Na prvý pohľad duplicitný thread, na druhý pohľad thread pre všetkých, ktorí si nemyslia, že táto akcia je neoddiskutovateľne nekritizovateľná a hlavne nepíšu komentáre na to, aby im boli do pár minút vymazané wannabe @pravnik -om.
za mňa pár veci, ktoré pán wannabe-dicktátor pod anketou vymazal:
- obrázok od jedného z organizátorov:
>slovenské vlajky
>národ
>táto výbava nepropaguje žiadnu ideológiu
..nie je mávať národnými vlajkami a hovoriť o národe prejavom ideológie nacionalizmu?
@piter09 Gorilu nikto vyšetrovať nebude, skutočný záujem o to nemá ani opozícia, majú medzi sebou dohodu,že si navzájom po krku nepôjdu,lebo ak Fico padne,stiahne so sebou aj modrú mafiu,čo vládla pred nim, a viacerí jej členovia sú aj v súčasnom parlamente. Ak by sa aj vyriešila kauza Bašternák, reálny vplyv na zlepšenie situácie v krajine to neprinesie,kedže do vekej miery to bola len taká zástupná téma- zakýchto kauzičiek je plné vrece, mnohé sa do médii ani nedostanú, no bolo treba rýchlo nejakú zástupnú tému, jednak na zakrytie iných prúserov, ale aj na odventilovanie hnevu v spoločnosti (rovnaký účel mali aj nikam nesmerujúce protesty proti Gorile). Ak sa aj vymenie figúrky, odíde Kaliňák aj Gašpar, tiež to príliš nepomôže, kedže problém je v systémovom nastavení, napríklad to, že prezident policajného zboru je dosadozvaný politicky,nevolia si ho policajti. Toto je typický antifico protest, ktorý ale nevníma veci s nadhľadom, z pohľadu systému, ide iba o to dať na vedľajšiu koľaj Fica a spol. a potom hurá, príde spása v podobe opozíce na čele s Matovičom a saskármi! jedná sa zrejme o mládež žijúcu v rozprávkových predstavách, že iba Smeráci sú tu zí zlí draci a tá ich "opozícia" sú statoční, dobrí rytieri, a že študenti začali nežnú revolúciu a spolu s bežnými občanmi, čo sa k nim pridali porazili režim.
ďalej gumený pojem "extrémizmus", ktorý organizátori radi používajú.. ten bol vecne a pravdivo okomentovaný v tomto letáku a prejave na antifašistickej mobilizácii 11.3.:
@riddler "gorilu nikto vysetrovat nebude" - jasne, tak jebme na to, podme radsej na pivo, ze.
a tie dalsie sracky, napr. ze treba zmenit system...no tak ho zmen. Ved predsa ono sa to vsetko meni postupne, odidu z politiky do basy ti najvacsi kokoti a dalsi normalnejsi mozno presadia nejake zmeny.
A nepovedal si preco je uz len ta stranka smiesna.
a mam taky pocit, ze vam sa nebude pacit nic, aj ked pojde niekto vytvorit protest, ktory by splnal tie vase poziadavky, stale si nieco najdete, lebo "treba zmenit cely system, inak to nema zmysel".
Uplne tak to ma byt, ked sa mi nepodari zmenit uplne vsetko, radsej nebudem menit vobec nic
@piter09 opakujem: Nikto do basy nepôjde. Kto ich tam pošle? A Kto "normálnejší" presadí zmeny? Celá naša politická scéna je už do veľkej miery obsahovo vyprázdnená, ved ani europski lídri už nevedia, ako dalej a len nafukujú práznde bubliny, a celá politika je už len o tom, aké finančneé skupiny tu budú vládnuť, či ľudia nalepení na súčasnú kamarilu, alebo to tu ovládne Eset a spol. Keby požadovali konkrétne systémové zmeny, tak by ten prostest mal nejaký zmysel, ale ak je ústrednou témou odvolávanie nejakých figúrok,ktoré sa dajú ľahko nahradiť, presunúť moc od Smeru k tej akože "opozícii",tak to nemá zmysel, to sú pre našich "zemepánov" fakt neškodné protesty, Pripadá mi to také krátkozraké, nepremyslené, v konečnom dôsledku nič neriešiace, takže asi fakt radšej jebme nato.
@10@piter09 na demo spomínanej v @7 som bol tiež, aj keď som mal určité výhrady..
podľa mňa ale hlavne všetko popísané v tomto texte malo oveľa väčší dosah na politickú, ekonomickú a spoločenskú situáciu než by tento liberálny "protikorupčný" pochod kedy mohol mať, a to ešte nehovoríme o ostatných krajinách: » karmina.red/pdf/Karm%C3%ADn...
@waagbistritz69 prosim ta ja naozaj neviem ci si ty nejaky troll, ale to co si napisal je uz cisty nonsens. MAVANIE VLAJKOU KRAJINY JE PREJAVOM NACIONALIZMU?? toto je uz psycho nacisto.. myslim ze rovno spalme vsetky vlajky symbolizujuce krajinu, a vyrobme len jednu modru kde bude v strede zemegula a mavme tou lepšie jak toto, lebo tieto nazory uz niekedy hranicia s psychiatriou
Aj pred roznymi instituciami mas napriklad slovensku vlajku. pred americkou ambasadou zas veje americka vlajka. Urcite su vsetci nacisti.
@lenkaska1 Aj skrz to, že nevieš, že môže byť aj značný rozdiel medzi nacionalizmom a nacizmom, by si sa mohla fakt ukľudniť. A píše sa tam doslova „slovenské vlajky-zástavy nech to je za celý NÁROD“, tak don't blame the messenger... To aj Slota kedysi zajebal, že nie je nacionalista, ale národovec; pritom sú to synonymá, lebo základ slova nacionalizmus je latinské slovo natio, ktoré znamená práve národ.
V spoločenských vedách je táto entita, resp. sociálny konštrukt, objektívne nedefinovateľný. Nacionalisti za národ považujú skupinu ľudí, ktorá spĺňa niektoré, viaceré, alebo všetky nacionálne faktory. Tie však nie sú určujúce a nevyplýva z nich definícia národa, naopak sú odvodené ako deskripcia romantickej predstavy o národe. Jedná sa podľa nich o spoločenstvo ľudí spojených spoločnými hodnotami a tradíciami, hlavne spoločným jazykom, náboženstvom, dejinami, obývajúcich rovnaký zemepisný priestor. Tieto faktory sú všetky jednoducho vyvrátiteľné na konkrétnych praktických príkladoch. Stručne, spoločné hodnoty a tradície má väčšina ľudí žijúcich v Európe, USA či iných krajinách, do ktorých Európania migrovali a pritom nie sú považovaní za jeden národ. Spoločné náboženstvo zdieľajú napríklad ľudia v strednej Afrike, Európe, Latinskej Amerike a jeden „národ netvoria“, nehovoriac o tom, že obyvatelia tej istej krajiny môžu mať rôzne, alebo nemusia mať žiadne vierovyznanie. Spoločné dejiny majú napríklad Slováci a Maďari a napriek tomu sú obyvatelia Maďarska „úhlavným nepriateľom“ slovenských šovinistov. Rovnaký zemepisný priestor obývajú v našich končinách okrem Slovákov napríklad aj Rómovia, ktorí sa však tiež považujú za Slovákov, avšak matičiari ich za slovenské národotvorné etnikum rozhodne nepovažujú. Dokonalý guláš. A to som ešte nezačal tieto nacionálne faktory vzájomne kombinovať.
