Ahojte, chcem sa spýtať čo robíte s priateľkou keď ste sňou u seba doma? Lebo v stredu má prvý krát dojsť ku mne domov na pár hodín (3-4h)..tak sa chcem spýtať čo mám vymyslieť.. napadol ma nejaký horor alebo film ale zdá sa mi to dosť nudné..tak poraďte
to je ake zlateee! konecne nejaky rozumny chalan co 14 nechce sex a nerobi so seba nejakeho k*r*vnika alebo nejakeho drsneho frajera
ja navrhujem pozriet si film alebo rozpravat sa o hocicom popripade si zahrat nejaku normalnu hru alebo pozerat nejak vtipne obrazky,videa popripade je lepsie niekam ist sa poprechadzat
alebo spolocne si upiect nejaky dobrucky kolacik alebo nieco chutne navarit
je toľko vecí čo sa dá robiť bez toho aby šlo o sexuálne praktiky či myšlienky Ako tu bolo spomínané môžete si pozrieť film, rozprávku, či niečo iné, či len tak si ľahnúť na postel a rozprávať sa, spravíš mu niečo jesť keď že ho hostíš ty a ak máš niečo zábavné čo vás oboch baví, tak si to môžete zahrať, spoločenské hry či karty. môžem mu poukazovať svoje fotky ako si bola malá, či nejaké vtipné fotky rodin a podobne priblížiť ťa trošku .čo sa týka domáceho prostredia.. Ak nepozná tvoje mesto či okolie môžeš ho zobrať na prechádzku, a poukazovať mu miesta kde rada chodíš či spoji to s rôznymi spomienkami prihodami čo ho pobaví a niečo viac sa dozvie o tebe a tvojom detstve.. je toho veľa nie len na 3-4 hodiny
mne by stačil tanier krupice a kriskros! mas strasne vela moznosti horor by som velmi neskusala pretoze nemusis vediet ci ma dotycna rada taky zaner ale naozaj nejaky dobry animak a pukance nic nepokazia alebo nejake spolocenske hry, popripade sa mozno opytaj co by chcela robit ona budes mat + u nej..alebo sa spolocne dohodnite
my hráme wowko alebo ležíme v posteli a rozprávame sa (teda, ja rozprávam...on, akonáhle vojde do postele, spí...je to nanervy občas )
alebo hráme karty, chodíme do lesa, čítame knihy a tak a ešte sa češeme teda, ja češem jeho... (on mňa nie, nechcem riskovať, že by mi všetky vlasy vytrhal )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
zle sme si robili furt normalne sme sa rozpravali pozerali net raz sme sa hrali clovece ved to je jedno
myslím že čokoľvek iné...pozire si nejaké vtipné videá na nete
ja navrhujem pozriet si film alebo rozpravat sa o hocicom popripade si zahrat nejaku normalnu hru alebo pozerat nejak vtipne obrazky,videa popripade je lepsie niekam ist sa poprechadzat
alebo spolocne si upiect nejaky dobrucky kolacik alebo nieco chutne navarit
je toho vela ale toto ma napadlo ako prve
A chovaj sa k dame slusne
sweet
alebo hráme karty, chodíme do lesa, čítame knihy a tak a ešte sa češeme teda, ja češem jeho... (on mňa nie, nechcem riskovať, že by mi všetky vlasy vytrhal )
nerob drahoty a pretiahni ju!