FCHPT STUBA automatizácia, informatizácia a manažment v chémii a potravinárstve
Čaute, od septembra budem študovať tento program. Chcela by som sa však dozvedieť o tomto programe niečo viac, resp. aká je náročnosť čo sa týka matiky a fyziky a ako je to s informatikou. Počula som, že prvý rok je to dosť zabijak, ale to je asi na každe
To s tou trojkou nie je pravda. Pokial mas dost kreditov, mozes si kludne aj rpenasat skusky do dalsieho rocniku. Fyzika je dost velky zabijak, matika dost podobne, ale co viem, tak da sa to zvladnut.
no super ja iba o pol osmej tam dorazim do blawy šak sa stretneme na zápise pokial nestihnem ešte zabludit po budove ty už máš aj intrák čo ??? mladá garda zrejme... niee ??
sice mi to na tom zapise absolutne slo na nervy.... tak som mal nervy.. sap pochop ked cely den do jednej neješ, študijne babky razitkovali ako na socialnom a za tebou hodinu stoja vypatlani chlapci, ktori by tam kazdeho dobili D no je mi to tam sympatickejsi DDD a co take vahave aj ked ???
hej no ja som mala dost uz ked som vystupila rano z vlaku...prisom sme mali este hodinove meskanie. Roztrasena, nevyspata...za tych poondenych 5 ci kolko hodin som nespala ani desat minut... takze som dosla do skoly uplne vycerpana..ked som cakala na fotenie, som myslela ze tam odpadnem, ale nejak rychlo to zbehlo, potom zas ked zacal prodekan hovorit, to uz asom mala hlavu opretu o ruku a zatvorene oci... vermi..nebolo ich lahke potom otvorit....aaa...cakanie na potvrednie tych ostatnych papierov...to boli dalsie muky...to uz som nevedela o sebe..ale ze doslova.. To "aj ked" si nevsimaj...
takže som nebol jediny komu sa strašne chcelo spať ale na to si zvykaj, lebo budu aj horšie veci mna ked pre zmenu fotil som na neho hodil taky usmiaty vrazedny pohlad kks. ale ta organizacia bola veru na <->...... ale co sa mi lubilo bolo to ako zacali ti dve babky nadavat na tu babu co hadzala do kosa smeti na tom som sa tak nasmial aj na prodeanovi uplne jak fanttozzi kappo de kappo di tutti
no nic ine mi neostava, len si zvykat.. ja ked som sa videla na tej fotke tak ma slo hodit o zem takhej to s tym kosom nemalo chybu.. haha...to si teda vystihol, te fantozzi.. podoba neskutocna
ale neboj zvyknes si len si treba najst nejakych novych ludi ešte tie fotky vystavuju na laviciach jakeby sa nechumelilo DD boze prvy den som tam a uz sa musim smiat DD lolll
nhooo ved kto by sa netešil ja sa už teším polku leta co sa nudím D krucinál ale musíme aj hned nadviazat znamosti a hned zorganizovat kruzkovicu DD už vieš čo to je ne ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov