Vadí Vám niečo na Birdz.sk v takej podobe, v akej aktuálnej je? Myslím tým ovládanie - čo sa Vám ovláda neprakticky, prípadne, akoby ste si to predstavovali Vy? Napíšte!
Čo Vám tu prípadne chýba /funkcie/ ako by ste si ich predstavovali Vy
ano ta rychlost je hrozna v poslednom case...a neprakticke je prehadzovanie kategorii vo fotoalbumoch, ked chcem napriklad prehodit na druhu stranu fotiek v kategorii ja dievca vzdy ma to hodi spat na cely album...
a zdá sa mi ze teraz birdz dost strajkuje - zeby sa niečo prerábalo? Tiez mi to nesprávne zobrazuje pocet prijatych tsiek. No ovladanie ts by ma potesilo, paci sa mi nový dizajn ale neda sa to spravit tak aby sa tam ukazovala aj ts predtym ako je to v starych spravach?
čo sa ovladania tyka, vačšinou my vyhovuje, a nevidím nič čo by som zmenila...
a inak celkom šikovné by bolo keby sa na nastenke pri stavoch zobrazovalo či to je komentované.
preklikavanie mesiacov V TS-kach, je to neuveritelne neprakticke ked v minulom mesiaci mam napr. 15 sprav a po precitanie kazdej sa to vrati na aktualny mesiac a zas treba prekliknut na minuly...potom sa mi na to nechce ani odpisovat
Ja by som uvital, keby nie su tajne spravy defaultne kategorizovane podla jednotlivych mesiacov. Alebo aspon nech sa pri vyhladavani sprav nerozlisuje kategoria (teda konkretny mesiac).
Inak je tu viacmenej vsetko fajn, az na tu spominanu rychlost.
@7 presne tak...potom keď potrebujem dačo z minula tak nemám tušenia kedy to bolo a musím to furt prehadzovať...a momentálne mi ani nefunguje možnosť vyhľadávania slov a ľudí v ts-kách...
SERVERY a RYCHLOST - pripravuje sa upgrade na rychlejsie servery... stara kapacita to nezvlada dako chvilami....
TSky - zobrazuje pocet novych (mozno mate nove v minulom mesiaci) asi sa to prerobi... kedze vam zalozkovanie vadi, tak pridame aj nezalozkovane (mesiace ostanu ako filter, ale bude sa to dat prepnut)...
@nemamprachy v PSP som este nekukal birdz, musim zistit...
ale né, tam haluzí len prehliadač v psp. nejak sa mu nepáči javascript, takže pri prechádzaní z jednejstránky na druhú treba odklikávať, aby to nepoužíval.
@12 po tom všetkom, čo dúfam, že urobíš, tak môžeš aj nastaviť, aby ma po odoslaní TS hodilo nas5 do toho istého filtra, čo som používal, než som správu odoslal
Rýchlosť Birdzu ako už povedal The @tomas je v rámci riešenia
Chcel som však nápady ovládania, prípadne nejaké "futures" ktoré by ste si želali a Birdz ich nemá, prípadne ich má v takej podobe, že sú pre Vás nepraktické. Píšte skutočne všetko, čo Vám nevyhovuje. Prípadne, píšte aj to, ako by ste to vymysleli Vy
neukazuke mi pocet prijatych sprav, ako bolo spomenute...
v tskach by sa hodilo to prepinanie na celkove zobrazenie a mesacne, a mohli by sa dat preklikavat jednotlive "konverzacie" s 1 clovekom, co sme si pisali, aby som nemusela 1000000x otvarat a zatvarat kartu,
a budu tie notifikacie? [ine ritolezectvo, ja viem slight_smile:
@18 ber to tak, že Birdz.sk sa vyvýja a stále napreduje. Pri vývoji sa pozerá na to, aké sú trendy a ako by to mohlo byť ešte pre užívateľov "lepšie". Faktom však je, že časté zmeny ovládania nie sú najoptimálnejšie pre "novších" užvateľov, ale pevne veríme, že každá zmena je zmenou k lepšiemu. Principálne, od toho tu je toto fórum ako feedback pre tomáša a ľudí starajúcich sa o funkcionalitu a ovládateľnosť Birdzu.