Definícia národa teda môže byť jedine subjektívna (národ tvoria tí ľudia, ktorí sa k nemu hlásia) alebo psychopolitická. To znamená, že národ tvorí skupina ľudí, ktorí sa považujú za určité prirodzené politické spoločenstvo, vyznačujú sa spoločnou lojalitou a citovým naladením (patriotizmus). Príslušnosť k národu nie je teda racionálna, ale priamo závislá od osobných pohnútok jednotlivca, od jeho emočného vnímania nacionálnej súnáležitosti.
Posledné predkapitalistické spoločnosti v Európe boli štruktúrované sieťou feudálnych pút a lojalít, čo bolo potrebné zmeniť s prichádzajúcou industriálnou revolúciou. Práve rodiaca sa industriálna spoločnosť podnecovala sociálnu mobilitu, individualizmus (potrebu presadiť sa), potrebovala nový zdroj kultúrnej súdržnosti. A tou je nacionalizmus. Hlavným cieľom nacionalizmu z hľadiska štátotvornosti je zachovať jednotu národa podnecovaním vlasteneckej lojality a hrdosti na svoju krajinu. Podstatné bolo dať pracujúcim ľudom novú identitu, s ktorou by sa vedeli stotožniť a tým odvrátiť pozornosť od závažných problémov, ako je chudoba či priamo kapitalistické vykorisťovanie. Nacionalizmus začleňuje robotnícku triedu do národa, čo funguje ako protilátka proti triednemu pohľadu na spoločnosť a politici sa nim snažia zamedziť sociálnej revolúcii. Nacionalizmus fungoval a funguje ako náplasť na sociálne problémy a to najmä v čase kríz alebo veľkých spoločenských zmien, sprevádzaných aktivizáciou robotníckej triedy, ako tomu bolo v dobe industriálnej revolúcie a tým pripravuje živnú pôdu pre kapitál.
Ten nacionalizmus, ktorý z povahy jemu vlastnej vnáša do spoločnosti xenofóbiu a šovinizmus, nenávisť a imperiálne túžby. Nacionalizmus, ktorý podnietil dve svetové vojny. Nacionalizmus, ktorý rozdeľuje spoločnosť podľa vzoru „my a oni“, kde „oni“ sú tí, na ktorých padá vina za aktuálne problémy v spoločnosti. Ako to zhrnul Albert Einstein: „Nacionalizmus je detská choroba. Sú to osýpky ľudstva.“
A áno, aj hrdo mávať vlajkami štátu (čo ako nadnárodného, čo SR teda moc neni), proti ktorého vláde ideme protestovať, resp. proti korupcii na najvyšších miestach v onom štáte, aj to by mi prišlo ujebané...
hej ten rozdiel som si uvedomila, len už bolo stlačené enter, tak predtym nez si precitam tvoj siahodlhy komentar hovorim, ze teda vsade si kludne oprav a daj slovo nacionalizmus, aj tak to myslim rovnako...
hm no mysli si co chces, ale toto podla mna riesis hovadiny. To ze tam napisali ze nechceme ziadnu ideologiu je len dobre a prave ty sa ju tam silou mocou snazis najst. Ja na tom nevidim nic zle. Aj ludia ked idu na festival si beru vlajku svojej krajiny... to je tiez nacionalizmus? A spominas si na velky protest v rumunsku proti korupcii? Tam ludia vytvorili rumunsku vlajku. A neriesili take hovadiny ze propaguju teraz ideolgiu nacionalizmu a podobne a ani ich za to nikto neodsudil a nikde ani nebola zmienka o tom ze je to nacionalisticke.
Proti slovenskej korupcii, slovenske vlajky. Nie proti inemu narodu! Toto si treba uvedomit.
@lenkaska1 "Proti slovenskej korupcii, slovenske vlajky. Nie proti inemu narodu!" To nikdy neopchopím, či v Rumunsku, či tu, takto sa pokúšať hasiť oheň ohňom... Odhliadnuc od toho, že asi väčšina samozvaných národovcov či vlastencov tu v prvom rade niečo proti podaktorým iným "národom" en bloc má a Slovákov či Slovanov často vidia ako morálne čistých elfov, za ktorých úpadok vždy môžu len zlí Maďari, Židia alebo Američania, v každom prípade ide prinajmenšom o túžbu po návrate ku akejsi "normálnosti", ktorou má byť životný štandard strednej triedy v národnom štáte. Tá predstava, že štát alebo aj hospodárstvo, sú čímsi neutrálnym a homogénnym, fungujúcim pre dobro všetkých, je omyl, národný štát nikdy nikoho nechránil pred nevyhnutnými rozpormi kapitalizmu, viac sa staral o jeho hladké fungovanie. Takisto nikdy neexistovali žiadne vybájené "zlaté časy", kedy sa v ňom bezmedzne rešpektovali hranice štátov pri hľadaní zdrojov, pracovnej sily či nových trhov.
Nosiť štátne vlajky na festivaly je zväčša čosi trochu iné, sám by som v živote nikam nevliekol vlajku nejakej "vlasti", ktorú nenávidím a ona de facto nenávidí mňa (sliepka či vajce?), ale nebudem vysierať do takých ľudí... Možno ak sa naskytne vhodná príležitosť, tak sa hádam opýtam, prečo sú takí hrdí na miesto, kde sa bez vlastného pričinenia náhodne narodili, či sú takí hrdí aj na "svoju" kóju v pôrodnici, či sú nejakému štátu niečo dlžní len preto, že sa tam narodili a tak... Určité miesto (a nemusí to byť ani štát, ani nemusí mať vlajku) vždy samozrejme má svoju históriu, jazyk a kultúrne vzorce správania s tým spojené. Jednoducho môžem, ale ani nemusím sa s nimi stotožniť. Poznať ich mi dáva možnosť lepšie porozumieť spoločnosti, kde žijem, nič viac a nič menej.
