PROROCTVO VANGY, KTORA ZOMRELA V ROKU 1996, SA NASLO V JEJ POZOSTALOSTI. VANGU MALI V OBLUBE AJ BULHARSKI STATNICI, KTORI SI OD NEJ NECHAVALI VESTIT NAPRIKLAD VYSLEDKY VOLIEB. VEDECKY INSTITUT, KTORY PRED ROKMI SKUMAL JEJ PREDPOVEDE, JEJ PRIZNAL USPESNOST
PRíliš sci fi .....ale ja verím tomu že všetko je možné....v roku 2016 prídu na zem opice s ružovými rádioaktívnymi chlpmi a z ľudí sa stanú teletubies...80% obyvateľstva bude vyzerať ako tinky-binky
2076-huráááááááááááááááááááááááááááááááááá,ked bude vtedy naozaj komunizmus tak sa teraz dam zmrazit a poviem nech ma rozmrazia v roku 2076.
inak uz som to cital asi pred dvomi mesiacmi,vtedy ma to zaujalo.nieco sa moze stat co rozpravala ta zena a nieco je tam blbost.aspon teraz mi niektore veci tam pripadaju blbo ale kto vie mozno o sto dvesto rokov to bude naozaj.ze energia z nicoho?!to je ako v scifi.
heh čo je na tom pravdy, a tretia svetova je v dnešnej dobe nemysliteľná, normálny vzdalný človek by takému niečomu asi ťažko uveril, keby bolo pri tej 3sv aspoň to ktoré štáty a prečo, ale toto je len holý nepodložený fakt, keby tam bola vyveštená ekonomická kríza ale to si tá stará krava asi zabudla vymyslieť
fantasmagoricka demagogia: keby som sa mal riadit predpovediami vsetkych prorokov[sibylla, nostradamus, atd], kupil by som si pozemok v cintori, jednu truhlu a zopar sviecok. Povedz MI, na zaklade coho predpovedaju buduce udalosti? Veci, kt.sa uz stali im pripisuju psychicky vysinuti ludia-mali by ich dat do Pezinka...lol
@stodvacinkar - no napríklad styk s mimozemšťanmi, nevravím že to bude presne vtedy ale raz to bude určite, to by bola veeeeelmi velka náhoda ak by sme boli vo vesmire samy ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
hocico ale toto fakt nie
inak uz som to cital asi pred dvomi mesiacmi,vtedy ma to zaujalo.nieco sa moze stat co rozpravala ta zena a nieco je tam blbost.aspon teraz mi niektore veci tam pripadaju blbo ale kto vie mozno o sto dvesto rokov to bude naozaj.ze energia z nicoho?!to je ako v scifi.
ktoré veci sú tam podľa teba "celkom reálne" ? Že v roku 2088 príde nová choroba vďaka ktorej zostarneš za pár sekúnd?
buducnost nieje nikde napisana, piseme si ju sami!
precitaj si knihu sudny den sa davno zacal, celkom zaujimave, hoci nevravim ze to je cista pravda
Wifi 11.0
Neučí sa to v treťom ročníku,že vesmír je rozpínavý a NEMOŽE MAŤ HRANICE ! !!
ach jaj.. bude to moc sebecke ked poviem, ze je mi jedo co bude o 100rokov?!