Niežeby som dával za pravdu naazuvzdorne...eeeej, ale ... Také vyjdenie z tieňa nenápadnosti s takou pompéznosťou ako ankety tuto zakladateľky, to je jednoducho mňam ...
@narazuvdzornaa ano, to musim uznat jednoznacne, ze taketo bomby prevalcovali aj to najlepsie z mojej tvorby
ja casto uz po par moznostiach som bez napadov a len natahujem priestor (a to si este zvyknem pomoct lubim puberta slatinocelneho-ým, tuna su vsetky moznosti super a zda sa, ze este aj viac by ich mohlo byt bez toho, aby sa to odrazilo na ich kvalite
@pubertblablablacelny No a to bol napr. dôvod, prečo som to tam ja napísala... všimla som si, že ti to nedoplo... V tichu duše som dúfala, že začneš pátrať... sklamal si ma
dostal som hodinky, ktoré som daroval jednemu chalanovi, lebo sa ne nevedel vynadívať a birmovnému som povedal, že mi ich ukradli v parku, ked so sa bol kupať v jazierku, dobra drblina ale prešlo to!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ja casto uz po par moznostiach som bez napadov a len natahujem priestor (a to si este zvyknem pomoct lubim puberta slatinocelneho-ým, tuna su vsetky moznosti super a zda sa, ze este aj viac by ich mohlo byt bez toho, aby sa to odrazilo na ich kvalite
Ja som si akurát just dal spraviť birmovku a ujo v obchode s hodinkami ma s tým práve poslal do kelu, že hovno dostanem a nie hodinky ...
Mám tu ja čítať nejaké teenagerské fóra ...
HA!
inak bolo to riadne podozrive ked sarah napisala tu kydu tam
a trvam na tom, aby si zakladal tyzdenne ankety!
som si nedal dokopy moju otazku a tvoju reakciu kedze tam nebol ziadny odkaz na mna
filip