Keď máte raz za sto rokou sukňu a strepete sa. Alebo keď ste u doktora na kontrole a začnú sa vám krámy a on povie že sa stala nehoda. alebo keď sa omilom na niekoho strepete a zvalíte ho na zem a tak ďalej ... toho je vela. Nechce sa m to všetko vypisovať
ale hej tvoj oco.....boze normalne sa pytam lebo sa nudim som veldela že úar takychto kreatur sa tu poozyva...ja vjem prečo sa pytam ked nemaš odopoved nehcaj si svoj komnet pre seba a nesnaž sa byt zaujimavym..ja len tolko..fuck off
@rebarborka eeh ? pekne som povedal ze povazujem za trapas cloveka co sem napise ze tato anketa je trapna , co ja bohaca netvrdim ! si poriadne precitaj este raz moj koment skusa sa zamysliet a , zistis ze ja som nehovoril nic na tvoju anketu , je nahodou originalna ... a neurazaj moju rodinu lebo to ma vie pekne nasrat ...
@dollynka7 ano , presne =D ale , ja ju necham nech si to este raz precita =D a nabuduce nech si necha poznamky na moju rodinu =D to ma vie pekne nastvat a hlavne ked som ju , jak si povedala , "pochvalil" =D
@rebarborka Aspon si nam predviedla jeden z najvacsich trapasov. Vyskocit na niekoho kvoli vlastnej nezodpovednosti, v tomto pripade hluposti, to je teda TRAPAS!
@matus123 ale fakt sory ja uz mi doplo ako si to myslel..ale narvy pohlad sa mi tot ak zdalo no..ale aspon je tato anketa niecim zaujimava vo vlastnom fore o trapase vlastny trapas
@rebarborka sak v pohode ja som sa minule podobne nakrical na admina ked mi dosla sprava ze mi premenoval forum a ja som myslel ze mi ho vymazal aj mne sa stalo uz vela takychto veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ps : si prefarbena blondina ? takyto fail sa len tak nevidi ....
Keď si prikášľujete niečo čo sa vás týka a niekto vie, že si vymýšľate
Keď sa vyhovárate, že niekde nejdete lebo sa musíte učiť, je vám zle a ten druhý vás vidí..
@5
@8
tu mame nadherny priklad , trapneho nedorozumenia =D
na čom sa budete smiat ked vas vsetci opustia na stare kolena a vy budete skrz na skrz sami štrikovat svetre...?
ale na kamosa nema nik pocurat sa v stane, vysrat pred garazou atd...
alebo počúvať takú osobu