@xhtml lenze tam zomrely obicajny ludia a nie nejaky ludia co maju spolocne veci z testamy na zvieratach a podobnich chujovinach , ty co tam zomrely su ludia ako my sa spametajte RASISTI
@matus123 .. ano, ludia ako my, co nicia tuto planetu.. japonci obzvlast (velryby, delfiny, varenie AKYCHKOLVEK zvierat zaziva, stahovanie zvierat za ziva, mucenie zvierat, tyranie zvierat)..
@xhtml ja viem co robia japonci , viem ze vatsina su drbnuty , ale sak ja tiez placem ze jak su za opicamy ze co robia , ale zas najdu sa tam aj normalny ludia ktory su neni ako ostatny ...
@10@11 neviem co je na tom do smiechu som zvedava ci by ste take picoviny davali kebyze vam tam zomrie niekto z pribuznych.... toto je fakt cista debilita toto
@cocca-colla presne to iste na napadlo, neverim ze niekto ma podobny nazor ako ja zvlast preto, ze pred par rokmi sme o cunami ani nepoculi, a byva vasinou na miesta ktore su bohate ekonomicky, ale maju vela nerastnych surovin, to uz je jaka konspiracia, brutal
@michelangelo89 jéj, nie som sama.. Je mi jasné, že Japonsko je často postihované zemetrasením.. ale tých zemetrasní na celom svete je akosi už priveľa. Pozeral si taký dokument ?
@letham a kto to ma potom na svedomi ???? netrep tu svoje trapne somariny, jasne ze to ma na svedomi priroda a to pohyb tektonickych platni ku euroazijskemu kontinentu.....ludia mozu tiez sposobit zemetrasenie ale to sa tam urcite nestalo
@cocca-colla nie existuje taky ? Len ma tak napadlo, ze vzdy su prvi na mieste americania s kamerami hned ponukaju pomoc, a ze su bezne pripady, kedy sa obhoduje s humanitarnou pomocou, robia sa rozne zbierky a nakoniec sa pomoc aj tak nedostane k tym, ktorym bola urcena ... samozrejme netvrdim ze toto je ten pripad, len tak rozmyslam ...
strasne nechapem jak si s toho este nekdo tu moze robit picu vsade su kkti aj tu aj tam ale vsade su aj normalny ludia tak neviem ako mozete povedat ze kkti tak im treba a podobne je to smutne ze su takyto ludia tu .
nepoviem nic kebyze tsunami zaplavi ostrov kde je 100 milionov brutalnych vrahov a psychopatov to by snad nebolo luto nikomu ale toto ?
nwm ci by ste sa smiali kebyze tam mate nahodou znamich alebo rodinu a zabije ich to ... ale naco sa rozculujem kkti bez kusku citu boli su aj budu
ciastocne suhlasim s @xhtml a myslim, ze konecne dostali tu potrebnu facku. no je mi aj luto deti, zvierat, starcov a inych nevinnych, co bolestivo zahynuli
@michelangelo89 zemetrasenia a výbuchy sopiek tu boli, keď ešte nikto nepáchol ani po dinosauroch, nie to ešte po ľuďoch a nebýva na miestach, ktoré sú bohaté ekonomicky, ani na tých kde sú ložiská surovín, ale na tých, ktoré majú smolu, že sú zlome.
vela ludi nadava na slovensko ale aspon tu nemame take strasne zemetrasenia, cinne sopky, tornada a podobne veci, nemame ani ropu a diamanty alebo zlato a nie sme ani moc slavny na svete tak tu ani atentaty nemame, podla super sme v tomto a japoncom mi je teraz strasne ludo
@michelangelo89 je to veľmi na dlho, ale v skratke: Američania majú takú základňu "neviem teraz o aké prístroje sa presne jedná" ale dokážu nimi ovládať počasie a podobne, tým že vypustia do oblohy určité množstvo iónov.Dokážu vyvolať aj zemetrasenie.
Všetci tí, ktorí sa tým zaoberali už nežijú. Sprievodné javy po takomto úkone sú napr. nejaká žiara na oblohe, alebo niečo nezvyčajné.
@pumaamravec Slovensko ma zo vsetkeho trosku ... teda aj ropu, aj diamanty, aj zlato ... len sa o tom tak nehovori ... niektore materialy sa u nas nachadzaju ale v takom malom zastupeni ze z hladiska dopytu a celosvetovej produkcie su tieto zasoby zanedbatelne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a nebojte, máme tu dosť tektonických zlomov a spiacich sopiek.......nerátajúc povodne
9,7 stupňa a padlo pár striech...........skôr tie horiace fabriky sú horšie....
apropos, neviem, z čoho majú postavené jadrovky, ale očividne je to adamantium
a este otazka, ako mozes vediet ze mi je to vtipne?
@wladi no a co ? majte aspon k mrtvym uctu
a je to hrozne : /
A vstci spolu ...
Ide vlna tsunami, ide rovno za nami
a vezme nas vsetkych so sebou
V slanej vode plaveme, kam, to este nevieme.
Klesnem na dno tesne za tebou ...
Kym vies plavat tak mas nadej,
snad sa este vynori...is
Dosť ma to zasiahlo, hlavne preto, lebo Japonsko neskutočne zbožňujem.
...Nedá mi sa nesmiať keď niekto zo Slovenska (@xhtml ) tvrdí, že Japonci sú 100 rokov za opicami...
nepoviem nic kebyze tsunami zaplavi ostrov kde je 100 milionov brutalnych vrahov a psychopatov to by snad nebolo luto nikomu ale toto ?
nwm ci by ste sa smiali kebyze tam mate nahodou znamich alebo rodinu a zabije ich to ... ale naco sa rozculujem kkti bez kusku citu boli su aj budu
tieto nešťastia majú na svedomí ľudia, ich pokusy s atomými a jadrovými zbraňai v podzemí.....
nikto z nás ani netuší čo pred ľudstvom skrývaju najväčšie mocnosti ako USA, Rusko, Čína....
všetko to vedie k novému ovládnutiu a prerozdeleniu sveta .....filip
...a mám dosť fakt.
Všetci tí, ktorí sa tým zaoberali už nežijú. Sprievodné javy po takomto úkone sú napr. nejaká žiara na oblohe, alebo niečo nezvyčajné.
A vieš čo bolo nezvyčajné tam? Začalo snežiť.
No mňa by k tomu ešte zaujímalo, aké svinstvá narobili dinosaury, že im to príroda tak tvrdo vrátila
T-Rex boli riadne kurvy agresivne =D
Zaslúžia? ... Ako vidím, si poriadny pokrytec ...
Predpokladám, že máš údaje o tom, koľko z obetí má nejakú spojitosť napríklad s lovom veľrýb, však?
Povieš aj niečo hodnotné, alebo sa len budeš, ako je tvojím zvykom, motať v namyslených rečičkách?
my všetci ostatní sme rozmaznaní egoisti