čaute, chcem sa opýtať či by mi niekto vedel poradiť AKO mám dať najavo dievčaťu ktoré už dlho poznám,že ju mám rád!!.. no neviem či aj ona mňa...alebo ako si ju mám získať??
@2 pozri takto to nefunguje. Keď budeš uvažovať takýmto smerom, nikdy žiadnu kočku nezbalíš. Normálne keď ste sami dvaja, tak jej to povedz. Buď to výjde, alebo pokračujete ďalej tak, ako doteraz. Neboj, neodsúdi ťa. Medzi ľuďmi je to normálne, že sa majú radi. A už dvojnásobne to platí vo vzťahu muž - žena. Ona to určite chápe. Teda pokiaľ nemá v hlave dutinu.
Musis jej to postupne naznacovat (nie dlho) a potom aj postupne hovorit To na tom praveze dievcata ocenia, ze takto vystupis a si zranitelnym A musis sa pripravit na to, ze to aj nevyjde... ale ked to nevyjde hned na zaciatku, tak neskor by to tiez nefungovalo. Nic nestracas, platonicky vztah, ked o tebe to dievca ani nevie je len iluzia a nic z toho sa ti nevracia, nie je to produktivne. Ak ta odmietne, kludne sa len usmej a pokrc plecami, dalej s nou chvilu pokecaj a rozluc sa, ani to nemusi byt divne, ked to spravne zahras, ani pre teba, ani pre nu...
A ty mas tiez svoju hodnotu, tiez musis posudzovat dievca, ktore beries von. Nikdy nebud "yes guy". Ked ti nieco nesedi, tak to rovno povedz a kludne sa aj pohadaj o nejakej blbosti, stoj si za nazorom, ak sa nezhodnete, tak si ju mozes potom doberat Neboj sa fyzickeho kontaktu, celkom rozumna stranka je toto:
nato musis pouzit vyvar zo sena, kopyto z kona, trochu soli, masazny olejcek + jej vlasy a tvoje chlpy potom to vsetko zmiesat das jej to vypit a ona bude citit to iste k tebe a sme bez reci..
omg chlapes jasne ze sa to da len musis chciet preboha, sa trochu pozbieraj a povedz jej to.
Amígo ja mám ten istý problém, ale treba sa prekonať cez všetku hamblivosť, strach a ja nefím ešte čo a povedať to, ak to budeš vsebe držať tak ťa jebne zachvílu
skus to tak ze ju pozves von napriklad ze potrebujes nieco kupit alebo co a potom sa popechadzajte .. nehovor jej ziadne tak ze ju mas rad aj ked to tak je... ked budete sediet, tak jej s kamennou tvarou (teda ako keby uplne normalne) povedz ci by nechcela pusu.. a takto postupuj.. ak jej povies ze ju mas rad tak sa na teba vyjebe ani nebudes vediet ako ..
fueled..ja mam presne ten isty problem,,,PRoste us tu babu poznam skoro rok,,MAm ju moc rad,,len ona mna asi ne..A newiem co mam robit.. ..kolko mas rokof??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
myslím že to by malo zabrať
A ty mas tiez svoju hodnotu, tiez musis posudzovat dievca, ktore beries von. Nikdy nebud "yes guy". Ked ti nieco nesedi, tak to rovno povedz a kludne sa aj pohadaj o nejakej blbosti, stoj si za nazorom, ak sa nezhodnete, tak si ju mozes potom doberat Neboj sa fyzickeho kontaktu, celkom rozumna stranka je toto:
» www.directnaturalgame.com/Techniques/kino...
nato musis pouzit vyvar zo sena, kopyto z kona, trochu soli, masazny olejcek + jej vlasy a tvoje chlpy potom to vsetko zmiesat das jej to vypit a ona bude citit to iste k tebe a sme bez reci..
omg chlapes jasne ze sa to da len musis chciet preboha, sa trochu pozbieraj a povedz jej to.