pustim si najoblubenejsiu muziku a poriadne zatancujem nie no tak tazka otazka.. cim viac rozmyslam nad odpovedou tym viac veci ma napada a su viac od srdca.
skusim vyjadrit vsetko co som vygrciam sa poserem sa od strachu zo smrti, vyplacem vykricim svetu aky som teda je vol, a budem dufat ze snad stihnem vsetko dolezite co este tomuto svetu mam povedat. a potom sa len slabo usmejem a potichu umriem.
nikdy sa nechcem dožiť toho, že ak zomriem (to je teda fakt logická myšlienka tak nik pri mne nebude... možno to je sebecké a možno ani nie, ale chcem stráviť svoje posledné chvíle s niekým na kom mi veľmi záleží a komu takisto záleží na mne... nič viac nič menej
otvoril by som Photoshop a konečne dokončil ten vectorový výtvor, na ktorý si nemožem nájsť čas ho dokončiť. a robil by som to v klude a detailne a bol by som spokojný.
@jamberry slová nemusia znamenať nič...ale ak sú myslené od srdca, tak znamenajú naozaj veľa... tým pádom môžeš v tejto chvíli aj onemieť a vôbec by ti to neuškodilo
myslela som to tak ze vsetko sa da vyjadrit bez slov.
aj ked celkom bez slov by som si skusila vyjadrit ze potrebujem vediet kedy ide dalsia elektricka lebo si chcem ist kupit tmavozelene ponozky do obchodu vdruhej ulicke za univerzitou komenskeho
moje posledne ciny by boli take, ze by som cely svoj zivot prezil este raz, dal by som dokopy vsetkych ludi, vsetky veci, vsetko to, na com mi zalezalo a jednoducho by som si pospominal na to, co som prezil, vsetko by som s tymi ludmi presiel znovu, nasmiali by sme sa, poplakali by sme si..a potom by som si povedal, ze ten zivot predsalen za to stal. a odisiel by som..
Vrieskala by som nonstop desať minút. Najhlasnejšie ako by to len šlo. A potom zohnala čo najviac kamarátov, a tvárila sa, že je všetko fajn, a rovnaká prdel ako vždy. A päť minút pred smrťou by som povedala, že chcem byť pochovaná v prenatálnej polohe kdesi pod nejaký veľký strom. Tak.
spracem a vyhodím šetky veci, ktore by mohli po smrti poškodiť moju osobu a potoom sa rozlucim atd. a 30 sekund pred smrtou skocim z lietadla....no jednoducho tak aby som na zem dopadla uz mrrtva
pol hodinu by som strávila písaním dokumentu na compe pre ľudí, ktorí by si to mohli prečítať po tom, ako skonám, priala by som si, aby si to prečítali a druhú polhodinu s ostatnými, s mojou láskou a ľuďmi, ktorí ovplyvnili môj život
napisem list na rozlucku , vymazem vsetky fotky z pc co by rodicia nemali vidiet a nazaver to najlepsie-krasny divoky romanticky sex/milovanie s jednym fesim...
Pôjdem niekam do prírody.... Začnem škriekať... A popri tom piť pivo... V pozadí budú hrať obľúbené pesničky... A tak sa budem pomaly vrhať do zatratenia...
asi by som konečne odpísala na všetky TS-ky a rozlúčila sa zjedla by som nugetu so slzami v očiach pri najobľúbenejšej hudbe a pozrela si spolu s mojou milovanou plyšovou myškou pár najdôležitejších scén na dvd, ktoré pre mňa veľa znamenali... toľko nostalgie a patetizmu... ak by som to všetko stihla :p
a zbavila by som sa všetkých vecí, ktoré nechcem, aby niekto našiel
Objímem všetko okolo seba. Čosi zapálim a budem sa chvíľu dívať ako to krásne horí. Cítiť dym, snáď vietor či teplo možno sedieť v tráve a ešte chvíľu vchádzať do vody. za tú hodinu by som prešla svoje momenty. Ťažko vysvetliteľné ale veď čo i tak to ľudia nečítajú. Nakoniec skočím a budem dlho letieť.
vsetkym ktorym by som stihla ,by som povedala ,co pre mna znamenali a ako velmi ich mam rada a keby neboli zrovna pri mne ,tak by som im napisala krasny list na rozlucku .....
co by som spravil, ak by som vedel, ze konkretne entity za hodinu zomru... alebo co by spravili konkretne entity, keby vedeli, ze za hodinu zomriem ja... hmmm...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a potom niečo stašne nemorálne nechutné neludské a protizákonné
aj ked celkom bez slov by som si skusila vyjadrit ze potrebujem vediet kedy ide dalsia elektricka lebo si chcem ist kupit tmavozelene ponozky do obchodu vdruhej ulicke za univerzitou komenskeho
Stiahla by som pakel cigariet, zaliezla pod paplón a ľutovala sa.
to co mi tu huka pod oknom?
a zbavila by som sa všetkých vecí, ktoré nechcem, aby niekto našiel
ked uz niet pomoci clovek je schopny sa so svojim osudom zmierit. Ale za hodinu ? To tazko.
co by som spravil, ak by som vedel, ze konkretne entity za hodinu zomru... alebo co by spravili konkretne entity, keby vedeli, ze za hodinu zomriem ja... hmmm...