Takže... hrozne som buchnutý do jednej baby a už sme boli 2 krát spolu vonku...je to dievča zo základky ale z inej triedy, čiže vždy sme sa videli len tak letmo keď šla po chodbe a tak...teraz som sa konečne odhodlal a ako som spomínal boli sme už 2 kr
vzdy maj pripraveny kondom, istota je gulomet, nikdy nevies co sa stane, mozno este pride aj so svojou o rok starsou sestrou a film bude nudny.. a co potom...
Máš veľké plus za to že si sa ju nebál osloviť, ten problém má asi 80% zakladateľov fór na tejto stránke
Podľa mňa je to úplne v poriadku, veď na líco to je maličkosť a zároveň je to veľmi pekné . Len do toho
Ale samozrejme musíš byť vnímavý a zachytiť tú správnu atmosféru a jej náladu no to by nemal byť problém.
@ps102 vďaka ale veď to, že ma napadlo, že keď budeme ležať blízko pri sebe pri filme, ale to by som sa ptm hanbil na ňu pozrieť a pri rozlúčke pred vchodom to zase nie je také veľmi...romantikuš alebo ako to povedať.. ale každopádne ďakujem
bo vacsinou by to (nielen) tvoji rovesníci ponali stylom "ide ku mne na film, v akej polohe ju mam vyjebat?" a ty sa pytas, ci ju na konci mozes romanticky pobozkat na licko ale inak podla mna ona uz bude dost aktivna, baby vedia ako ta prinutit spravit to, co chcu, tak, aby si si myslel, ze si to navrhol ty
@antifunebracka aha zaujímavé a neviem, ja mám pocit, že iniciátorom musí byť vždy chalan a baby len vyčkávajú, ale asi je to len pohľada zelenáča ale vďaka no
No ak jej bude vadiť pusa na líce tak nemyslím, že z toho bude niečo viac. Ale nemalo by jej to vadiť, neverím tomu. Aj mne sa stalo niečo podobné, len to bolo naopak, že ja som dostal a to dokonca som to dievča videl v ten deň prvý krát. Ale nechápal som tomu lebo som s ňou neprehovoril ani slovo ale nevadilo mi to.
@mk16 stane sa Ti to, čo chceš aby sa Ti stalo, teda to čo prevláda, keď Ti má prísť strach, že toto alebo hento tak musíš vyhrať Ty, neviem ako by som to povedal, ignoruj ten strašný impulz. Rob všetko, čo môžeš urobiť. Miluj svojho blížneho ako seba samého. A keď jej K filmu spravíš palacinky alebo nejaké toastíky zo šunečkou, tak ju božkaj na líčko keď bude mať plné ústa...
@likjul veď práve že ani ja nie som pekný mám pocit, že každý chalan má na babu viac šancu ako ja aaaa dúfam, že sa poteší alebo aspoň usmeje alebo niečo.. keď sa ma spýta niečo typu prečo som to urobil, tak sa asi obesím
@mk16 sprav ich u suseda! Jednoducho choď to zobrať bratovi na intrák, steš ju bočkať, či nije? To neni len tak, že chcem pobozkať ženu a nič... To môžeš dať mame takto pusu. Pome. Sprav jej radosť, budeš sa tešiť aj Ty, jak hovado.
Ale tak treba brať do úvahy aj to, že každému sa páči niečo iné a každej nejde len o to ako vyzeráš ale aj to aký si. Keď sa to spýta, tak jej jednoducho povieš, že sa ti páči alebo niečo také, netreba z toho robiť vedu.
Som povedal, každý človek potrebuje pomoc, Ty si ju tu šľachte pýtaš. Viem, že potrebuješ takú pomoc, na mieru, aby si ju zvládol. Ale je v Tebe viac ako si myslíš.
