dlho som mal zo seba dobry pocit, ked si ma dekan fakulty sam vybral, aby som unho pisal bakalarku. ale potom ten pocit vystriedal neskutocne velky pocit zodpovednosti a toho, ze sa idem zblaznit, aby to bolo napisane co najlepsie.
ale vseobecne sam o sebe nedokazem povedat nieco, na co som mega hrdy.
vecne ublızujem svojım blızkyma uvedomujem sı to az ked na vlastne ocı vıdım ze su kvolı mne nestastnı a sklamanı, stale dookola sa ospravedlnujem a presvıedcam ıch ze sa uz zmenım a prıtom stale robım tıe ıste chyby, zaujıma ma len moje stastıe a hanbım sa za svoju rodınu cım ım samozrejme tıez ublızujem... ale nıektore vecı uz ası naozaj nezmenım ı ked pomalıcky sa snazım
že som si asi pred mesiacom hovorila, že by som sa nedokázala starať o ležiacu osobu a teraz som tam každý deň a robím opatrovateľku a pomáham tak rodine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
» cdn.bleacherreport.net/images_root/art...
a ideme ďalej píčo
náhoda je blbec
dlho som mal zo seba dobry pocit, ked si ma dekan fakulty sam vybral, aby som unho pisal bakalarku. ale potom ten pocit vystriedal neskutocne velky pocit zodpovednosti a toho, ze sa idem zblaznit, aby to bolo napisane co najlepsie.
ale vseobecne sam o sebe nedokazem povedat nieco, na co som mega hrdy.
...tie podstatnejšie veci ešte len čakajú...
vyhrala som prvé miesto v celoslovenskej súťaži,a za to som bola nielen ja na seba hrdá,ale aj celá moja rodina,učiteľka aj celá zuš-ka
@2 to dúfam že si poviem o nejaké 2 roky zatial si iba možem povedať ,že som 23kg pribrala za 6 mesiacov -.-
Ale nie...som hrdá na seba,lebo som sa zmenila a proste nedovolím ľuďom,aby ma naďalej využívali.
1. napriek hovadinam som skoncila ako Mgr co moja rodina necakala a tesi ma, ze moja mama je na mna hrda.
2. dokazala som sa uchytit v Londyne ako ucitelka a veduca katedry na strednej skole.
3. som sebestacna, nezavisla a rozhodujem sama za seba.
4. schudla som od minuleho roka 12 kil co bol nenormalny boj vdaka niekomu, ale dokazala som to.
5. stale pracujem na tom, aby som dosahovala svoje mety a snazim sa ist vpred, za kazdych okolnosti.
@kail91 drzim ti palce, aby si si to udrzal!