@hetfield ale to je tiez nacionalizmus, kedze v EÚ nie sú všetky národy... a vlastne co ked niekde v inej galaxii su este ine narody? Mali by sme si dat na vlajku vesmir! a nech tam je co najviac galaxii aby sme nahodou nediskriminovali nejakych mimozemstanov
@waagbistritz69 to je nie hasenie ohna ohnom len neviem jak inak som ti to mala vysvetlit... tak ake vlajky? europskej unie asi ťažko, to by sa hodilo na protest proti europskemu parlamentu v bruseli, inych narodov asi tazko a vlajka celej zeme neexistuje.. hm tak zakazme vlajky!
A to že sa najdu ludia, ktori bojuju inym narodom, zial co s tym. To uz predmetom pochodu nie je a aby nebolo tak napisali ze ziadne ideologie nechcu. Presne pre takých ako ty čo vo vlastnej vlajke hladaju nejaky nacionalizmus. Kazda krajina ma vlastnu vlajku a hymnu a nie je to nacionalizmus.
@waagbistritz69 v Rumunsku sa pri takýchto príležitostiach používa vlajka s dierou uprostred ako odkaz na revoluciu v 1989 rovnako ako v Madarsku na rok 1956
@lenkaska1 Že presne pre takých ako ja, to mi nejak vysvetli Skôr aj vinou pozitívneho obrazu tých vždy viac či menej ideologických konceptov vlastenectva či národovectva (fetišizácia štátu, vlasti a národa JE ideológia) dnes stúpa podpora fašistom, alebo ako ich organizátori nazývajú debilným termínom uhýbavým jak guma z teplákov, "extrémisti".
Veď hovorím, čierna vlajka môže vyjadrovať kľudne aj tú nekonečnú temnotu vesmíru. Alebo červená aj sálavé teplo hviezd Zatiaľ by som ale zostal nohami na zemi » en.wikipedia.org/wiki/Anarchist_...» en.wikipedia.org/wiki/Red_flag_(...
@hetfield Také "znesvätenie" znie síce fajn Akurát Rumunsko aj Maďarsko teraz majú oficiálne už len trikolóru, za minulého režimu sa tam tak vystrihovali z vlajok boľševické symboly.
@waagbistritz69 ano ved o to práve ide,že to je pre nich symbol vzdoru a odkaz na revolúcie z minulosti čiže považovať to za nejaký prejav nacionalizmu je trošku mimo hlavne v Rumunsku
Zas sa tu zišlo odborníkov po milú piču s krčmovými rečami...škoda vás tu na B, rovno do Bruselu s vami...samý veľký teoretik...ja by som parlament postavil zo zostavy B ked čítam komenty...do mesiaca sme na tom lepšie jak švajčiari
@hetfield A dnes to ešte niekto používa, keď sa nejedná čisto len o pripomienku tých udalostí v '56 a '89? Je to asi v prvom rade prejav taký, za aký to považuje jeho nositeľ. A hádam odstrihnúť časť zo štátnej vlajky určite podľa vtedajších zákonov bolo aj trestné ako hanobenie štátnych/národných symbolov, aj preto o nacionalizmus fakt nemuselo ísť, to je pravda.
Slovenské vlajky sú u mňa OK, fakt nechápem, prečo nasilu za každú cenu toto démonizovať. Skôr by som sa dosť hanbil mávať čiernou vlajkou, anarchizmus je najnaivnejší politologický koncept ever , ktorý môžu podporovať tak 13-ročné deti, nie dospelí ľudia preboha
@antifunebracka V pomätených názoroch nejde o vek, vek neurčuje inteligenciu. To je len všeobecne pomenovávané kedže od detstva človek "múdrie" a každým rokom by mal byť múdrejší než v tom predchádzajúcom.
Ale to tak nefunguje. Skôr by trebalo používať nejaké iné slovo... rozumní ľudia, múdri ľudia, nie-sprostí ľudia ... alebo to nejak pomenovať.
A nijak sa tam nechystám, ale kiež by odstúpili. Je úplne u riti, že všetci budú kradnúť, že všetci sú rovnakí zlodeji. Ale vidíš na tých názoroch, vidíš tú inteligenciu, súhlasíš s tými názormi toho politika po dlhých rokoch máš rovnaké názory s nejakým politikom v telke tak ho treba podporiť. KAŽDÝ SI NIEČO UKRADNE KEĎ JE PRI MOCI A MôŽE. Každý by to urobil. JA, TY, všetci z nás. Ale rozhodne treba ZMENU, čo sme to za sprostých slovákov keď 20 rokov necháme kradnúť spoločné peniaze všetkých slovákov iba stovkou klamárskych zlodejov v oblekoch? ... Najlepšie meniť každé voľby vládu! Nech ide Smer a tí šašovia z komunizmu už preč a netlačia sa na bilboardy a vkuse ich zvolia, pretože populisticky rozpráva pred kamerami o národnej hrdosti slovákov, a idiot pred telkou s IQ 70 sa začne búchať do hrude a presvedčí celú osadu že jaký je ten Danko z SNS super on všetko zmení... ... Toto sú slováci ... Bratislava volí SaS / Olano, pretože tu vidím rozumných ľudí... celé Slovensko volí Smer... Bratislava nestačí na to aby sa niečo zmenilo... a žiaľ ... kým voliči Smeru ubudnú ... to minimálne 10 rokov ešte potrvá... takže ešte jedny voľby vyhrá Smer určite, tie Ďalšie vyhrá tiež s veľkou pravdepodobnosťou, ale teoretická šanca že nebude vo vláde tam je, No a v tých ešte dalších môže byť konečne Smer mimo vlády... Budem si myslieť že som v paralelnom vesmíre a že sa mi sníva keď uvidím výsledky Volieb a tam nebude mať Smer vysoký stĺpik so 30-40 percentami. Normálne že šampanské otvorím keď budem mať ...