Ja keď idem k niekomu na film alebo niekto na film ku mne, vždy pozeráme ten, ktorý som už videla aby som potom neľutovala, že neviem o čom bol
Ale je to zlaté, že jej chceš dať aspoň pusinku a nemusíš mať ani strach ani trému ak ku tebe príde tak je to preto, že chce buď milý, pozorný. Kúp nejaké chipsy alebo popcorn. A keď budeš mať chuť ju objať alebo chytiť jej ruku tak kľudne do toho
@5 akože robiť si srandu z dementov - ok..ale chalan vyzerá normálne a netroolí tu, tak by si mohol nebyť dement .. ťa poslúchne a bude mať možno zbytočne malér.
Inak , pusu na líce môžeš dať , kľudne nič nepokazíš , vlastne ja by som povedal že musíš !
Popcorn určite rada má , nechal by som to ako prekvapenie a do zálohy čipsy a kolu.Držím palce
@mk16 Rado sa stalo a na film by si sa jej mal tiez opýtať. Nech ti povie čo má rada alebo nech ti rovno navrhne aký film by si chcela pozrieť potom nám všetkým daj vedieť ako to dopadlo
fakt si super ten plan je podla mna uplne idealny, na lice bude akurat, na usta by bolo mozno este skoro. ale na licko jej na 100% daj! a daj vediet ako to dopadlo
Už len to, že k tebe príde na film niečo znamená. A inak...nikdy nedovoľ, aby strach/tréma rozhodovala o tom, či niečo niekedy urobíš.
Ak to dovolíš, tak sa nikdy neurobíš prvý krok v niečom novom, lebo budeš mať strach. Ale treba si uvedomiť, že každý človek má strach s niečoho nového. Takže ak ti tá vec za niečo stojí, zavri strach do skrine /minimalizuj ho na prípustnú úroveň, aby to na tebe nebolo vidieť/ a urob to, čo považuješ za správne.
ale fakt si mna, stareho kona, inspiroval k tomu, ze odteraz budem davat babam pusu na lice predtym, nez sa pokusim o viac. vlastne je to fest super otukavacia taktika @istsinka ku mne ked ide niekto kukat film tak nikdy ziadny nevyberam, bo viem, ze ho aj tak kukat nebudeme teda ked to neni chlap
@antifunebracka@70 myslim, ze prave tym niektore presvedcis, aby s tebou chceli nieco viac... a keby nie... povies, ze to kamaratska... sice by vam obom bolo jasne, ale nenastal by priamo nejaky trapas... okrem toho je to krasne romantikus gesto... ja som za vsetkymi desiatimi... sakra a teraz chcem taku pusu na licko no som dopadla
pripájam sa tu k všetkým, určite jej daj pusu na líčko, je to hrozne zlaté, nič tým nepokazíš @72 je tiež super nápad alebo puding si uvarte, aj ak ti to moc nejde, tak sa spolu pri tom zabavíte
veľmi ti držím palce, dobre to dopadne! a mňa potom tagni tiež
@likjul nevydalo. takže postupne najprv sa na mňa vysral ntbook (nechcel na ňom ísť film aj keď som predtým skúšal a šiel) takže sme najprv hrali žolíka samozrejme som dostal na kasu a ptm sme šli pozerať film ku PC a sedeli sme na stoličkách, čiže tam to veľmi nebolo vhodné a ptm keď som ju odprevadil ku jej vchodu tak som chcel ale keĎ som jej chcel dať pusu tak si asi myslela, že ju idem objať tak ma objala a ja som narazil do boku jej hlavy som debil fakt....ale ajtak si nie som istý či sa jej páčim
@alohomora nevydalo. takže postupne najprv sa na mňa vysral ntbook (nechcel na ňom ísť film aj keď som predtým skúšal a šiel) takže sme najprv hrali žolíka samozrejme som dostal na kasu a ptm sme šli pozerať film ku PC a sedeli sme na stoličkách, čiže tam to veľmi nebolo vhodné a ptm keď som ju odprevadil ku jej vchodu tak som chcel ale keĎ som jej chcel dať pusu tak si asi myslela, že ju idem objať tak ma objala a ja som narazil do boku jej hlavy som debil fakt....ale ajtak si nie som istý či sa jej páčim
