také aké sme mali v chorvátsku - švédske stoly. toasty, potom musli, croisant so sunkov, syrmy. uhorkou paradajkov a všetkym možným.. niekedy zas jogurt a tak, inokedy nesquik proste po tých raňajkách tam som bola ešte niekoľko hodín sýta.. mňam, chcem mať také raňajky doma
idealne? hmmm... asi tiez svedske stoly.. ale davam si vacsinou nastuhane jablko+mrkva+orechy, alebo jogurt... sto rokov som uz nemala na ranajky chleba+sunka.. mozno vyskusam
čo musí byť každé ráno? ... žalúdok sa mi za pár rokov odvďačí...
káva
ale v sobotu som si v bille ked som šla z festivalu kúpila také mňam zapekané musli, jogurt a jahody v jednom... za nejakých 60 centov... bolo to famozne!
Pre mňa ideálne raňajky? Ja si nevyberám, ale som rada, keď mám pohár studeného mliečka alebo kávu (s mliekom a bez cukru), ostatné veľmi neriešim, ale často mám niečo sladké (nejaký koláčik, chlieb s džemíkom...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
dnes to bol jogurt s müsli
ale väčšinou hrianka a kilo zeleniny k tomu
vždy jedno z tohto
ale teraz cez prázdniny som si zamilovala praženičku
káva
ale v sobotu som si v bille ked som šla z festivalu kúpila také mňam zapekané musli, jogurt a jahody v jednom... za nejakých 60 centov... bolo to famozne!
alebo jogurt
alebo nejake pecivo, syr, zelenina
čaj, pomarančový džús alebo malé espresso
Dobre to rozbehne žalúdok, a celý deň sa mi lepšie je.
Pre mňa niesu ideálne raňajky. Raňajkujem, čo mám momentálne v chladničke: rôzne pečivo, koláče, jogurty, cereálie, ovocie, atď.
ale inak volské oko s toskánskym chlebom je úplne dobrá vec