a schátralých. Stále existuje množstvo predsudkov voči squaterom, ktoré z nich robia asociálov a drogovo závislých. V skutočnosti len tvoria alternatívu aká zatiaľ ešte nebola dostatočne pochopená.