hm, no tak nebudem klamať - vypijem všetko, čo mi nalejete už som sa opil asi z každého alkoholu ( asi som alkoholik ) a nie som vôbec prieberčivý. Dlhšie obdobie som sabotoval tvrdý alkohol, a pil som len červené víno a doteraz to je moja srdcovka, potom je asi pivo, tieto alkoholy môžem na litre piť ale znova prichádzam po dlhšej pauze na chuť aj tvrdým alkoholom....
no moje chute sa uz trochu zmenili, takze pivo kelt 10, teoreticky by som mohol vodku z dzusom, vacsinou pijem napoleona ale nepohrdnem ani domacou od suseda...
o jo joj tak asi pivo ako každodenný nápoj... alkoholicky ho v malých množstvách neberiem hoci máme krčmu, kde na pivo majú litrové poháre tak borovička a vodka... a ovocníčkovia ako hruška, malina, báracka, slivka...
a nesmiem zabudnúť čierny Absinthe!! ten prvý... lahoda
Slivovica nemá štýl, nech si to pijú 80 ročný dedovia. Fernet je taký šmak, ale človek sa z toho nerozbije Vodka je vodka. Niet čo dodať. Jedine s mulťákom
Stredny: vodka alebo tequila... teda asi skor tequila... vlastne mam asi zo vsetkeho alkoholu najradsej tequilu... jak napisal matkin... take vesele pitie
Silne: alpa ale nie... neviem... absint dajak nemusim.. a popravde take tuhe ani nepijem... ale napadla ma kamaratova babovica... taka palenka co jeho babka pali... zabijak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
slaby - pivo
stredny - (r)um
silny - absinth
Vodka 4ewer
Fernet citrus
borovička
takze asy zyadny
nejaka whisky jack daniels johny walker
fesrnet stock citrus 501 a taaq...a nejaka sockarina karpacka horká liter 150sk XD a tak z bieleho domáca čerešnovica
Ďalej, čo sa týka tvrdšieho lacnejšieho tak borovička
a drahšie... určite dobrým whiskey nepohrdnem (Jack Daniels, Jim Beam...)
alebo slivovicka...
V lete pivo,ale to velmi nemusim...vodku este znesiem.
Ale borovicku nikdy,fuj.
Inak som alkohol pozitiv
potom budete grcaním vabit jelene overenéé...xD
a nesmiem zabudnúť čierny Absinthe!! ten prvý... lahoda
!! Na ukrajinský alkohol nemá nič !!
vODKA
PIVKOO
Absinth má všetko, čo ku kvalitnej zábave treba
HEINEKEN!!
CUBIčKO
no neskvor mi to je uš jedno..
tvrde moc nemusim ale ked musim tak vodku hrušku
a v poslednom čase mi zachutilo čúčo fakt !!!
asi aj gvoli mojej financnej situácii ale naozaj mi chutí
stredny:absint cerweny
silny:absint cierny
i ked by som u mna asi wylucil silny...co ja wiem..wodka je podla mna slaba a absint asi tak akuraat
Stredny: vodka alebo tequila... teda asi skor tequila... vlastne mam asi zo vsetkeho alkoholu najradsej tequilu... jak napisal matkin... take vesele pitie
Silne: alpa ale nie... neviem... absint dajak nemusim.. a popravde take tuhe ani nepijem... ale napadla ma kamaratova babovica... taka palenka co jeho babka pali... zabijak
taka po ktorej tych, co piju patoky ako vodka, klepne o podlahu.