No do skoly sa ide az v utorok aspon na ZS,SS a gymple Cize neriesim Ale ked pojdem prvy den do skoly tak na seba hodim nejake nohavice a tricko popripade mikinu podla pocasia
špecialne na prílezitosť 1.9. kedy pravidelne chodím do školy, nakoľko som vysokoškolák si dám zvodne montérky, s takými štýlovými olejovými škvrnami ako vrchnú časť odevu použijem ocinove o tri čísla väčšie tielko celý outfit vyšperkujem zváračskými okuliarmi bez pravého sklíčka to by malo stačiť
tak kedze na VS zacinam az o mesiac skoro tak este neviem ake bude pocasie ale na zapisat do rocnika sa musim ist bohuzial osobne (bo STU je este v rokoch krista tusim ) a to si dam
ak teplo: rifle,nejaka kosela , tenisky
ak zimsie:rifle,biela kvietkova kosela,sako,topanky
Myslim ze uz to tu kazdy jeden spomenul ze sa tam pondelok nejde takze nebudem sa opakovat no mensi omyl co uz stava sa Ale obliekam si normalne to co vzdy,bezne do skoly,nevidim na tom utorku nieco vynimocne,ze by to bola nejaka udalost velka na ktoru sa musim chystat uz teraz niekolko dni omg ajtak mam v skrini doma iba pekne veci na seba takze je mi fuk co z toho si dam ktory den
Utorok 2.9.2008 prosim prid do skoly v ciernom obleceni aby si v tento smutocny den vzdal-a pamiatku koncu prazdnin. Posli tuto zpravu kazdemu co navstevuje skolu zakladnu, strednu, vysoku.............AMEN PRAZDNINAM
Aaa dofaka nad tym som ani poriadne nerozmyslala asi by som mala ist kus v gala ze?No tak si dam dlhu ciernu suknu a nejake cierne tricko k tomu...alebo take ciernobiele pasikave
to čo sa tu rieši , ja idem do školy až v stredu a nemienim na seba dávať nič iné ako obvykle... na konci roka som bola jediná baba v triede bez sukne, a ešte v deravých čiňakoch... a nikto s tým nemal problém už si na mna zvykli...
Ciernocierne riflové nohavice(nedá sa to nazvat rifle ale je to ako rifle ale je to total cierne a uzke) cerveny rolak bez rukavov a zeleno oranzove ciny.... k tomu nahrdelnik co som dostala na meniny anaramky ktore mam na ruke priviazane uz značnú dobu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
nooo, ved ju nechajte
asi cierne tricko na vyjadrenie smutku ze sa tam musim zase trepat...
rifle bielu blúzKu boty šilec odfotím nebojte
[to si neobleciem]
ak teplo: rifle,nejaka kosela , tenisky
ak zimsie:rifle,biela kvietkova kosela,sako,topanky
ale nie....hocico...je mi to fakt uplne jedno..toto už davno neriesim
u mna to bude tak, ze:
utorok rano
stvrt na osem
v spodnom pradle pred skrinou
beh do kupelne pozriet na teplomer
beh pred skrinu
beh do kupelne pozriet na teplomer, lebo kym pridem do detskej, zabudnem, kolko bolo
vyberanie oblecenia podla pocasia a ladenie
priebeh teda viem, ale vysledok zatial nepoznam
A v utorok? tiez pyzamo mne skola zacina az 22.9. takze ja mozem spaaaat
A moj skvely nahrdelnik
No nič. Ale už onedlho budeme môcť birdz tričká získať - nejakým nepochopiteľným záhadným nadpozemským spôsobom.