záleží aký je deň a koľko má času, ale väčšinou sa snažím zostať o čosi dlhšie v posteli a ešte sa túliť. Takže nestíham ani vetrať, jesť ani väčšinu z uvedeného
väčšinou vypnem budík, dam zapnuť počítač, na wc, potom si dam šošovky, idem si dať ranajky a donesiem si ich k počítaču aby som sa nenudila a papam pri hudbe, a potom sa prezlečiem, namalujem, prichystám do školy a môžem isť
buchnem po budiku, idme si umyt vlay ... potom sa nazerem idem si vlasy nagelovat a tak sluchatka do usi a idem do skoly ... a v mojej izbe je bordel jak ...
Zapnem PC, zatiaľ idem na wc, raňajky zrobím, vezmem ku kompu, pustím nejaký seriál zatiaľ, namaľujem, oblečiem a potom na bus do školy a väčšinou to nestíham lebo sa zabávam dlho pri pc ako napríklad teraz
@Husky iBook nemam uz par rokov no a iMac sa otvori za par sekund, ale kym sa mi zapne mail, a hudobny soft a natahaju maily, ono to trva mozno aj polminuty vsetko cely proces...
- Po dobrych piatoch minutach mi dojde, ze sa mi to NESNIVA!
- Vypnem budik, nech uz tak sialene nezvoni.
- Zapnem radio, aby som nezaspala.
- Bolo moc potichu. Zaspim.
- Budim sa na nejaku otrasnu pesnicku. Na to vsak nestihnem ani zanadavat, lebo mi pohlad sklzne na budik. Je nejak vela hodin.
- Snazim sa zistit, ci sa mi to sniva.
- po dalsej minute zistim, ze sa mi to nesniva. Pred minutou mi odisiel autobus.
- Najdem si cas na nadavanie, ale iba nachvilu, lebo o pat minut ide dalsi.
- Schmatnem prve funkcne oblecenie, co najdem NIEKDE v izbe (vacsinou na stolicke, na zemi..).
- Utekam do chladnicky zobrat desiatu.
- Zabudnem si pritom pitie.
- vyjdem z bytu a nadavam na vytah. ZASE sa niekto vozi len tak?!
- Konecne pride vytah. Tesim sa ako male dieta.
- Trielim na zastavku. Vraveli, zevraj ranny beh je zdravy.
- Akurat dobieham autobus. Potichu preklinajuc cloveka, co povedal to o rannom behu, naskakujem. Zacina ma boliet hrdlo.
- Som zadychana, chcem sa napit.
- ZABUDLA SOM SI TÚ VODU!!! Opatovne trochu zanadavam.
- Zaspavam nad zositom zo Slovenciny.. alebo z dejin, alebo tiez z anglictiny. Zase som nevyspata, nervozna, dehydrovana, v zlej nalade, nenaucena a hovorim si: Bude aj horsie..
- Konecne mam lepsiu naladu.. az kym neprespim svoju zastavku pri skole.
- nechcite vediet, co sa deje dalej.
PS: Ale toto sa mi bezne nestava, naozaj . Ja som zodpovedna! A URCITE sa mi nevala oblecenie po stolickach a zemi, taktiez si niiikdy nezabudnem vodu a vzdy som poctivo naucena . A teraz uz by som si mohla prestat robit srandu.
