Mate babu a ste spolu uz nejaky ten piatok (ja newjem pol roka a wjac) a milujete sa a baba ostane tehotna. Co by ste robili? Zostali by ste s nou a postarali by ste sa o to male, alebo by ste ju prinutili
no ak by ona sama nesla na potrat tak by som ju nenutil, a jasne ze by som sa potom staral, sakm ked ju milujem a je to preca aj moje dieta... co som si navaril, to si aj ziem...
fuu zla situaci... keby ostanem tehotna taak to teda neviem co by som robila... asi by som sa bala nechat si to vziat ale aj nechat si to by som sa bala... neviem ale v kazdom pripade by som chcela aby ten chalan ostal so mnou (ako moralna podopora aspon) a nieze sa na mna hned vykasle...
hm, aj ja by som si ho asi nechala, ved predsa len je to ludsky život a bolo by to moje dieťa, tak...
a ja by som tiež chcela, aby môj chalan ostal pri mne... ved to ani maturitu nemam ani nič, to on by sa musel ono starať, kym si aspon tu maturu spravim
Mno tak toto by sa mi urcite nestalo .... ale urcite nie interupcia, vsak je to vrazda!!! Kto si co navari to si musi aj zjest. Takze ja by som sa jednoznacne postaral o oba zivoty. O zenu aj o babo .....
TOMMYHOT.... well, a co by si urobil ty? Sice uz mas osemnast, ale aj tak este chodis do skoly....???
Jednoznacne by som si to nechala. Teda nemyslim len teraz, lebo saaak uz by som nemala problem. Ale aj v 15-ke by som si to nechala. A bolo by mi jedno ci by sa na mna dotycny vykaslal. Lebo viem, ze rodicia by mi pomohli. Aj moja mamina tak spravila. Teda mala osemnast ale predsa. Stale byvala s rodicmi a tak..... no som rada, ze si to babo nechala.... inak by som tu nebola.
Moj oco je bastard. Ked sa dozvedel, ze je tehotna iba jej doniesol peniaze na interupciu. Bez diskusie.... no ale mamina mu povedala: "ked nas nechces oboch (este nevedela co zo mna bude, ci chalan alebo dievca), tak nebudes mat ani jedneho!!!!" O tom, ze kratko na to nabuchal dalsiu babenku, este dokonca mladsiu ako moja maaati ani nehovorim. To by nebolo az take zle... ale "sestra" ma teraz 17 a len nedavno sa dozvedela, ze ma surodenca (mna). Lebo jej podareny tatko jej to "zabudol" povedat.
AMRAFEL, teba mal otec radsej do tricka utriet. Debilov ako ty by mali strielat.
A teda ked nie ste pripraveni niest zodpovednost za dieta, tak NESEXUJTE!!!!!
Ja osobne presadzujem nazor ze ked chcu mlady spolu sexovat nech si beru na plecia aj tu zodpovednost ved ked si babao nechcu nechcu nechat ak sa stane ze dievca ostane tehotne tak nech spolu nespavaju myslim si ze v ansom veku sa to daaa vydrzat moj byvaly priatel bol o dost starsi a pochopil ked som od neho ziadala pochopenie ze nie som pripravena a hotovo...
Lillah, tak ja budem panic do osemdesiatky, cize mne decko nehrozi =D ale keby sa to uz nahodou stane, tak urcite by som s priatelkou rozmyslal nad wsetkymi moznymi alternatiwami.. Newjem co by som robil, pretoze to by nezalezalo len odo mna, ale aj od partnerky.. Ale ak by ho ona nechcela, tak by som ju urcite neprehowaral.
Tommyhot, spravne uvazujes. Neviem preco ale niekedy mam pocit, ze si len jeden z mala rozumnych chalanov. Stretnut tvojich rodicov, tak im zablahozelam. Vydiet, ze pri tvojej vychove nic nezanedbali
Lillah: =D neni k comu gratulowat. Ohladne wztahow a podobne som mozno rozumny chalan, ako si ma ty nazwala, ale inak som jak 5 rocne decko.. A wobec nie som dobre wychowany, bo od malicka nepoznam swojho otca, takze si asi wjes predstawit co za satana som =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A používať ochranu by ste mali, aby sa vam to nestalo alebo v 15 nesexovať
A iste by som si nechala, už by som to musela zvládnuť, aj keď by to bolo hodne ťažké.
a ja by som tiež chcela, aby môj chalan ostal pri mne... ved to ani maturitu nemam ani nič, to on by sa musel ono starať, kym si aspon tu maturu spravim
Jednoznacne by som si to nechala. Teda nemyslim len teraz, lebo saaak uz by som nemala problem. Ale aj v 15-ke by som si to nechala. A bolo by mi jedno ci by sa na mna dotycny vykaslal. Lebo viem, ze rodicia by mi pomohli. Aj moja mamina tak spravila. Teda mala osemnast ale predsa. Stale byvala s rodicmi a tak..... no som rada, ze si to babo nechala.... inak by som tu nebola.
Moj oco je bastard. Ked sa dozvedel, ze je tehotna iba jej doniesol peniaze na interupciu. Bez diskusie.... no ale mamina mu povedala: "ked nas nechces oboch (este nevedela co zo mna bude, ci chalan alebo dievca), tak nebudes mat ani jedneho!!!!" O tom, ze kratko na to nabuchal dalsiu babenku, este dokonca mladsiu ako moja maaati ani nehovorim. To by nebolo az take zle... ale "sestra" ma teraz 17 a len nedavno sa dozvedela, ze ma surodenca (mna). Lebo jej podareny tatko jej to "zabudol" povedat.
AMRAFEL, teba mal otec radsej do tricka utriet. Debilov ako ty by mali strielat.
A teda ked nie ste pripraveni niest zodpovednost za dieta, tak NESEXUJTE!!!!!
Tolko k danej teme...
takych retardov mam aj ja najradšej...omg