Ináč pre všetkých jeblingtonov, organizátorka tohto protestu Karolína Farská sa angažuje mimovládke - Slovenská debatná asociácia (SDA), ktorú založila Sorosova OFS-NOS - riaditeľom bol aj tá zdrogovaná buzna Poliaček zo SASky
@maykym A? Čo je na debatnej asociácii? Všimol som si, že dáky alterbulvár radšej ani neuviedol význam tej skratky SDA, aby to znelo ešte hrozivejšie Aj vzhľadom k tvojmu predošlému komentáru itt je toto dosť divný smer kritiky tej akcie PoliačIk je možno feťák (bol určite), ale som aj ja "buzna", keď chcem, aby mali LGBT rovné práva s heterosexuálnou a cisrodovou väčšinou? @wistingher Ausgerechnet voliči SaS a OĽaNO sú rozumní ľudia? Na to sú najlepším argumentom asi len podľa vlastného vyjadrenia slovenský nacionalista Sulík alebo Matovičovi katolibanci stredného doletu typu Kuffa/Škripek. Nezabudni ma za smeráka označiť. @antifunebracka Nedémonizujem, to by ma v našej svojstojnej gubernii jeblo na každom kroku z národných vlajok asi jeblo. Je to len jedna minoritná, len itt najviac diskutovaná časť zo všetkého, čo mám proti tejto akcii, že tvrdia, akí idú byť apolitickí či aideologickí, a pritom nie sú... Neviem, či som viac anarchista alebo autonómny marxista, a je to v zásade aj jedno, svoje nepodložené plky o 13-ročných decách si nechaj pre niekoho, koho to zaujíma
No dlhšie som už nepozeral ale ak stále platí, že žiadny politik nebude na pódiu tak by som sa na nej kľudne aj zúčastil. A neviem je i akosi zle keď tu vidím tie komenty ako aj tak netreba nić robiť
@maky.m vám tiež nevadí, že za Kotlebom stoja rovnaký ako za Mečiarom, vrahovia a výpalnici, tak prečo by malo jeblingtovnov zaujímať že nadácia platená Sorosom založila asociáciu, kde sa angažuje organizátorka protestu? Vieš, že Ján Cuper ob hajoval pravdepodobného objednávateľa vraždy Róberta Remiáša a bol 8smičkou na kandidátke Ľsns? To choďte jeho mame pred dom vysvetľovať prečo tvoji zástupcovia nechcú spravodlivo potrestať vrahov a nie ísť v dave Kisku sa pýtať roztraseným úsmevom, prečo lieta z Popradu do Košíc
Ďalší trollovia...ak vám to nevýjde v politike u salvišov sa uplatníte isto
PS: keď je u teba normálne, že podporuje islam, obhajuje buzny a zúčastňuje sa na pochodoch, ktoré sú založené proti národnostnemu charakteru, viac si nemáme čo povedať...len ďalej podporujte týchto zapredancov a multikultichujov
@maykym Pochod "proti národnostnému charakteru" (dpč, to čo si dal..? ) tu ešte nebol, ale keď bude, tak sa určtie zúčastním. Snáď tam ale nebudú pravicoví a iní politici, lebo ja žiadnych teda fakt nepodporujem. Inak naštuduj si definíciu internetového trollingu, jeho podstatu najviac v tejto téme spĺňaš ty. Verím, že nechtiac..
???...proti národnostný/národniarsky/národný, všade sa dozvieš ináč tak sa nepojeb aj s tým chytaním za slovíčka teraz, ja som si tie slová nevymyslel...transparentmi a rôznymi vecami zosmiešňovali všetkých národniarov a takisto aj vlastenectvo...a nebola to prvá akcia tohto charakteru, ktorej sa zúčastnil...čiže toľko k tomu a k tej bradatej fetke...mimochodom, na mňa tie múdre rečičky ako si vo všetkom sčítaný neskúšaj, zbytočne... kľudne si teraz vylej srdiečko lebo s tebou sa ja viac vypravdovať nebudem o takom dementovi ako je poliaček a jemu podobné defekty spolu s tebou
@maykym@45 takže znova, aký je rozdiel medzi nimi čo podporujú zapredancom a medzi tebou a tebou podobnými čo podporujete beztrestnosť vrahov a postavený sú za vás najväčší zradcovia a vyžierači slovenského národa? Kto si myslíš, že platí Kotlebove zhromaždenia? Keď ešte nebol v politike, každý týždeń niekde niećo hlásal a potom sa po zemi válal. Ty si myslíš, že to je zadarmo? Že toľko zástav a zelených čapíc sa vyrobilo za dary od obyčajných ľudí? Že uniformi skalných im ušila niekoho mamka? Že cetky na ne majú z vietnamských trhov? Čo si ty za kokota keď sa cítiš prezieravo za to, ako bliakaš niečo čo ťa naučil bliakať rovnaký ako ten na koho ťa naučil bliakať
@waagbistritz69 Áno sú, pretože jediní propagujú rozumné názory, a nehrajú na populistické reči a kytičky do ruky. Koho chceš voliť keď nie SaS a Olano? ... SNS ? SMER? KDH? --- Bože odobrať ti volebné právo ... Most Híd po tom čo urobil po voľbách? --- ukázal že im ide len o peniaze. A oni vedia že sa už možno ani do parlamentu nedostanú tak držia hubu a krok. Sieť už je v riti podnikatel klamár prochadzka je v riti tam odkial prišiel. LSNS ? - anooo ? zase iba kecy kecy, rodinky, zlodejiny , akurat ešte nemaju moc aby sa moje slova potvrdili. Možno k tomu raz aj príde. SMK? - really? ...Sme Slovensko nie Maďarsko ... Zameranie na jednu národnostnú menšinu štátu a ostatné veci ignorovať? ... - to fakt tu nepotrebujeme. SaS a Olano - najmenšie zlo. Či chceš či nie.
Ak chceš podporvať jednu úzku skupinu zlodejov 20 rokov tak prosím ale nepresviedčaj tu ľudí o svojej pravde a nehádž špinu na niekoho iného na odpútanie pozornosti ako to Smeráci robia.
@maykym Ale nevrav kamarát. Takže nić k veci len sračky a aj z tých sračiek radšej mažeš vyhrážky ako by to bolo v reále? Kamarát a čo tak sa k téme vyjadriť? Alebo máte nakázané na spájanie s Mečiarom iba nadávať na Sorosa a vyhrážať sa bitkami?
@karlotiskot čo by bolo v reale? ak chceš adresu, pokojne ti ju napíšem ty naruto bombardér :S ...čo ty tu trepeš s mečiarom? radšej si ľahni, otoč sa k stene a spi, vtedy ťa má isto každý rád
@maykym Bratko to si také tupelo že si ani nepamätáš čo si zmazal? Ty si zaćal s tým čo by bolo v reále, to že to potom vymažeš neznamená že to nevidím takže neviem načo by mi bola. Nechceš ty moju radšej? Aj keď zo Žiaru my feťáci takých ako ty ženieme nech prídu v akomkoľvek dave. Och zlaté časy keď si náckovia mysleli ako spravia bordel na jarmoku keď sa ich dá zo dvesto dokopy Ale sračka ako ty bude asi iného kalibru. A to o tom mečiarovy, to máš vyšśie celkom dosť rozpísané, kľudne reaguj na ľubovoľnú vec z toho, či to by som moc chcel aby si použil mozog a premýšľaľ ? Namiesto teba to robia iní že?