@sheily nevydalo. takže postupne najprv sa na mňa vysral ntbook (nechcel na ňom ísť film aj keď som predtým skúšal a šiel) takže sme najprv hrali žolíka samozrejme som dostal na kasu a ptm sme šli pozerať film ku PC a sedeli sme na stoličkách, čiže tam to veľmi nebolo vhodné a ptm keď som ju odprevadil ku jej vchodu tak som chcel ale keĎ som jej chcel dať pusu tak si asi myslela, že ju idem objať tak ma objala a ja som narazil do boku jej hlavy som debil fakt....ale ajtak si nie som istý či sa jej páčim
@ssnehulienka nevydalo. takže postupne najprv sa na mňa vysral ntbook (nechcel na ňom ísť film aj keď som predtým skúšal a šiel) takže sme najprv hrali žolíka samozrejme som dostal na kasu a ptm sme šli pozerať film ku PC a sedeli sme na stoličkách, čiže tam to veľmi nebolo vhodné a ptm keď som ju odprevadil ku jej vchodu tak som chcel ale keĎ som jej chcel dať pusu tak si asi myslela, že ju idem objať tak ma objala a ja som narazil do boku jej hlavy som debil fakt....ale ajtak si nie som istý či sa jej páčim
@istsinka nevydalo. takže postupne najprv sa na mňa vysral ntbook (nechcel na ňom ísť film aj keď som predtým skúšal a šiel) takže sme najprv hrali žolíka samozrejme som dostal na kasu a ptm sme šli pozerať film ku PC a sedeli sme na stoličkách, čiže tam to veľmi nebolo vhodné a ptm keď som ju odprevadil ku jej vchodu tak som chcel ale keĎ som jej chcel dať pusu tak si asi myslela, že ju idem objať tak ma objala a ja som narazil do boku jej hlavy som debil fakt....ale ajtak si nie som istý či sa jej páčim
@antifunebracka nevydalo. takže postupne najprv sa na mňa vysral ntbook (nechcel na ňom ísť film aj keď som predtým skúšal a šiel) takže sme najprv hrali žolíka samozrejme som dostal na kasu a ptm sme šli pozerať film ku PC a sedeli sme na stoličkách, čiže tam to veľmi nebolo vhodné a ptm keď som ju odprevadil ku jej vchodu tak som chcel ale keĎ som jej chcel dať pusu tak si asi myslela, že ju idem objať tak ma objala a ja som narazil do boku jej hlavy som debil fakt....ale ajtak si nie som istý či sa jej páčim
@alohomora ale ja neviem nevšimol som si zatiaľ žiadnu takú situáciu do ktorej by sa tá pusa fakt hodila a len tak z ničoho nič sa ku nej nakloniť to neviem no
@likjul my sme si nenarazili hlavy ale ona ma objala čiže hlavu mala nad mojím ramenom a ja som mal hlavu šikkmo k jej lícu takže som ja ju trošku ťujol do boku ale potom som ju aj ja objal a šiel so preč a povedal som si asi 5 krát že som kkt
@likjul mám zaujímavý nápad sme si s ňou písali,že či si všimla jak som jej buchol do hlavy a ona že hej tak má napadlo že ked budeme nabudúce vonku tak sa jej spytam či nechce vedieť prečo som jej vtedy buchol do hlavy a dám jej pusu čo myslíš?
To koľkí ste si s ňou písali? Radšej si s ňou píš sám. Ja neviem, ja by som to tak nerobil, nepýtal by som sa jej či to chce vedieť. Buď sa to spýta sama alebo by som to urobil inak.
Normálne keď budete vonku alebo keď už sa budete lúčiť tak je tu pusinku na líce daj a povedz jej potom, že preto ste si minule buchli hlavy, že už si to chcel minule spraviť. Neviem, ja by som to napríklad takto spravil.
