Donnie Darko je film, ktorý hrá na kartu "zmäťme diváka, bude nás mať rád". Stačí si pozrieť ostatné diela od tohto režiséra a hneď je jasné, ako veľmi je prehodnotený - je len veľkou náhodou, že sa mu podarilo zaujať. Toť môj názor. A ak je človek zvyknutý na filmy, ktoré nie sú servírované na tanieri, je to ešte menej extra.
Chápanie a nechápanie, nadreálno a intuícia, to sú veci pánov nezávislých surrealistov (áno, som vysadená na Lyncha) a nie nejakého Richarda Kellyho, ktorý si myslí, že má príbeh, nahrabká si pár známych hercov a má pocit, že je pán umelec.
pochopila na 1x a vôbec mi to nerobila problém a na jednej strane súhlasím so @zannie ale zas, ja mám pre tento film slabosť kvôli hereckému obsadeniu a kvôli tej maske zajaca! -
samozrejme sú aj oveľa lepšie filmy, ale mne sa osobne páčil
@kolini závisť! on je úžasný, myslím, že nedávno bol spolu s inými aj na Slovensku, ale samozrejme ja žijem v stredoveku a dozvedela som sa o tom spôsobom: "tak ahoj, ja idem dnes na Dalího"
môžem tak obzerať tých par trápnych plagátoobrazov, čo mám v izbe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Páčil sa mi a myslím, že som ho pochopila.
Chápanie a nechápanie, nadreálno a intuícia, to sú veci pánov nezávislých surrealistov (áno, som vysadená na Lyncha) a nie nejakého Richarda Kellyho, ktorý si myslí, že má príbeh, nahrabká si pár známych hercov a má pocit, že je pán umelec.
samozrejme sú aj oveľa lepšie filmy, ale mne sa osobne páčil
no surrealisticky klenot je Un chien andalou. ma to len 16 minut a teraz neviem ci nanestastie alebo bohu vdaka
@kolini zlé to nie je určite, ale nie prváve každému sa to páči
môžem tak obzerať tých par trápnych plagátoobrazov, čo mám v izbe
vypsana fixa ma krasne surrealisticke texty.. dufam, ze pocuvas