tie štýlove oslovenia, ktoré používaš zjavne aj 10x vo vete si nechaj...ja som nič nezmazal, koment som napísal bez akejkoľvek potreby mazania, nechcelo mi to refreshnúť a neukazovalo mi ho na phone ani po opakovanom načítaní, čiže toľko k tomu...tvoja mi adresa mi je u prdele ako aj celý ty, kedže problém máš zjavne opäť ty...prvá nadávka padla od teba na mňa nezabúdaj (pred tým som ťa odignoroval čo ti zrejme nedal spať)... a ak máš fakt 32 tak ťa kurevsky, ale fakt kurevsky ľutujem...si totiž presne ten typ, ktorý sa bude chcieť naťahovať, vypravdovať a provokovať spoza klávesnice za každú cenu a donekonečna...žiaľbohu pre tragédov a slniečka ako ty, platí pravidlo neprijebeš, nevysvetlíš, lebo dovtedy si budeš myslieť, že si nejakým spôsobom "nedotknuteľný"...mimochodom posledné čo by mi fakt chýbalo je to, aby som platil do konca života na niekoho, komu by som dal na hubu ...a ked už sme pri tom, jednak mi to nedovoľuje práca a jednak som netrénoval roky pre to aby som to uplatňoval v civile na zúfalých prípadoch ako ty, to mi ver :S ... čiže si daj s kamošmi piko ked už si sa tak priznal a vyrozprávaj im všetko čo vieš o politike, určite budú nadšení a budu zdieľať tvoj názor ...a takisto neviem prečo ma dávaš dokopy s mečiarom a náckami...asi ti v detstve niekto dosť ublížil a máš potrebu si to všade kompenzovať...pokiaľ mám byť nácek kvôli tomu, že nie som slniečKAR, neobhajujem islam, migrantov, buzerantov, nie som za legalizácie žiadných hovadín a nemávam transparentmi "zbavme sa národniarov" ok...btw, ked už kážeš niekomu o mozgu ty bezkonkurenčne sčítaný inteligent, tak si doštuduj gramatiku koncoviek 5. pádu...ale chybička se vloudila, to bude tou tvojou tvrdosťou za PC... PS: pred tým než ma tu začneš atakovať, uvedom si, že na to nemáš, kedže si len ďalšia online mentolka :S moju odpoved už nečakaj, tak prajem dobrú noc, aby si bol ráno vysmiaty ako jedno veľké SLNIEČKO
@maykym Čiže o jeblingtonoch si tu písal osvietený ježišom kristom. S náckami ťa dávam dokopy asi preto, že keď niekto trepe rovnaké veci ako čítam na beo.sk zrejme bude mať holú hlavu a nekonečné predstavy o svojej pravde Alebo mi chceš tvrdiť, že máš rovnako kritický názor na Kotlebu a jeho stranu, pretože v súvislosti s nimi píšemo Mečiarovy. Roky si trénoval to je pekné to aj u nás rád rozprávali kickboxerovia aj tie žvásty o tom, že ak neprijebeš, tak nevysvetlíš ale tak vieš, keď sa pár zbohatlíckych chlapcov čo im mamky kúpia výstroj a platia tažké členské, neznamená to že nemôžu skončiť s rozbitou hlavou. Ako fakt ideš tu odhadovať moju osobnosť a správanie v reále zatiaľ ćo si źiješ vo svojej pravde ako každý kto kritizuje tvoj náhľad je slniečkár a svojom domnení, že sledovanie mma a pár lekcií bojového umenia z teba robí pána názorov. A nezabudni mi ešte desať krát napísať ako nebudeš reagovať ty vemeno, čo ani nevie čo kedy napísal. A keď už píšeš ako ti nezobrazilo tvoj úžasný koment v ktorom si nič nemienil mazať je tak markantne odlišní od toho čo si napísal ako druhé... Ako fakt 21 ročné decko čo si žije vo svojej bubline zaplatenej rodičmi, že každý kto mu oponuje je trtko čo sedí celé dni za počítačom, že za všetko môže zlý žid Soros a ním citované Beo.sk je zjavne jediný nezávislí zdroj informácií ide rozprávať 30 ročnému chlapovi čo tu zaźil rôzne vlády, vśetky vnímal, od Mečiara po Fica o tom aký je skúsený a zorientovaný politike bez pocitu kokotnosti... No brácho a čo ta kteda niečo zo svojej hlavy predviesť, keď už sme všetci také ovce? V mojej mladosti v mojom okolí horeli podniky, nachádzali sa telá a znásilňovali sa dievčatá za asistencie, alebo prehliadania štátnej moci, a teraz vidím ako sople s trochou svalstva sú strašní národovci po internetoch podporujúc národné strany za ktorými stoja rovnaký ľudia aký boli za štátnou mocou tých čias a tliachajúce donekonečna o moslimoch, ktorých ani nevideli a o buzerantoch, ktorí nikdy nikomu neublížili oháňajúc sa pradoxne tou trochou svalstva s tým, že keď nepôjde presvedčiť človeka po dobrom pôjde to po zlom... Uvedomuješ si ako strašne smiešne znieš človeku, ktorému policajt zabil bezstrestne bratranca, ako strašne smiešne znieš človeku, ktorému rozprávali ženy o tom ako mali na seba namierenú pištol a boli znásilnené? UVedomuješ si aké hovno si v očiach niekoho, komu za barákom úpalili malého chlapca? Spamätaj sa ty socka a začni žrať niečo iné ako tie hovná ktorými sa kŕmiš aby tvoje výčitky, o tom ako iného hovná sú strašné s roztiahnutým hnedým chrupom nezneli ako ten najjebnutejší vtip na svete
následne, trafená hus ako ty ihned zagagala...ináč som si fakt hovoril, že odpovedať nebudem, lebo si totálny tragéd, ale čím dalej som čítal, tým väčšia sranda to bola ...no vidíš, ešte, že nerobím kickbox...bohatí rodičia, rozmaznaný chlapec, mamka kúpi výstroj, drahé členské atd si nechaj pre niekoho iného...ja sa mám skvele vdaka sebe, nie kvôli rodičom..nesnaž sa preto rozoberať moje sociálne zázemie, pokiaľ o ňom vieš akurát tak veľkú piču :S ešte by ti praskla žilka a možno ťa aj jeblo ak by si zistil ako sa mi darí..takisto tu spájaš šport s mojím názorom na politiku ...trápny kar proste... o chvíľu sa dozviem, že som podľa teba nácek preto, lebo som mal auto nemeckej značky, ktorú preferovali papalaši, keď ty si ukrutne znášal všetok ten teror vo svojom okolí je vidieť, že si len obyčajný zakomplexovaný a hlavne zúfalý 30tnik, ktorému toho v živote zrejme veľa chýbalo a zožiera ťa to, aké možnosti sú dnes...s tým pc si vystihol maximálne tak seba "bratku" .... väčšinu vecí, ktoré tu spájaš ako ti príde, som ani nespomenul, čiže tie tvoje dristy koľko máš odžitého si nechaj pre niekoho iného....proste jebeš s pyskom dva na tri... teba si viem živo predstaviť ako sa prechádzaš po meste, narazíš niekoho namakaného (ked už tak rád riešiš muskulatúru) a prvá myšlienka "ten je na steroidoch" potom uvidíš niekoho v lepšom aute tak "povolanie syn" alebo "mafián", zbadáš ženu v luxusnom oblečení, automaticky ti preblysne v gebuli "zlatokopka"... si proste obmedzený primitív, nič viac nič menej..btw, namiesto toho, že si budeš domýšľať vo svojej tupej gebuli ako vyzerá môj život, douč sa radšej s tým lokálom aj množné číslo slovies... PS: podstatných nadávok som sa zdržal, lebo pri pohľade na tvoje mindráky v predošlých riadkoch som si povedal, že si ich v živote zažil na svoju adresu asi až príliš
@maykym Skús ma tagovať sockárko. A ešte raz mi vyčítaj že ti hovorím ako povolanie syn, ktoré očividne máš jeblinko, nie pre musculatúru, auto, to by som musel polku kamarátov považovať za rozmaznaných synkov, ale pre to aké máš chovanie a ako hlavú plnú hovien považuješ za královskú korunu. Takého rozmaznaného kokotka z teba spraví iba milujúca mamka a potom začni rozprávať a z hovna súdiť čím som vlastne ja A som rád ako mi chlapec ktorý nić nezažil rozpráva aký som tragéd A ešte mi porozprávaj ak´=y som primitív co si domýšľa Ešte proste jebko, a výhybaj sa zasa tomu čo som ti písal. Ale skúsim sa ešte raz spýtať a dúfam že napriek svojim kecom zasa odpíšeš. Používaś rovnaku kritiku aj smerum ku Kotlebovcom?