Čo ja viem? Neviem čo tam máte, neviem kde ste boli. Šak niečo vymysli. Ja by dievča zobral aj len na obyčajnú prechádzku, aj tá je dobrá, niekedy fakt dobrá.
@mk16 Nerob z toho takú vedu prosím ťa,a spontánne jej daj pusu na líce pri lúčení , nemusíš mať každý pohyb naplanovaný .... Keď vycítiš že sa to bude hodiť ,tak to proste urob !
Jeeho ... Asi druhý(vrátane mňa) chalan v mojom veku, čo poznám a nerieši ako by dal dole babu. Za toto ťa uznávam A keď už sme pri tom, nabudúce môžeš aj mňa tagnúť Milujem takéto príbehy
@maros3150 minulý incident keď som jej chcel dať pusu som písal už vyššie a tento víkend sa to nejak nevydalo lebo sme ho mali obaja zaneprázdnený tak teraz v piatok ideme a už som si povedal že to spravím aj keby neviem čo
toto je strašne sladké fórum
ono to asi nie je úplne romantická predstava, ale (je to aktuálne ja som svoju prvú líčkovú pusu dostala na dušičky na vysvietenom cintoríne ak sa ti to nezdá morbídne, skús to tento víkend fakt je to tam vtedy pekné. teda vrámci možností...
alebo už sa niečo zmenilo??
@artlover zmenilo ....nejavila záujem ísť von a keď už sme mali ísť tak sa na to vysrala...čiže ja sa jej do riti pchať nebudem ale ajtak ďakujem...apoň mám rady do budúcna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
164 komentov
Podľa mňa je to úplne v poriadku, veď na líco to je maličkosť a zároveň je to veľmi pekné . Len do toho
Ale samozrejme musíš byť vnímavý a zachytiť tú správnu atmosféru a jej náladu no to by nemal byť problém.
@22 Nemyslíš si to len ty, aj ja som za to aby sa chlap snažil o ženu.
Ale je to zlaté, že jej chceš dať aspoň pusinku a nemusíš mať ani strach ani trému ak ku tebe príde tak je to preto, že chce buď milý, pozorný. Kúp nejaké chipsy alebo popcorn. A keď budeš mať chuť ju objať alebo chytiť jej ruku tak kľudne do toho
Inak , pusu na líce môžeš dať , kľudne nič nepokazíš , vlastne ja by som povedal že musíš !
Popcorn určite rada má , nechal by som to ako prekvapenie a do zálohy čipsy a kolu.Držím palce
Ak to dovolíš, tak sa nikdy neurobíš prvý krok v niečom novom, lebo budeš mať strach. Ale treba si uvedomiť, že každý človek má strach s niečoho nového. Takže ak ti tá vec za niečo stojí, zavri strach do skrine /minimalizuj ho na prípustnú úroveň, aby to na tebe nebolo vidieť/ a urob to, čo považuješ za správne.
Veľa šťastia.
@mk16 Len z toho nerob zbytočnú drámu.
a suhlasim s @21
@istsinka ku mne ked ide niekto kukat film tak nikdy ziadny nevyberam, bo viem, ze ho aj tak kukat nebudeme teda ked to neni chlap
@72 je tiež super nápad alebo puding si uvarte, aj ak ti to moc nejde, tak sa spolu pri tom zabavíte
veľmi ti držím palce, dobre to dopadne! a mňa potom tagni tiež
No vidíš, šak to uvidíš sám, čí áno alebo nie.
ono to asi nie je úplne romantická predstava, ale (je to aktuálne ja som svoju prvú líčkovú pusu dostala na dušičky na vysvietenom cintoríne ak sa ti to nezdá morbídne, skús to tento víkend fakt je to tam vtedy pekné. teda vrámci možností...
alebo už sa niečo zmenilo??