Zdravím Vás, prijali ma na EUBU, NHF a chcel by som sa vás spýtať, ktoré z internátov ktoré patria Eube sú najlepšie a ktoré naopak najhoršie? Pretože ani jeden z nich nepoznám, tak aby som mal aspoň ako taký prehľad. Hlavne ma zaujíma stav, vybavenie, ak
najlepsi je ekonom,ale tam sa nedostanes pokial neziskas asi tak milion bodov, prvaci dostavaju vacsinou intrak na HOPE alebo DOPE, co je dievcensky.. ziadna slava to teda nie je pokial nebyvas v prerobenej casti.. o HOPE ani nevravim na tu treba pevne nervy.. ale clovek si zvykne na vsetko.. a v cene nemas nic, iba net, ale su to najlacnejsie intraky o ktorych viem
jaj a HOPA su spolocne hajzle aj sprchy pokial viem, prerobeny blok je ine kafe, tam mas tusim bunky - dve izby a spolocna sprcha vecko a kuchynka.. ale ten je mastny, nejakych 90 eur neviem ci nie a aj tak ho ako prvak asi nedostanes ...aj starohajska je vraj v pohode celkom..
Takže sumár, Najlepší - Ekonóm, ale ako prvák nedostanem, Najhorší HOPA a DOPA čo, bohužial, s najväčšou pravdepodobnosťou dostanem , Starohájska - taký priemer .... Alebo drahý privát. No, ďakujem vám za príspevky, budem sa teda modliť za tie lepšie. ....... Keby ešte niekto chcel prispieť s info o nich, rád si prečítam.
vies no zalezi aj na tom, kolko si dosiahol bodov pri prijimackach aj od toho ako daleko byvas.. tak radsej si poziadaj o nejaky ztych lepsich, prinajhorsom dostanes tu HOPU
Aha, no ďaleko asi 130km od BA. Keď budem žiadať, ako sa to robí, podáva sa na všetky intraky, alebo na ten najlepší a ak nevyhoviem bodmi, tak mi oni automaticky priradia z tých horších?
no to by som chcela aj ja vediet... a ta ziadost sa da stiahnut niekde? lebo som pozerala na stranke skoly a tam len pre zamestnancov, doktorantov...a pre studentov som nic nenasla...
no ja som si dala ako preferovany intrak na Dolnozemskej. Velmi ma nepotesilo to, co som tu citala o HOPE, obavam sa, ci vobec intrak dostanem. na prijimackach som mala len 147 bodov, no byvam 500 km od Bratislavy... Ale ako som si vsimla, v tom vzorci na vypocet bodov kilometre zohravaju tu najmensiu rolu...
@adrria ja som tiez DOPU nechcela, lebo sak babsky intrak, stary a tak, ale teraz uz prerabali dva bloky tusim, hadam sa aj na treti budu chystat. a ja osobne som si sice dala teraz na prvom mieste Dolnozemsku ale ak dostanem DOPU tak bude mtiez velmi spokojna, lebo ten klud, co tam je podla mna este ocenis.. ked sa chces ist zabavit, vzdy mozes skocit na vedlajsi intrak alebo do mlynskej a pritom sa na svojom intri vyspat.. plus nemusis sa delit s chalanmi o vecka, sprchu, lebo na DOPE to maju tusim takto nestastne poriesene...
@kajaa ja som bola tento rok na DOPE, na dalsi rok som si dala ako prvy intrak dolnozemsku, lebo je to blizsie do centra a chcela som vyskusat ajnieco ine.. najvacsia nevyhoda na DOPE bola pre mna ta, ze su tam len troj alebo stvor lozkove izby a to je fakt moc.. clovek nema vlastne ani na chvilku sukromie.. a tie izby su hrozne male pre styroch ludi.. ono vraj je to spravene kvoli EU, ze uvadzaju 3 lozka a pristelku pretoze v tak malej izbe by nemalo byvat tolko ludi.. cize je to izba pre tri baby, tri stoly, tri skrine a vsetko, akurat ze styri postele..tak tak..ale inak som bola spokojna.. je to super prostredie, pokojne.. az na tych uchylov. vecer si treba davat pozor no..
@kajaa ja som mala stastie ze som mala dve spolubyvajuce, co boli uplne super v tom, ze boli tolerantne. ked sa niektora z nas ucila,tak druha si vacsinou vypla hudbu alebo dala si sluchadka alebo nieco..
ale inak je tam aj studovna, ale tu som ja nevyuzila.. mne bolo lepsie predsa len na izbe.. no nie kazdy ma stastie na spolubyvajucich..
@adrria neviem ti povedat ako to je na starohajskej.. ja som sa tiez snazila zistit, lebo som uvazovala aj o tom intraku,ale nenasla som dake normalne info..o bunkach viem akurat na ekonomovi a prerobenom bloku na HOPE.. inak neviem na isto.. ale inak tie spolocne sprchy su niekedy lepsie ako bunkovy system, lebo tie sa upratuju kazdy den a pokial ti na bunky nechodia upratovat, tak to zvykne byt dobry humus...
@quixinka čo sa týka tých sprch na bunke, máš pravdu bývala som na stredoškolskom intráku 4 roky a mala som spolubývajúcu, ktorá si nevedela po sebe ani len vlasy z kúpelne odpratať, stále bol upchatý odtok atd... na druhej strane bola som mesiac aj na intraku, kde boli spolocne sprchy a boli 3 sprchy na 30 dievcat. co bolo kus odveci, lebo na sprchu clovek cakal hodinu...
@quixinka zvyknut si mozno aj zvykne, ale v niektorych pripadoch trpi tym jeho zdravie napr. ked nemas normalne neonove sveto na izbe za 1 mesiac sa mi zhorsil zrak o celu 1 dioptriu vdaka hlupemu intraku a tomu, ze tam nemali normalne svetlo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale inak je tam aj studovna, ale tu som ja nevyuzila.. mne bolo lepsie predsa len na izbe.. no nie kazdy ma stastie na spolubyvajucich..
@adrria neviem ti povedat ako to je na starohajskej.. ja som sa tiez snazila zistit, lebo som uvazovala aj o tom intraku,ale nenasla som dake normalne info..o bunkach viem akurat na ekonomovi a prerobenom bloku na HOPE.. inak neviem na isto.. ale inak tie spolocne sprchy su niekedy lepsie ako bunkovy system, lebo tie sa upratuju kazdy den a pokial ti na bunky nechodia upratovat, tak to zvykne byt dobry humus...