mne sa paci metal pretoze je to asi najzlozitejsi hudobny stil a matal ma neobycajne tazke sola neobycajne krasne melodie atd a ked sa to spoji do kopy je s toho brutalne kvalitna muzicka
mno u mna vyhrava metal a rock..........maju krasne prepracovane pasaze.....milujem gitarove sola a dunive bicie... ...a pocuvam ju preto.ze sa mi paci a ukludni ma.....je to proste relax.....haha
Zo všetkého najradšej počúvam alternatívny rock, pretože je to skvelá gitarová hudba (aj čo sa týka basgitár . Síce nie su tam mohutné gitarové sóla ako napr. v metale, ale dá sa pri tejto hudbe skutočne odreagovať
ja počuvam hip-hop....viac zahraničny...slovensky je čim dalej tym viac o ničom...alee akože pačia sa mi aj ine štyyly...jeden čas som aj punk počuvala ( to ma moja kamoška nakazila na čas ale taka zona a sa mi clekom paaači ..aj rock ....ale vždy som skončila len pri tom hip-hope...hehe..Ale takto, podla mna sa májú rešpektovat všetky hudobne štyly, pretože každy je jedinečny, a pre nieekoho ten naj ...A je podla mna dost odveci sudit ledi podla tohoo čo počuvaju. asi tak mnoo d
no mam rad vselico..hlavne metaal...je to podla mňa fakt super hudba....ináč konkrétne aj gotické ako Evanescence, Within Temptation..alebo potom aj Slipknot a tak....punk je pre mna moc vesely to nemusim...a takisto nemusim ani hip-hop.....ale mam rad aj ine veci ako metal..aj krásne klavírne sladˇáčiky s krásnym hlasom Amy Lee...nádhera
ja pocuvam rap..ale slovensky uz ani nie len tie starsie veci..lubi sa mi napr aj francuzsky lenze nic nerozumiem
a preco?da sa na to tancovat (nie na vsetko samozrejme) a proste neviem..mam taky zvlastny pocit,iny ako ked si pustim neake reggae rock alebo hocico..asi to mam v sebe co ja viem
ale okrem toho si pustim aj neake oldies,ska,reggae,rock..
tak ja pocuvam hlavne metal (pre krasne sola a skratka ta hudba je uzasna)..napriklad taky folk a pagan metal je uzasny..potom rock (guns n roses 4 ewer) a sem-tam aj jazz a reggea
Ja pocuvam hlavne rock pretoze clovek aj pocuje to co spievaju a nie je to iba bezduche vrieskanie a tie texty su jednoducho zo zivota,pokusaju sa stale vyrozpraqvat nejaky pribeh (Bon Jovi)
punk,rock a metal niekedy! precoo? lebo tej hudbe rozumiem a neharju pre peniaze ale pre ludii a preto lebo ich tho bavyy a je proste supeeeeeeeeeeeer 4ever!
..no co vam poviem...tak urcite to je METAL...je nadherne melodicky
tak...je to podla mna najzlozitejsi styl vobec..ma nadherne spevacke sola a aj gitary su uuplne temne...vacsina metalovych textov ma aj pointu narozdiel od inych stylov..
Citala si niekedy texty metalovych skupin? O sukani polospalenej mrtvoly do hlavy atd. (to si nevymyslam...)? A povedat o nom ze je najzlozitejsi, ehm ehm Temne gitary... olala
ejha... niekedy mam pocit, ze pocuvam fakt vsetko... a mam chut to sem napisat a povedat preco
ambient, chillout, post rock: na oddych a snivanie, nadhera
jazz, nu jazz, funky, reggae, ska:ked sa potrebujem odreagovat... ci uz dementickovskym skakanim, alebo pohupovanim sa zo strany na stranu
punk ´77: lebo to je proste uzasna hudba, ktora bola skvelou odpvoedou na danu dobu
dnb, house, jungle, minimal, techhouse: lebo aj trsat treba...
postpunk, indie, alt rock: toto u mna fici asi tak najviac... post punk je krasna paranoidna hudba, ktora presne sadne na mna, hystericka... alt rock, pretoze ma vzdy prekvapi, rpetoze je skvely, napadity, originalny a najma velmi kvalitny ... indie, lebo to je taka skakacka
grunge: jaaaaj, to bolo obdobie, ked som len na tomto ficala...
