Myslim že fico patrí k najcharizmatickejším ľuďom čo vedu a viedli tento štát. Je to odborník na právo a ma aj rozsiahle ekonomicke znalosti. Táto vláda je z ponukanych možnosti ta najlepšia, samozrejme že ma aj svoje zápory ale v porovnani s predchadzajucou vladou je to neporovnatelne. Ten kto má len trochu racionálne komparatívne myslenie a dokáže aktívne vyhladavať informácie z tejto oblasti mi dá za pravdu. a ten kto nevie o čom je ekonomika tak nech ani do tejto temy radšj neprispieva
myslím že väčšina antiFICOvcov ani nevie prečo ho vlastne nemajú radi... bývalá vláda spravila pár ťahov vďaka ktorým naša ekonomika teraz má výbornú úroveň, keby však zostali pri korýtku a pokračovali v nasadenom štýle, nie len že by pokračovali v tých svinstvách (nabaľovanie sa a pod.), ale ďalšími radikálnymi krokmi by nás dostali do riadneho bordelu. fico spravil len málo pre to že ekonomika je tam kde je, no hlavné a najdôležitejšie je že zastavil trend rozpredávania štátneho majetku včas na to, aby sme stihli ešte aj prosperovať. on je populista a na tom zakladá všetky svoje kroky, ale o tom je politika - prvé volebné obdobie populizmus, druhé radikálne ťahy.
SLOVENSKÁ POLITICKÁ KULTÚRA JE NA ALARMUJÚCO NÍZKEJ MORÁLNEJ AJ INTELEKTUÁLNEJ ÚROVNI (hlavne politici z SNS, SMER, HZDS). A KEĎŽE JE PARLAMENT ZRKADLOM SPOLOČNOSTI, MUSÍ BYŤ AJ VäČŠINA NAŠEJ SLOVENSKEJ SPOLOČNOSTI TAKÁ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
13ročná ficovolička?
To je to Slovensko až tak liberálne?
Možno tomu nevedome rozširujem význam, ale bolo to myslené asi ako "pokrokovo mysliaci"
Samozrejme myslené nadnesene, nie že by volebné právo hneď od narodenia malo byť znakom pokroku
naozaj? ako si na toto dosiel?