Inak ešte mi porozprávaj o sedení a pičovaní za internetom a prehánaní to s PC o tretej ráno na portály pre teenagerov na ktorom tráviš každý deň
@maykym A inak milujem keď niekto, kto vo fóre označí všetkých za jeblingtonov sa ide nakoniec hrať na slušného elegána. To je akurát tak ďalšie poznávacie znamenie rozmaznaných kokotkov.
Ja si môžem písať, čo chcem Najmä keď chlapča ešte nie je rozhodnuté, či chce byť komouš alebo anarchista, hlavne že mávanie vlajkami je viazané na ideológiu, lol. Smer nemám rád, ale aspoň strážia hranice pred islamistickým odpadom a za to majú big respect. @wistingher Prečo mi to píšeš?
@antifunebracka Big respect, lebo Smer iné nerobí, len vo dne v noci stráži hranice našej bohabojnej vlasti pred "islamistickým odpadom"... Ďalší "neideologický" nacionalista, super. Existuje inak aj také dačo, že anarchokomunizmus a nie, nemá to nič spoločné s adoráciou režimov pod vládou zmrda Lenina a ďalších podobných zmrdov po ňom. A chlapča máš možno tak v gacoch.
Aha, takže chrániť našu vlasť a ľudí v nej pred sfanatizovanými údenáčmi sa už v niektorých kruhoch berie za nacionalizmus, lol. Veď si ich nasťahuj domov, keď ich máš tak rád, chľapča. Anarchokomunizmus? Rly? Fakt si myslíš, že by to čo len sekundu fungovalo? Vieš čo, mám ešte lepší nápad - čo keby sa zrušilo úplne všetko, zbúrali by sa všetky mestá a šli by sme bývať do jaskýň? Maximálna sloboda, žiadne prachy, žiaden skurvený štát!!!! Lool tie dnešné naivnučké detičky. Ako vôbec niekomu zíde na um rušiť štát? A peniaze?? Ako by spoločnosť fungovala? Toto je už na vyčalúnenú celu.
@antifunebracka Tak to s tými "údenáčmi" je aj rasistické, prečo si ty kedy mal niečo proti náckom, keď sa s nimi teraz prinajmenej tak na 95% názorovo zhoduješ? Ancom spoločnosť už párkrát nejakú dobu fungovala a v oboch najúspešnejších prípadoch to dojebali boľševici na príkaz z Moskvy: » en.wikipedia.org/wiki/Free_Terri... » en.wikipedia.org/wiki/Revolution...
Jasné, keď má niekto pravdu a dôjdu argumenty, je človek troll a nácek Povedz mi pls, v čom sa s drbnutými náckami na 95 % zhodujem, to bude sranda Proste je vedecky dokázané, že multikulti zlyhalo a nemôže fungovať, ešte aj mangalica Merkelica to uznala, tak čo? A rovnako nevidím jediný dôvod, prečo sem ťahať spiatočnícke náboženstvo založené na násilí, terorizme a diskriminácii, ale môžeš mi to osvetliť. A presne ako píšeš - zriadenia nevydržali. Anrachizmus proste nemôže existovať, lebo s ním zanikne aj súdna moc, aj výkonná, aj zložky dohliadajúce na zákon, aj veci fungujúce vo verejnom záujme, o ktoré sa teraz stará len štát, lebo nikto iný by si ich pod krídla nevzal. O peniazoch ani nezačínam radšej. Fakt sa cítim divne, že celý tento koment musím písať dospelákovi.
@antifunebracka O čo sa tu snažíš vlastne? Hádam sem obaja chodíme dosť dlho na to, aby si vedel, že vľavo dole na "politickom kompase" sa nenachádzam pár týždňov a že nemám potrebu sa každú chvíľu hlásiť k niečomu inému, o čom guvno viem, ako jedna moja bývalá. Narážky na vek, na vyčalúnené cely etc. si teda radšej napíš na papier, zroluj a strč doprdele miesto ich písania do každého komentu, troll. S "drbnutými náckami" sa zhoduješ napríklad v tom, že si tiež drbnutý rasista a nacionalista ako oni, ak si si nevšimol. Trebárs ti rovnako dobre ide hádzať 1.6 miliardy moslimov do jedného vaku, pričom 44 miliónov žije v Európe a niektorí (ako väčšina Albáncov či Bosniakov) už pekne dávno. Mal by som piči, čo Merkelka uznala alebo neuznala (therefore, zober si ju domov!), ovšem tomu, že pred 5 či viac rokmi vraj vyhlásila, že multikulturalizmus en bloc nemôže fungovať, a potom v roku 2015 otvorila hranice utečencom+migrantom dostanuvším sa do SRN, tomu už asi ani Puco90 neverí. Ďalší strawman: tamtie "zriadenia nevydržali", ako kurva píšem, kvôli fyzickému potlačeniu zo strany Lenina, Trockého či Stalina a ich prisluhovačov, nie kvôli zániku štátnej moci a kapitalistického hospodárstva. Ktoré btw nie je žiadnym koncom ľudských dejín a prináša so sebou rozpory, ktoré vždy nevyhnutne budú viesť ku väčším či menším bojom triedy pracujúcich za svoje oprávnené záujmy, potreby a požiadavky. O "keby bolo keby" vzdialenej budúcnosti tu teda s nosom hore poúčaj keď tak niekoho iného.
