čaute vedel by mi niekto poradiť hry a filmy z obdobia 1. a 2. svetovej vojny a ešte studenej vojny a korejskej vojny ? tie hry naj by bolo nieco strategicke napr ako total war ale kľudne poradte aj nieco na spôsob call of duty dik za rady
mrkni toto, ja pozeram velmi vela dokumentarnych filmov, ale ked som si pozrel tuto seriu, tak som zistil ze som mal dovtedy obrovske medzery. vrelo odporucam
@Sekki supremacy1914.com
Neviem či myslís až takto strategické. To más real-time hru budujes si tam továrne prístavy atd je to z obdobia 1. svetovej vojny a bojujes za jeden zo statov. Jedna hra môže trvať aj 100 dní Bojujes tam online proti hráčom a budujes risu. V továrnach môžes neskôr tvoriť aj tanky delostrelectvo bojové lode v niektorých mapách aj lietadlá a ponorky a podobne. Vsak to kukni. Keby ta to zaujalo a chcel sa na cosi spýtať tak mi tu napís TS-ku lebo je to dosť zložité pochopiť napríklad tých spionov som pochopil a vlastne objavil až v mojej 4. hre asi
Môžes tam hrať aj viac hier naraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
mrkni toto, ja pozeram velmi vela dokumentarnych filmov, ale ked som si pozrel tuto seriu, tak som zistil ze som mal dovtedy obrovske medzery. vrelo odporucam
Neviem či myslís až takto strategické. To más real-time hru budujes si tam továrne prístavy atd je to z obdobia 1. svetovej vojny a bojujes za jeden zo statov. Jedna hra môže trvať aj 100 dní Bojujes tam online proti hráčom a budujes risu. V továrnach môžes neskôr tvoriť aj tanky delostrelectvo bojové lode v niektorých mapách aj lietadlá a ponorky a podobne. Vsak to kukni. Keby ta to zaujalo a chcel sa na cosi spýtať tak mi tu napís TS-ku lebo je to dosť zložité pochopiť napríklad tých spionov som pochopil a vlastne objavil až v mojej 4. hre asi
Môžes tam hrať aj viac hier naraz
» www.csfd.cz/film/8653-schin...
» www.csfd.cz/film/163211-nap...
» www.csfd.cz/film/116563-pad...
» www.csfd.cz/film/5397-dr-di...
» www.csfd.cz/film/6452-bat-2...
» www.csfd.cz/film/1595-lovec...
» www.csfd.cz/film/8759-ceta/...
» www.csfd.cz/film/211522-9-r...
len tak narychlo
a vo fiktívnej časovej osi druhú svetovú vojnu v sovietskom podaní C&C Red Alert 1