dobre..nemyslim akurat volaku babku z ,,Kamenaka".ale tak existuje podla vas niekto,kto by sa zlakol,keby sa nanho vyrutilo par krasnych bab a chceli to s nim robit/hoc aj nasilu?
priviažeš o postel a uýž to frčí.... ale nemyslím, že existuje chpal, ktorý bys a zase až nejak moc vzpieral jedine že by vyzerala jak stará Kropáčkova
Ano raz ti aj vraveli v Tv pred par rokmy, zena znasilnila 8 rocneho chlapca. a ver, ze niekomu by to urctie vadilo, ak by ho mali znasilni i ked prekrasne zeny.
@8 kamionisti ano ale tych po vacsinou znasilnuju chlapi
@12 aj ja si myslím... ale nech sa vyjadria oni... neviem ako rozmýšlaju...možno by sa cítili ako nejaký gigolovia alebo čo... ale je divne ked vtrhne chlap na policiu...
"Značné percento znásilnení mužov majú na svedomí heterosexuáli, dopúšťajúci sa takéhoto násilia aj opakovane a u viacerých obetí. Ešte väčšia pravdepodobnosť znásilnenia je medzi homosexuálmi, lebo sú častejšie objektmi takýchto útokov," uviedol prezident Spoločnosti za zdravý sexuálny život a podpredseda Slovenskej sexuologickej spoločnosti Ivan Kubiš.
ak som to spravne pochopila tak je zname ze chlapi su zlanilnovany chlapmi...
@29 no jo, správne si pochopila ten článok. Tak tu je niečo iné:
"Istý český magazín priniesol príbeh muža znásilneného jeho zverenkyňami. Pohľadný mladík vyštudoval špeciálnu pedagogiku a hneď po škole nastúpil ako vychovávateľ do dievčenského nápravného ústavu. Od začiatku sa o neho zaujímalo jedno z dievčat. Mladík však na jej tokanie neodpovedal s rovnakou vášňou.
Raz večer si ho s kamarátkou počkala na dvore. Prekvapenému chlapcovi pritisli vreckovku namočenú v éteri k nosu. Posledné, čo si pamätal bolo, ako mu niekto sťahuje nohavice a podľa hlasu spoznal svoju chovanku.
Tá, ktorá ho „zbožňovala“ sa aj s kamarátkou rozhodla, že napriek jeho odmietaniu si to s ním rozdá. Zabudli však na jeden detail – k znásilneniu treba i erekciu a k tej mal omámený svalovec ďaleko. Bystré dievčatá si však poradili: vzali zápalky a jednu po druhej nimi vystužili penis . Chudák mladík sa prebral až v nemocnici pri bolestivom zákroku. Okrem bolesti cítil i veľkú potupu – znásilnili ho!"
ja som videla taký film, tak chlap ktorý stopoval ponukal vodičom možnosť vyfajčenia... hned ako vytiahol tu tabulu vodič, či skor kamionisti zastavili a rozopínali si nohavice..
@33 určite neni jediný a nechápem ako vám to celé znásilnenie chlapa príde smiešne (resp nemožné). Keby som tu rozprával takto ako vy o znásilnení ženy tak by ste ma hned všetci zdupali pod zem (a právom). To si myslíte že všetci sú také nadržené hovadá že by im to nevadilo(aj keby bola neviem jak pekná)? to sa teda mýlite...
@35 no úžasné...šak tak mu treba, že? Za to že jebnutí chlapi znasilnujú ženy, tak nech si aj nejakí chlapi skúsia aké to je...to je teda naozaj velmi...milé
@39 je velký rozdiel medzi tým že za mnou príde že chce sex a medzi znásilnením... a aj v tej prvej alternatíve by som sa tomu bránil (nešukám šecko čo má dieru, musí si to niecím zaslúžit)
@38 ved tu bola otázka ako by ste sa zachovali... ako to máme my baby vedieť?... ved sa vyjadri... chceme počuť váš názor... iba sme predpokladali, že by vám to nebolo nepríjemné
chlap sa da znasilnit, ked ho znasilni chlap...keby ho chcela znasilnit zena a on by s nou nechcel mat sex a vyslovene by sa mu hnusila, tak by sa mu nepostavil penis, takze zo sexu by asi nebolo nic...no asi by ho mohla prinutit, kebyze mala pistol, nech jej to aspon spravi ustami...ktovie
ci s chlap da znasilnit? no da pred par dnami sme mali taky pripad v meste ze 3chalani....boze aj moj byvaly spoluziak dobil ia znasilnili 32rocneho chlapa...brutl no
@62 tak..aj je to vcelku pravda,ale podla mna...chlap s ,,nim tam dole" nemusi byt zajedno.cize chlap by nechcel,ale predsa len bola by to fakt pekna baba..hold smola
HEj...skusala som to minuly piatok a musim povedat ze sa uspesne podarilo aj ked sa dotycna osoba branila to je nadlho..v kazdom pripade ano, chlapp sa znasilnit da
tak ale su aj pripady ked znasilnenym zenam sa to vcelku pacilo, len sa zato dost hanbili... tak preco by sa to chlapovi nemohlo pacit a trosku jej v tom znasilnovani pomoct?