kazde ranko si nastavim budik o nieco skorej aby som si mohol este takych 10 minut podriemkat. pak ked horko tazko vyleziem z postele tak idem do chladnicky kde vyberem mlieko a dam si ho na dve-3 minutky zohriat aby som sa stihol wc a kupelku v oktorej sa ako tak preberiem tym ze si osviezim tvar. pak po ceste spat do kuchyne si z spaize zoberem piskoty aby som mal co prehryznut ku kakau. po tom ako sa akoze naranajkujem idem opat do kupelky kde si umyjem zuby a uvedomim si ze je rano a ja musim ist opat do skoly ( to ma "pozitivne" naladi a idem sa obliekat vysmiaty od ucha k uchu . ) tak to je moj 3/4 hodinovy proces pred tym ako sa niekde vyberiem. este dobre ze mame vikendik cez ktory vsetko dospim
3x sa zobudim a instinktivne vypnem budik (nikdy si to nepametam ale urcite ho vypinam lebo potom zvoni zas) potom ma konecne zobudi oblecem sa a zas si lahnem xD a pockam kym zazvoni zas, idem sa vychcat umyjem sa a idem na vlak xD
Vstanem, oblečiem sa, idem do kúpeľne si zrobiť vlasy a upraviť sa, potom si dám robiť maté, zrobím si desiatu a raňajky, najem sa, odložím termosku s maté aj desiatu do tašky, skočím na WC, umyjem si ruky aj zuby, dám si žuvačku a idem do auta...
budik mi zvoni 6.00, ale este do 6.25 lezim v posteli, potom sa dem napit, zapnut tv telerano , najest, prezliect a na wc, dalej umyt zuby, tvar, ucesat sa, nachystam si vodu a desiatu do tasky a padam o 7ej na bus ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
alebo vypnem budík, otvorím okno a poviem si, že ešte 10 minút.
. . . zjavne sa mu vcera nechcelo
- wecko
- zapnem komp (podla toho ci stiham byt este na kompe ) a idem sa najest
- hodim nieco na seba a vyvencim psa
- atd
sa mi sniva, ze zvoni budik.
- Po dobrych piatoch minutach mi dojde, ze sa mi to NESNIVA!
- Vypnem budik, nech uz tak sialene nezvoni.
- Zapnem radio, aby som nezaspala.
- Bolo moc potichu. Zaspim.
- Budim sa na nejaku otrasnu pesnicku. Na to vsak nestihnem ani zanadavat, lebo mi pohlad sklzne na budik. Je nejak vela hodin.
- Snazim sa zistit, ci sa mi to sniva.
- po dalsej minute zistim, ze sa mi to nesniva. Pred minutou mi odisiel autobus.
- Najdem si cas na nadavanie, ale iba nachvilu, lebo o pat minut ide dalsi.
- Schmatnem prve funkcne oblecenie, co najdem NIEKDE v izbe (vacsinou na stolicke, na zemi..).
- Utekam do chladnicky zobrat desiatu.
- Zabudnem si pritom pitie.
- vyjdem z bytu a nadavam na vytah. ZASE sa niekto vozi len tak?!
- Konecne pride vytah. Tesim sa ako male dieta.
- Trielim na zastavku. Vraveli, zevraj ranny beh je zdravy.
- Akurat dobieham autobus. Potichu preklinajuc cloveka, co povedal to o rannom behu, naskakujem. Zacina ma boliet hrdlo.
- Som zadychana, chcem sa napit.
- ZABUDLA SOM SI TÚ VODU!!! Opatovne trochu zanadavam.
- Zaspavam nad zositom zo Slovenciny.. alebo z dejin, alebo tiez z anglictiny. Zase som nevyspata, nervozna, dehydrovana, v zlej nalade, nenaucena a hovorim si: Bude aj horsie..
- Konecne mam lepsiu naladu.. az kym neprespim svoju zastavku pri skole.
- nechcite vediet, co sa deje dalej.
PS: Ale toto sa mi bezne nestava, naozaj . Ja som zodpovedna! A URCITE sa mi nevala oblecenie po stolickach a zemi, taktiez si niiikdy nezabudnem vodu a vzdy som poctivo naucena . A teraz uz by som si mohla prestat robit srandu.
presne tak,otvorím oči a vypnem budík...dám zohriať kakavko,idem cikať...a tak dále,hygiena a frčím z domu...
pondelok zurim, ze nie je vikend
v utorok zurim, ze mame prvu neminu
v stredu zurim, ze mame dvakrat matiku
vo stvrtok, zurim, ze som zrejme v pondelok nieco prepocula a teraz to samozrejme spackam
v piatok zurim, preco uz nie je sobota
v sobotu spim
v nedelu zurim, ze ide pondelok...
A krasny tyzden mame za nami