Chcela by som sa opýtať či niekto z vás ma skúsenosti s týmto prípravkom... Počula som, že je veľmi účinný ale zároveň obsahuje veľa chémie ako aluminium chloryd, ktorý je síce vo všetkých antiperspirantoch no nie v takom množstve. Údajn
ani ja nemam rakovinu a zo zaciatku mi velmi pomahal, ale teraz v poslednej dobe mam pocit ze mi vobec nepomaha a velmi ma z neho svrbi podpazusie a spravili sa mi zneho aj vyrazky !
ja neviem ja som ho zo zaciaktu moc casto nie , len ked som si dala nejaku koselu alebo tricko, pri ktorom som mala flaky pod pazuchami ale potom ale po pol roku som si ho zacala davat aj kazdy den a asi som to prehanala, alebo mozno mam alergiu na nieco co to obsahuje, preto bola moja reakcia na driclor takato
s ním skutočne opatrne! určite dodržuj inštrukcie na tom letáku...a nanášaj veľmi mallé množstvo...mňa to prvýkrát svrbelo - lebo som si toho veľa naniesla, ale po čase úplne fáájn a mne 100% pomohol
ja by som kaslal na cely driclor... ked chces mat z tolkeho hliniku co v tom je na stare kolena alzheimera prosim kup si obycajny deodorant na prekritie pachu alebo vybrat potne zlazy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Účinný je.
Ale po pár týždňoch používania štípe jak taká kurva.
T.j. skáčem, vrieskam, plačem, hádžem sa o zem a tak.. Ale po pár hodinách to prejde
naordinovala som si ho cez leto nejako a teraz to používam možno raz za mesiac, viac ani netreba..
ja osobne mam asi treti den deo bez Al a je super