Obávaný HPV, a hlavne HPV16 čo najviac straší dievčatá a ženy s rakovinou krčka maternice. No, niektoré dievčatá sa dali zaočkovať v 15. rokov. A niektoré nie a teraz majú 20. rokov a viac. Ale aj tie sa môžu zaočkovať. Vakcína je drahá, ale chráni na nie
keď som mala 15, také veci sa ešte nerobili a ani by som na to nemala peniaze a keby aj hej, tak aj tak by som sa nedala... načo? veď na niečo predsa raz umreť musím
nie som, nebudem a ak raz budem mat dceru, isto ju tymto svinstvom zaockovat nedam.....je to biznis, experiment a pod. ...neziaducich ucinkov maju obe vakciny bohate (vid. pribalovy letak)......viac sa rozpisovat nebudem, moj nazor je easny, snad len par linkov k teme:
Ono najlepšie je zaočkovať dievča, keď ešte nemalo sex. Mňa sa raz mama spýtala, či chcem, aby ma dala očkovať...ale podľa mňa je to príliš drahé...a už by to aj tak nemalo ten efekt
Je to len obrovský biznis a vraj sú v tých vakcínach nebezpečné svinstvá. A okrem toho existuje veľa druhov HPV a tie očkovania chránia len pred niektorými. Určite to nikomu neodporúčam. A ziskuchtiví lekári nech si vravia čokoľvek, neverím. Nenechajte sa takto vydierať naháňaním strachu z chorôb...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
btw rakovina krcka maternice uz nie je taka letalna ako kedysi a vacsinou ma dobru prognozu.
» www.slobodavockovani.sk/news/nemecki-ve...
» www.slobodavockovani.sk/news/india-zast...
» www.slobodavockovani.sk/news/varovanie-...