no neviem ci by sa najskor nezlakli..viete vsetci maju reci reci.. ale skutek utek..apson podla mna... a na druhej strane viem ze existuju svine ktore by ste ani nemuseli prosit ..a bolo by im jedno napr. zeee prave niesu hmm napr.... osprchovani LOL no co svine
mno ale zas niekde v austrálií sa stalo, že nejaký chlap zas pal v kancelárií, nabehla tam nejaká ropucha, rozopla mu gate a na silu mu ho chcela vyfajčiť ten sa ubránil (hrdina...) a udal to na polícií, ako pokus o znásilnenie...
@84 poddruh ženy - ropucha sa dá prirovnať k poľu pri černobyle. žiaden farmár tam dobrovoľne nejde, lebon je tam strašne škaredo a nebezpečne, ale keď už je pod vplyvom omamných látok (alebo je inak donútení) a začne tam orať, občas sa dostaví pekná odmena...
...ael skúšať bych to nechcel
p.s.: neboj sa, jak sa tak na teba pozerám, z teba sa ropucha nemôže stať proste to sa nedá, ani za 50 rokov
Super zory... KM: mam suseda ktorý mi povedal... ze on by zenu nestel ani keby co... a mne sa furt smeje... zevraj on je dokonalí nič mu nechíba, hovori sebe že : NADCLOVEK... a ja som iba clovek PS: mne to stači...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
teda aspoň myslím...
@8 kamionisti ano ale tych po vacsinou znasilnuju chlapi
"Znásilnila ma žena..." keby kričal to skor..
"Znásilnil ma muž.." to chápem..
» www.zzz.sk/?clanok=1184...
"Značné percento znásilnení mužov majú na svedomí heterosexuáli, dopúšťajúci sa takéhoto násilia aj opakovane a u viacerých obetí. Ešte väčšia pravdepodobnosť znásilnenia je medzi homosexuálmi, lebo sú častejšie objektmi takýchto útokov," uviedol prezident Spoločnosti za zdravý sexuálny život a podpredseda Slovenskej sexuologickej spoločnosti Ivan Kubiš.
ak som to spravne pochopila tak je zname ze chlapi su zlanilnovany chlapmi...
ved taku peknu diskusiu som im vymyslela.co ja poznam kamaradov,asi ani jeden by neodolal
"Istý český magazín priniesol príbeh muža znásilneného jeho zverenkyňami. Pohľadný mladík vyštudoval špeciálnu pedagogiku a hneď po škole nastúpil ako vychovávateľ do dievčenského nápravného ústavu. Od začiatku sa o neho zaujímalo jedno z dievčat. Mladík však na jej tokanie neodpovedal s rovnakou vášňou.
Raz večer si ho s kamarátkou počkala na dvore. Prekvapenému chlapcovi pritisli vreckovku namočenú v éteri k nosu. Posledné, čo si pamätal bolo, ako mu niekto sťahuje nohavice a podľa hlasu spoznal svoju chovanku.
Tá, ktorá ho „zbožňovala“ sa aj s kamarátkou rozhodla, že napriek jeho odmietaniu si to s ním rozdá. Zabudli však na jeden detail – k znásilneniu treba i erekciu a k tej mal omámený svalovec ďaleko. Bystré dievčatá si však poradili: vzali zápalky a jednu po druhej nimi vystužili penis . Chudák mladík sa prebral až v nemocnici pri bolestivom zákroku. Okrem bolesti cítil i veľkú potupu – znásilnili ho!"
@31 auuu no dobre jeden priipaad ale inak je asi jedinyy si mysliim...
a to muselo inak skurvene boleet....auu
@33 určite neni jediný a nechápem ako vám to celé znásilnenie chlapa príde smiešne (resp nemožné). Keby som tu rozprával takto ako vy o znásilnení ženy tak by ste ma hned všetci zdupali pod zem (a právom). To si myslíte že všetci sú také nadržené hovadá že by im to nevadilo(aj keby bola neviem jak pekná)? to sa teda mýlite...
@35 no úžasné...šak tak mu treba, že? Za to že jebnutí chlapi znasilnujú ženy, tak nech si aj nejakí chlapi skúsia aké to je...to je teda naozaj velmi...milé
mozno su aj vynimky ale je ich strasne strasne strasne maaloo
samozrejme prosba pre devyy
@52 ty hovado!!
inac sak galanta neni daleko
nečítala som všetky komenty lebo je už neskoro už by som rada búvala
viem o prípade,kde ho znasilnili-zozadu,a chudak chalan sa potom scvokol
...ael skúšať bych to nechcel
p.s.: neboj sa, jak sa tak na teba pozerám, z teba sa ropucha nemôže stať proste to sa nedá, ani za 50 rokov
Ahojte