oold school hip hop: yeah, to je podla mna uplne vtipna hudba, ktora stoji za to vtedy este aj texty mali zmysel (najma narazam na CZ/SK scenu) a podmazy boli skvele... proste hopec
podla nalady.. rock, hardcore, hiphop, punk, reggae... je to dost rozne, ale z hiphopu.. z toho len fakt maloco, najviac mi k srdcu prirastli beastie boys a take veci no este aj indie rock sa da, britpopove veci... Beatles z popovejsich veci sa mi paci Mikaa ma take az detske pesnicky, v tejto dobe je to pomerne vzacne... z metalu fakt mozno len ojedinele, muzika aj tej najvacsej tvrdosti mi nevadi, pokial ma nejaku melodiu, a hlas nie je ala ,uhundrany medved ide po lese´
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ja pocuvam vsetko staci ne?
kto vie, pochopí.
kto nie, zomrie neštastný
Najzložitejší je Fusion Jazz , keď už sme pri tom.
Inak počúvam rock , bigbeat , jazz , blues , folk.
Prečo?
Lebo tá hudba má srdce.
a preco?da sa na to tancovat (nie na vsetko samozrejme) a proste neviem..mam taky zvlastny pocit,iny ako ked si pustim neake reggae rock alebo hocico..asi to mam v sebe co ja viem
ale okrem toho si pustim aj neake oldies,ska,reggae,rock..
ska- uzasna energicka hudba, skvele texty, najlepsie na odreagovanie a vyblaznenie
reggae- hudba zo srdca
elektronika, hlavne taka psychotickejsia- jednoducho utek z reality,
dnb,tekno!- agresivna hudba, moja oblubena, hlavne ked potrebujem dobit baterky a vysrat sa na blbe pohlady ludi v elektricke
punk rock- mi privadza take pocity akoze mat v pecku, stale to moze byt aj horsie
grunge, metal- hlavne pri depresiach a blbych naladach kedy potrebujem proste vypnut
tanecne veci,hip hop,dancehall- hlavne v lete ked je naozaj vsetko skvele
funky,jazz- vzdy a vsade, uchvatna pozitivna hudba..
je toho dost co? mam siroky obzor ale hlavne je ze viem kedy si mam co pustit
Pocuva niekto??
ale najviac asi prve dva ved ktora ina hudba vas dokaze brutalnejsie rozpumpovat? taka thrashova 2kopakova mastenica...waaaaaaa!!!! mnam
potom jazz, blues, dnb , longital a tak dalej
tak...je to podla mna najzlozitejsi styl vobec..ma nadherne spevacke sola a aj gitary su uuplne temne...vacsina metalovych textov ma aj pointu narozdiel od inych stylov..
a vzdy mi vie povzdvihnut naladu...
to je tak v skratke...
ambient, chillout, post rock: na oddych a snivanie, nadhera
jazz, nu jazz, funky, reggae, ska:ked sa potrebujem odreagovat... ci uz dementickovskym skakanim, alebo pohupovanim sa zo strany na stranu
punk ´77: lebo to je proste uzasna hudba, ktora bola skvelou odpvoedou na danu dobu
dnb, house, jungle, minimal, techhouse: lebo aj trsat treba...
postpunk, indie, alt rock: toto u mna fici asi tak najviac... post punk je krasna paranoidna hudba, ktora presne sadne na mna, hystericka... alt rock, pretoze ma vzdy prekvapi, rpetoze je skvely, napadity, originalny a najma velmi kvalitny ... indie, lebo to je taka skakacka
grunge: jaaaaj, to bolo obdobie, ked som len na tomto ficala...
oold school hip hop: yeah, to je podla mna uplne vtipna hudba, ktora stoji za to vtedy este aj texty mali zmysel (najma narazam na CZ/SK scenu) a podmazy boli skvele... proste hopec
vynechala som nieco?
a moemtnlane pocuvam oca ako hovori : ty este nespis ?
z Autorov:
Akon,Celldweller,P13-Berezin,Sountracky z NFS,Alexandrovcov,DJ tiesto...
Rozne vyberovky
Podla nalady... zvatsa trance a ElectroRock