@18 Každopádne, určité novinky sú vždy na odskúšanie a následne je možný feedback ako v rámci pripravovanej hornej lišty - » www.birdz.sk/forum/nova-bird... alebo novej formy TSiek.
este som zabudla, opravite aj to rychle odhlasovanie, alebo to musi zostat kvoli bezpecnosti? lebo leze mi to uz dost na nervy, aj ked mi padne net, tak ma to odhlasi a tomu sa podoba aj rychly narast mojich prihlaseni
no tie tsky teraz trosku strajkuju, ukazuju sa mi niekedy trochu odveci cisla (naporiklad som predchvilkou odpisala na zopar tsiek a ostalo mi ich tam 18, a ked som sa sem vratila bolo ich tu zrazu 21 ale pritom sa nič nezmenilo, nikto mi za ten c as nenapisal...)
inak mi vadi s nimi aj to, že ked som si ich zopar zabudla v minulom mesiaci, tak vždy ked chcem odpisat, tak ked na jednu odpisem vrati sa mi to do aktualneho emsiaca....je to teda strasne zdlhavý proces....
tak ako uz vsetci povedali... nebudem opakovat... a este by som prijala aj tu hornu listu, kde by sa mi vsetko potrebne zobrazovalo...a priatelia by sa mohli ukazovat nejak menej zlozitejsie, ale to, myslim, bolo vramci tej hornej listy ....
Ešte niekto niečo? Je fajn, že v podstate funkcie, ktoré sú tu nikomu až tak nevedia v takej podobe v akej sa nachádzajú. Spracovanie TSiek a mesiace vadia aj mňe, takže ako už @tomas@12 spomenul, niečo sa s tým (i ja dúfam) spraví. Ak bude čas.
Ešte jedne dotaz . . . prečo keď si pozriem, kto ma má rád (resp, ktosi ma pridal za kamaráta tu) tak sa mi tam zobrazujú aj ľudia, ktorí ma napríklad medzi priateľmi nemajú vôbec?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ani ovladanie by nebolo neprakticke, keby vsetko netrvalo pol roka
aj pri otvarani tejto diskusie som si mohol ist zaliat kavu a to mam net pomerne rychly
a zdá sa mi ze teraz birdz dost strajkuje - zeby sa niečo prerábalo? Tiez mi to nesprávne zobrazuje pocet prijatych tsiek. No ovladanie ts by ma potesilo, paci sa mi nový dizajn ale neda sa to spravit tak aby sa tam ukazovala aj ts predtym ako je to v starych spravach?
čo sa ovladania tyka, vačšinou my vyhovuje, a nevidím nič čo by som zmenila...
a inak celkom šikovné by bolo keby sa na nastenke pri stavoch zobrazovalo či to je komentované.
Inak je tu viacmenej vsetko fajn, az na tu spominanu rychlost.
a rozlozenie by som trochu zmenil ale inak som spokojny
TSky - zobrazuje pocet novych (mozno mate nove v minulom mesiaci) asi sa to prerobi... kedze vam zalozkovanie vadi, tak pridame aj nezalozkovane (mesiace ostanu ako filter, ale bude sa to dat prepnut)...
@nemamprachy v PSP som este nekukal birdz, musim zistit...
toto presne píše:
error creating request object
check to disable havascript on this page
Chcel som však nápady ovládania, prípadne nejaké "futures" ktoré by ste si želali a Birdz ich nemá, prípadne ich má v takej podobe, že sú pre Vás nepraktické. Píšte skutočne všetko, čo Vám nevyhovuje. Prípadne, píšte aj to, ako by ste to vymysleli Vy
ale inak je to tu dobre nemusite nic menit
v tskach by sa hodilo to prepinanie na celkove zobrazenie a mesacne, a mohli by sa dat preklikavat jednotlive "konverzacie" s 1 clovekom, co sme si pisali, aby som nemusela 1000000x otvarat a zatvarat kartu,
a budu tie notifikacie? [ine ritolezectvo, ja viem slight_smile:
@18 Každopádne, určité novinky sú vždy na odskúšanie a následne je možný feedback ako v rámci pripravovanej hornej lišty - » www.birdz.sk/forum/nova-bird...
alebo novej formy TSiek.
inak mi vadi s nimi aj to, že ked som si ich zopar zabudla v minulom mesiaci, tak vždy ked chcem odpisat, tak ked na jednu odpisem vrati sa mi to do aktualneho emsiaca....je to teda strasne zdlhavý proces....
myslim že to su asi vsetky moej vyhrady
co vy na to???