ja by som pomohol malemu chlapcovi , lebo ten si sam neporadi , kamaratka dostala po urobila pikovinu , alebo je pika ze chodi s takym co ju bije ...moze si za to sama
@teodor Neviem... ako sa divam, tak sa divam, tie situacie maju uplne roznu prioritu a uplne iny casovy interval. Najprv treba pomoct starej pani, lebo jej ide kazdu sekudnu o zivot a to nepocka. Zaberie to menej ako minutu a tolko ked chlapec pocka. Cestou by som dal chlapca policii a odniesol psa. Kabelka medzitym by fakt nebola dolezita, ale keby chcela, mohla cestou na policiu vziat aj toho chlapca. A kamaratkin problem urcite tu hodinu pocka...
Secko naraz, nevidim v tom problem Maleho chytim pod pazuchu, utekam k babke, pomozem jej vstat, medzicasom strielam po typkovy ktory ukradol kabelku a volam niekomu nech ide riesti problem ktory nastal kamaratke
ak by sa tie udalosti stali sucasne a na vyber by som mal len jednu moznost, tak maleho chlapca.. kedze je maly, neplnolety a stratil rodicov, ktorych mozno uz nikdy nenajde, je prioritne zachranit a pomoct niekomu, kto je este len na zaciatku "vyvoja" a moze svojim konanim prispiet k chodu spolocnosti..v ostatnych moznostiach su dospeli/stari ludia, ktori uz kvazi maju zivot za sebou a ani ich "problem" nie je taky markantny aby bol uprednostnovany
Zakricala by som na podnikatelku ze jej ktosi zobral kabelku, pomohla babke vstat, zobrala to decko, isla ku kamoske a potom s oboma na policiu. Decku aby nasli rodicov a kamoska aby toho psychopata nahlasila. Popripade by som na policii este nahlasila, ze som videla toho psa - nech pre neho poslu veterinara.
Ja som inak tak nevsimava, ze polovicu z tych udalosti by som ani nezaregistrovala. Do toho psa by som sa asi nepustala - ved pes po bitke ma v sebe asi este stale dost agresie a vzdoru, naviac ma rany, co ho bolia a asi tazko by som sa mohla spoliehat na to, ze "snad uz len rozlisi, ze ja mu nechcem zle..". Mozno by som pomohla starej zene. Kamaratiek, co by volali v takychto situaciach prave mne, vela nemam (konkretne jednu a ta nema priatela, takze moznost vylucujem. O chlapca by sa s najvacsou pravdepodobnostou postarali ine iniciativne mamicky v okoli a podnikatelka ma smolu, ale v com by som jej uz len ja pomohla, to fakt nechapem.. maximalne tak privolat policiu.
A mozno by som sa na vsetkych vykaslala, aby to bolo spravodlive.
@teodor Su to len kokotiny , nejaky chuj sa nudil tak si vymyslel toto a mysli si ze to vypoveda nieco o cloveku podla toho ktoru moznost sa a inak neviem ako mam pomoct mladej podnikatelke .... co jej mam utret sopel ked bude revat za kabelkou?
@teodor Alebo by som chcel vidiet cloveka co dal tu podnikatelku a napriklad by sa mal rozbehnut za zlodejom a takym sposobom jej pomoct Urcite by sa naslo vela ludi
som si to tak čítala a nič ma nezaujalo okrem toho psa.. ku babke bude skákať každý druhý človek a auto alebo autobus si ju (pri troche šťastia) určite všimne, o chlapca sa tiež postarajú (hlavne dobrosrdečné babičky) a asi by som si toho chlapčeka ani nevšimla, podnikateľke by som ani neviem ako pomohla (za zlodejom by som neutekala, len sa prizerala), kamarátke by som zavolala nech sa zamkne a jedinému by som naozaj pomohla psíkovy.. pretože, toho by si nikto ani nevšimol pri tom všetkom keďže každý berie psov ako vec...!
Vytočil by som 112...povedal nech odvezú psa k veterinarovi...potom že sa stala krádež, že kamaratku zbil jej chalan..(zatial by bola pri mne.)..medzi tým ako by som volal chytil by som chlapca..dal si ho na ruky..a spolu s ním by zdvihol starú paní...
hmm možno by som poprosila nejakých ľudí okolo nech jeden pomôže tej starej pani,potom niekto iný nech zavolá polúciu kvoli zlodejovi...ale ak by som na to bola sama,tak by som pomohla asi tomu psovi,lebo ten si sám fakt nevie pomôcť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
4:
Chcela som dat to posledne
Zakricala by som na podnikatelku ze jej ktosi zobral kabelku, pomohla babke vstat, zobrala to decko, isla ku kamoske a potom s oboma na policiu. Decku aby nasli rodicov a kamoska aby toho psychopata nahlasila. Popripade by som na policii este nahlasila, ze som videla toho psa - nech pre neho poslu veterinara.
Ja som inak tak nevsimava, ze polovicu z tych udalosti by som ani nezaregistrovala. Do toho psa by som sa asi nepustala - ved pes po bitke ma v sebe asi este stale dost agresie a vzdoru, naviac ma rany, co ho bolia a asi tazko by som sa mohla spoliehat na to, ze "snad uz len rozlisi, ze ja mu nechcem zle..". Mozno by som pomohla starej zene. Kamaratiek, co by volali v takychto situaciach prave mne, vela nemam (konkretne jednu a ta nema priatela, takze moznost vylucujem. O chlapca by sa s najvacsou pravdepodobnostou postarali ine iniciativne mamicky v okoli a podnikatelka ma smolu, ale v com by som jej uz len ja pomohla, to fakt nechapem.. maximalne tak privolat policiu.
A mozno by som sa na vsetkych vykaslala, aby to bolo spravodlive.
takže tak ...
tetu by som nevedela odniesť do bezpečia....ale začať volať....sa dá
a psi môžu byť besné, takže.........život mi je milý...o túlavé zvery sa má starať polícia........
naivne verím v štátnu moc........
Len keby to bolo také jednoduché a na výber aj v živote