Deň sv. valentína sa bliži čo si myslite o tomto dni? Viete kto bol sv valentín
V dnešnej dobre sviatok už stratil svoje opodstatnenie.. teraz je to aby po vianociach obchodnici mali aspon nejaky zisk.. je to vsteko o marketingovom ťahu... ale viete kde bol podla legendy sv Valentín?
Kresťania starobylý zvyk prevzali a spojili s me
vidno že fenomén valentína sa už blíži, teraz budú každý deň vznikať diskusie o tom :/
no ale tu musím pochváliť že to má aspoň nejakú myšlienku na začiatku
a k téme - je to fajn príležitosť prejaviť utajované sympatie, alebo dôvod na školský večierok, viac k tomu neviem povedať keďže momentálne som nezadaná
nic na tom dni nie je... daco pekne mozem dat priatelke kedykolvek sa mi zaumieni a aj to tak robim... mozno dostane aj v tento den nieco aby nevravela " kazda nieco dostala a ja nie "
...kedze chodim na cirkevnu thak som priblizne vedela kto je valentin...myslim si ze je to v pohode...a j ked nadruhej strane by si mali ludia uvedomit ze ked s amaju radi mali by si to ukazovat po cely rok...a ze je to len merketingovi tah kedze v tjto dobe nesu ine sviatky z ktorich sa da zarobit
14teho... no 15teho máme ísť na lyžiarsky, ale ja NECHCEM vyhadzovanie peňazí a tento sviatok neoslavujem len rodičom a bratovi kúpim nejakú čokoládku abo čo
ja osobne tento sviatok velmi neuznavam...1. nikdy som ho nemala s kym prezit takze pre mna to znamena akurat trapenie a smutenie...a 2. myslim si ze ked niekto niekoho skutocne lubi tak nepotrebuje nejaky sviatok aby svojej laske dokazal ako strasne ju lubi...ale thak uznat musim aj ja ze je to mily sviatok
podla mna to je uplne egoisticky sviatok...lebo ho maju slavit len zalubene pary a ti, co su sami?!akoze nemaju pravo na to? a zasa aj ked mate partnera,podla mna je hovadina, aby si dvaja davali najavo ako sa lubia,darceky atd atd akurat v tento den,ved to si maju davat najavo neustale...
pride 1 den takyto den a uz su z toho vsetci mimo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
no ale tu musím pochváliť že to má aspoň nejakú myšlienku na začiatku
a k téme - je to fajn príležitosť prejaviť utajované sympatie, alebo dôvod na školský večierok, viac k tomu neviem povedať keďže momentálne som nezadaná
A mal niekedy nejaké?
pride 1 den takyto den a uz su z toho vsetci mimo...