súhlasím, len Korpiklaani, ale mám dvoch známych absolútnych maniakov do Fínska, fínštiny a všetkého čo je fínske, alebo sa to Fínska nejak týka takže veľmi nemôžem hovoriť proti keďže sú na mňa dvaja
no finsko mozno ma dobre meno v metale, ale ze ho ma najkvalitnejsi tak to urcite nie. najlepsi je jedine americky. a nemusim celu skandinavsku scenu. tak children of bodom sa da
Skandinavska scena je co sa tyka metalu vynikajuca a natlakovana, ale rozhodne nie kvoli Nightwish Ale Finsko mam z tych krajin asi najmenej rad, same melodicke presladene shity :/ Moja jedina oblubena kapela stadial je asi Kalmah... (pripadne nieco, o com neviem, ze je finske, ale kvoli tejto skutocnosti to nemozem uviest)
tak Nightwish, Stratovarius, Sonata Arcica, Apocalyptica, CoB, kapelka HB, taka neznama,ale ich song It is time je uplne pecka... k tomu finska voda a finska sauna I love FINSKO
Čo sa hudby týka, tak mám určite zo škandinávskych krajín radšej Švédsko alebo Nórsko. Všetky tie fínske popredné kapely sú väčšinou desne komerčné. Ak chcete vedieť konkrétne stačí pozrieť post nado mnou Ale ak mám vybrať fínsku kapelu, ktorú mám fakt rád, tak je to Swallow The Sun
@31 heh,tak diiik zasa nie je komercia ako komercia... komercne je pre mna ked nejaka slecna NEVIEMAKA vyda nejaky otrasny popovy sladak,ktori jej napise niekto iny, dva tyzdne su toho plne radia a potom uz o nej nikto nevie.
a podla mna snom kazdej kapely je dostat sa do nejakeho velkeho vydavatelstva, vydavat albumy,ktore ludia kupuju, hrat na koncertoch atd.... aj toto je isty druh komercie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a este Apocalyptica. suuuuuper skupinka. tu tiez este nikto nespomenul
Nightwish,Sonata Arctica,Stratovarius... aaach
perkelleeeee
finstinu som si okamzite uplne zamiloval jak som si pustil prvu pesnicku
a podla mna snom kazdej kapely je dostat sa do nejakeho velkeho vydavatelstva, vydavat albumy,ktore ludia kupuju, hrat na koncertoch atd.... aj toto je isty druh komercie...