momentálne... a práve som sa uvedomila čo mám dnes za divný deň lebo striedam omniu, eisenfunk, wardrunu a combichrist...
a momentálne som objavila toto!
@2 tiez som si stiahla novy album Avril predchvilou ale este som si ho nepustila a som nan dost zvedava nakolko posledne 2 albumy boli neskutocne na kokot
@bangbangboom mne sa pačia len tie 3 single a posledne dve na albume ostatné mi prídu úplne rovnaké a také ...čo ja viem na to že má už skoro 30 by som čakala niečo iné a nie pesničku o hello kitty
@abbey4real tak ten song co ma s kroegerom je podla mna otrasny a absolutne som mu neprisla na chut.. po vypocuti bad girl s mansonom (aj ked cakala som viac mansona) som si povedala ze si to stiahnem, lebo henten song je dost ppci podla mna... no a zbytok uvidime, este dnes si to pustim na hello kitty som akoze fakt zvedava
@leiladrumnbass no ja mám síce skôr obľúbené pesničky ako albumy od neho, ale jak pozerám, tak na Born Villain ich je celkom dosť, takže nechápem pičujúcich
Hold Tight - Justin Bieber
Mada Namida Ni Naranai Kanashimi - Kinki Kids
Sweeter Than Fiction - Taylor Swift
Kakumei Dualism - Nana Mizuki & T. M. Revolution
Demons - Imagine Dragons
Wait For A Minute - dj tay james & Tyga
You're Nobody 'Til Somebody Loves You - James Arthur
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
konkrétne 4:54 a je to super a chcem štvrtú sériu a nevydržím
a momentálne som objavila toto!
a potom si dám asi @1
ja teraz toto
a vlastne už ho aj počúvam
Mada Namida Ni Naranai Kanashimi - Kinki Kids
Sweeter Than Fiction - Taylor Swift
Kakumei Dualism - Nana Mizuki & T. M. Revolution
Demons - Imagine Dragons
Wait For A Minute - dj tay james & Tyga
You're Nobody 'Til Somebody Loves You - James Arthur
@sugy1 to uz vyslo? ake to je? idem si to stiahnut..