Bla bla bla, zas púšťaš sračky z nesprávneho otvoru a na protiargumenty sa nejak pozabudlo. Jj Albánsko a Bosna sú také mierumilovné krajiny vďaka tomu, fakt im to tam krásne funguje. Dpč načo sa vyjadruješ, keď netušíš nič? Potom len zo seba robíš idiota. Aha, a v čom som rasista a nacionalista? Tomuto sa hovorí paranoja a ako vravím, patríš na psychia3u. Len pre tvoju informáciu - bol som a vždy budem humanista. Proste sa strašne chceš angažovať, ale sám ani netušíš, za čo, Presne pre nemtudkov tvojho formátu tu máme Kotlebu, rasizmus, Trumpa a pomaly občiansku vojnu. Sociálny štát+otvorené hranice=zánik danej kultúry, skús mi to vyvrátiť, veľa šťastia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
- obrázok od jedného z organizátorov:
>slovenské vlajky
>národ
>táto výbava nepropaguje žiadnu ideológiu
..nie je mávať národnými vlajkami a hovoriť o národe prejavom ideológie nacionalizmu?
- článok k téme: » blackblog.sk/sedem-lavicovyc...
- chalan *zabudol som nick* spomínal film Battle in Seattle o proteste, ktorý snáď aj niečo znamenal, narozdiel trebárs od našich Goríl:
a tie dalsie sracky, napr. ze treba zmenit system...no tak ho zmen. Ved predsa ono sa to vsetko meni postupne, odidu z politiky do basy ti najvacsi kokoti a dalsi normalnejsi mozno presadia nejake zmeny.
A nepovedal si preco je uz len ta stranka smiesna.
Uplne tak to ma byt, ked sa mi nepodari zmenit uplne vsetko, radsej nebudem menit vobec nic
podľa mňa ale hlavne všetko popísané v tomto texte malo oveľa väčší dosah na politickú, ekonomickú a spoločenskú situáciu než by tento liberálny "protikorupčný" pochod kedy mohol mať, a to ešte nehovoríme o ostatných krajinách: » karmina.red/pdf/Karm%C3%ADn...
Aj pred roznymi instituciami mas napriklad slovensku vlajku. pred americkou ambasadou zas veje americka vlajka. Urcite su vsetci nacisti.
V spoločenských vedách je táto entita, resp. sociálny konštrukt, objektívne nedefinovateľný. Nacionalisti za národ považujú skupinu ľudí, ktorá spĺňa niektoré, viaceré, alebo všetky nacionálne faktory. Tie však nie sú určujúce a nevyplýva z nich definícia národa, naopak sú odvodené ako deskripcia romantickej predstavy o národe. Jedná sa podľa nich o spoločenstvo ľudí spojených spoločnými hodnotami a tradíciami, hlavne spoločným jazykom, náboženstvom, dejinami, obývajúcich rovnaký zemepisný priestor. Tieto faktory sú všetky jednoducho vyvrátiteľné na konkrétnych praktických príkladoch. Stručne, spoločné hodnoty a tradície má väčšina ľudí žijúcich v Európe, USA či iných krajinách, do ktorých Európania migrovali a pritom nie sú považovaní za jeden národ. Spoločné náboženstvo zdieľajú napríklad ľudia v strednej Afrike, Európe, Latinskej Amerike a jeden „národ netvoria“, nehovoriac o tom, že obyvatelia tej istej krajiny môžu mať rôzne, alebo nemusia mať žiadne vierovyznanie. Spoločné dejiny majú napríklad Slováci a Maďari a napriek tomu sú obyvatelia Maďarska „úhlavným nepriateľom“ slovenských šovinistov. Rovnaký zemepisný priestor obývajú v našich končinách okrem Slovákov napríklad aj Rómovia, ktorí sa však tiež považujú za Slovákov, avšak matičiari ich za slovenské národotvorné etnikum rozhodne nepovažujú. Dokonalý guláš. A to som ešte nezačal tieto nacionálne faktory vzájomne kombinovať.
Definícia národa teda môže byť jedine subjektívna (národ tvoria tí ľudia, ktorí sa k nemu hlásia) alebo psychopolitická. To znamená, že národ tvorí skupina ľudí, ktorí sa považujú za určité prirodzené politické spoločenstvo, vyznačujú sa spoločnou lojalitou a citovým naladením (patriotizmus). Príslušnosť k národu nie je teda racionálna, ale priamo závislá od osobných pohnútok jednotlivca, od jeho emočného vnímania nacionálnej súnáležitosti.
Posledné predkapitalistické spoločnosti v Európe boli štruktúrované sieťou feudálnych pút a lojalít, čo bolo potrebné zmeniť s prichádzajúcou industriálnou revolúciou. Práve rodiaca sa industriálna spoločnosť podnecovala sociálnu mobilitu, individualizmus (potrebu presadiť sa), potrebovala nový zdroj kultúrnej súdržnosti. A tou je nacionalizmus. Hlavným cieľom nacionalizmu z hľadiska štátotvornosti je zachovať jednotu národa podnecovaním vlasteneckej lojality a hrdosti na svoju krajinu. Podstatné bolo dať pracujúcim ľudom novú identitu, s ktorou by sa vedeli stotožniť a tým odvrátiť pozornosť od závažných problémov, ako je chudoba či priamo kapitalistické vykorisťovanie. Nacionalizmus začleňuje robotnícku triedu do národa, čo funguje ako protilátka proti triednemu pohľadu na spoločnosť a politici sa nim snažia zamedziť sociálnej revolúcii. Nacionalizmus fungoval a funguje ako náplasť na sociálne problémy a to najmä v čase kríz alebo veľkých spoločenských zmien, sprevádzaných aktivizáciou robotníckej triedy, ako tomu bolo v dobe industriálnej revolúcie a tým pripravuje živnú pôdu pre kapitál.
