nie ani žiadne iné jedlo, ktoré robievame často doma.. napriklad rezeň v reštike sú podla mna zbytočne vyhodené peniaze radšej niečo netradičné keď už mám tolko platiť.
@nello
ja to viem, ale sa vyrába z papiera, vlastne zo surovín z ktorých sa vyrába papier
z technológie kartónu, lepenky a drhov papiera som mala 1, tak sa so mnou nehádaj
@grietusha
raz napíšem o trápeniach so školami, ktoré som navštevovala kôli šovinizmu mojej matky a mojej tvrdohlavosti blog a možno, že dnes. nech je tento deň deň vyznaní
Neľúbim jesť v reštauráciách. Človek nikdy nevie čo sa mu to v skutočnosti dostalo na tanier, aké to je staré a kde to predtým ležalo. A fašírky nemám rada tak či tak.
a takisto neznášam hocijakú inú verziu pomletého mäsa , takže ani hamburger nezjem.
Vlastne najradšej jem doma, lebo vidím a viem ako to bolo spravené a čo v tom je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
vo vegalite som si dala veganske "fašírky" sa to inak volalo a bolo to neeeeskutočne žravé!
veď kartón je papier
ja to viem, ale sa vyrába z papiera, vlastne zo surovín z ktorých sa vyrába papier
z technológie kartónu, lepenky a drhov papiera som mala 1, tak sa so mnou nehádaj
raz napíšem o trápeniach so školami, ktoré som navštevovala kôli šovinizmu mojej matky a mojej tvrdohlavosti blog a možno, že dnes. nech je tento deň deň vyznaní
Vlastne najradšej jem doma, lebo vidím a viem ako to bolo spravené a čo v tom je.