ani jedna by mi nedala, lebo maju vsetky niekoho a aj keby nemaju mozno okrem jednej by mi nedali...ale sex by som chcel len s jednou z nich som ju nahovaral ale stale sa vyhovarala ze je zadana a zamilovana tak som kaslal na to...
nie.. mam dokonaly sex so skvelym chlapom a v sexe uz nie je nic co by ma prekvapilo.. keby moj vztah krachol... potom by som sa urcite vyspala so svojim ex
Sex s ex a naco??.Ja mam holku a hm naco sex s ex???....Nemal som dost sexu s ex naco dalsi ked uz som snima neni ??...to mi pripada trosku odveci.......ale neva....asi to bolo myslene ked niesme zadany alebo??
@12 Moja rec.Tato diskusija vznikla na zaklade,ze dnes mam "rande"z ex a este neviem co spravim keby malo dojst k takejto situacii.Nebolo s nin zle,cize vela veci hovori v prospech SEXU
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A sex s expriatelom by som nechcela. Mozno v jednom pripade, ale nebolo by to z tych fyzickych dovodov.
Ale nerobila by som to preto, aby sme sa dali znova dokopy. Keď už sa to raz skončilo, asi to malo nejaký dôvod a nebolo by rozumné ísť do toho znova.
Zijeme tu a teraz a to je dolezite