Kvety, cokoladove srdce (akoze bonbonieru), cokoladu, privesok na kluce, prsten, nahrdelnik, plysaka, nejaku prakticku knizku (autoskola, alebo prirucka kam na vysoku skolu), fotak, kozmetiku, kremy, hreben, ruksak, kabelku, mobil, nausnice, sponky, cd-cko s oblubenou music... nieco si snad vybere
ja ked som chodila na stuzkovu tak urcite nedavali nic... ale na jednej proste vsetci svojim partnerom dali intro na dvd a koncilo to spolocnymi fotkami s partnermi bolo to krasne...
toto sa tu uz niekedy davno riesilo..a stale sa cudujem tomu: na stuzkovu sa kupuju darceky?? ale zas iny kraj iny mrav..no co ja viem..nech jej da taku tu kvetinu, co sa dava v amErike na ruku, ked sa ide na ples alebo nech jej kupi iba nejaku kyticu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
P. S. a to je školácka chyba: RP sú na pokeci, na birdzi sú TS ale toto faux pass Ti na úvod odpustíme