Ten nacionalizmus, ktorý z povahy jemu vlastnej vnáša do spoločnosti xenofóbiu a šovinizmus, nenávisť a imperiálne túžby. Nacionalizmus, ktorý podnietil dve svetové vojny. Nacionalizmus, ktorý rozdeľuje spoločnosť podľa vzoru „my a oni“, kde „oni“ sú tí, na ktorých padá vina za aktuálne problémy v spoločnosti. Ako to zhrnul Albert Einstein: „Nacionalizmus je detská choroba. Sú to osýpky ľudstva.“
Proti slovenskej korupcii, slovenske vlajky. Nie proti inemu narodu! Toto si treba uvedomit.
Nosiť štátne vlajky na festivaly je zväčša čosi trochu iné, sám by som v živote nikam nevliekol vlajku nejakej "vlasti", ktorú nenávidím a ona de facto nenávidí mňa (sliepka či vajce?), ale nebudem vysierať do takých ľudí... Možno ak sa naskytne vhodná príležitosť, tak sa hádam opýtam, prečo sú takí hrdí na miesto, kde sa bez vlastného pričinenia náhodne narodili, či sú takí hrdí aj na "svoju" kóju v pôrodnici, či sú nejakému štátu niečo dlžní len preto, že sa tam narodili a tak... Určité miesto (a nemusí to byť ani štát, ani nemusí mať vlajku) vždy samozrejme má svoju históriu, jazyk a kultúrne vzorce správania s tým spojené. Jednoducho môžem, ale ani nemusím sa s nimi stotožniť. Poznať ich mi dáva možnosť lepšie porozumieť spoločnosti, kde žijem, nič viac a nič menej.
A to že sa najdu ludia, ktori bojuju inym narodom, zial co s tym. To uz predmetom pochodu nie je a aby nebolo tak napisali ze ziadne ideologie nechcu. Presne pre takých ako ty čo vo vlastnej vlajke hladaju nejaky nacionalizmus. Kazda krajina ma vlastnu vlajku a hymnu a nie je to nacionalizmus.
Veď hovorím, čierna vlajka môže vyjadrovať kľudne aj tú nekonečnú temnotu vesmíru. Alebo červená aj sálavé teplo hviezd Zatiaľ by som ale zostal nohami na zemi » en.wikipedia.org/wiki/Anarchist_... » en.wikipedia.org/wiki/Red_flag_(...
@alpynus @25 Ty o čom?
Ale to tak nefunguje. Skôr by trebalo používať nejaké iné slovo... rozumní ľudia, múdri ľudia, nie-sprostí ľudia ... alebo to nejak pomenovať.
A nijak sa tam nechystám, ale kiež by odstúpili. Je úplne u riti, že všetci budú kradnúť, že všetci sú rovnakí zlodeji. Ale vidíš na tých názoroch, vidíš tú inteligenciu, súhlasíš s tými názormi toho politika po dlhých rokoch máš rovnaké názory s nejakým politikom v telke tak ho treba podporiť. KAŽDÝ SI NIEČO UKRADNE KEĎ JE PRI MOCI A MôŽE. Každý by to urobil. JA, TY, všetci z nás. Ale rozhodne treba ZMENU, čo sme to za sprostých slovákov keď 20 rokov necháme kradnúť spoločné peniaze všetkých slovákov iba stovkou klamárskych zlodejov v oblekoch? ... Najlepšie meniť každé voľby vládu! Nech ide Smer a tí šašovia z komunizmu už preč a netlačia sa na bilboardy a vkuse ich zvolia, pretože populisticky rozpráva pred kamerami o národnej hrdosti slovákov, a idiot pred telkou s IQ 70 sa začne búchať do hrude a presvedčí celú osadu že jaký je ten Danko z SNS super on všetko zmení... ... Toto sú slováci ... Bratislava volí SaS / Olano, pretože tu vidím rozumných ľudí... celé Slovensko volí Smer... Bratislava nestačí na to aby sa niečo zmenilo... a žiaľ ... kým voliči Smeru ubudnú ... to minimálne 10 rokov ešte potrvá... takže ešte jedny voľby vyhrá Smer určite, tie Ďalšie vyhrá tiež s veľkou pravdepodobnosťou, ale teoretická šanca že nebude vo vláde tam je, No a v tých ešte dalších môže byť konečne Smer mimo vlády... Budem si myslieť že som v paralelnom vesmíre a že sa mi sníva keď uvidím výsledky Volieb a tam nebude mať Smer vysoký stĺpik so 30-40 percentami. Normálne že šampanské otvorím keď budem mať ...
@wistingher Ausgerechnet voliči SaS a OĽaNO sú rozumní ľudia? Na to sú najlepším argumentom asi len podľa vlastného vyjadrenia slovenský nacionalista Sulík alebo Matovičovi katolibanci stredného doletu typu Kuffa/Škripek. Nezabudni ma za smeráka označiť.
@antifunebracka Nedémonizujem, to by ma v našej svojstojnej gubernii jeblo na každom kroku z národných vlajok asi jeblo. Je to len jedna minoritná, len itt najviac diskutovaná časť zo všetkého, čo mám proti tejto akcii, že tvrdia, akí idú byť apolitickí či aideologickí, a pritom nie sú... Neviem, či som viac anarchista alebo autonómny marxista, a je to v zásade aj jedno, svoje nepodložené plky o 13-ročných decách si nechaj pre niekoho, koho to zaujíma
@maky.m vám tiež nevadí, že za Kotlebom stoja rovnaký ako za Mečiarom, vrahovia a výpalnici, tak prečo by malo jeblingtovnov zaujímať že nadácia platená Sorosom založila asociáciu, kde sa angažuje organizátorka protestu? Vieš, že Ján Cuper ob hajoval pravdepodobného objednávateľa vraždy Róberta Remiáša a bol 8smičkou na kandidátke Ľsns? To choďte jeho mame pred dom vysvetľovať prečo tvoji zástupcovia nechcú spravodlivo potrestať vrahov a nie ísť v dave Kisku sa pýtať roztraseným úsmevom, prečo lieta z Popradu do Košíc
PS: keď je u teba normálne, že podporuje islam, obhajuje buzny a zúčastňuje sa na pochodoch, ktoré sú založené proti národnostnemu charakteru, viac si nemáme čo povedať...len ďalej podporujte týchto zapredancov a multikultichujov
Ak chceš podporvať jednu úzku skupinu zlodejov 20 rokov tak prosím ale nepresviedčaj tu ľudí o svojej pravde a nehádž špinu na niekoho iného na odpútanie pozornosti ako to Smeráci robia.
Inak ešte mi porozprávaj o sedení a pičovaní za internetom a prehánaní to s PC o tretej ráno na portály pre teenagerov na ktorom tráviš každý deň
@wistingher Prečo mi to píšeš?
» en.wikipedia.org/wiki/Free_Terri...
» en.wikipedia.org/wiki/Revolution...
K ostatnému sa nevyjadrujem, mňa troll neurazí