@Michael760 kebyze sa do trhu dostane voľna/lacná energia, ty tam hore by prisli o veľké prachy...
Proste uz dávno su motory co idú na neviem co všetko, aj EU vraj vyrába nejaký co dokáže ísť aj na pečivo... Ale nedostane sa to na trh... Proste svet je biznis, az kým neskapeme....
Nehovoriac o tom, že tie kecy o "brutálnom potlačení" všetkých tých podvodníkov sú len prachsprosté lži. Nikto ich nepotlačil, nikto ich neohrozoval, ide len o výhovorky, pretože žiadny z ich "vynálezov" nikdy nefungoval.
Ďalšou úkažkou dôveryhodnosti týchto rádobyvedcov je ich pomerne prevalentné napojenie na náboženské sekty, či dokonca pedofiliu. Viď napr. » en.wikipedia.org/wiki/Methernith...
Pretlačiť to na trhu kde je vysoká konkurencia je ťažká,raz to fungovať bude a budeme to my ako ľudská rasa musieť používať,donekonečna nemôžme byť závislý na vyčerpateľných zdrojoch a peniazoch.
Zdroj článku, nie je to som spísal ja z asi 5-6 dokumentov ktoré sa tomuto venujú.
Názov dokumentov:
Thrive
Sirius
UFO the greatest story ever denied časť prvá (na konci)
Netvrdím že všetky veci prezentované v týchto dokumentoch sú pravdivé, ale určite tam nejaká ta pravda je, aj keď len jedno percento zo všetkých tých informácií, to jedno percento potvrdzuje že je to pravda
H8r, nepozeraj sa len na jeden vynález ale aj napríklad na ten M.Y.T. engine, alebo na Adama Tromblyho, nebodaj aj to chceš poprieť, alebo Denny Klain, ktorý vynašiel auto ktoré by mohlo byť poháňané vodou.
Ano Stanyho Mayera nikto nepotlačil, hlavne že bol zavraždený.
A pre mňa za mňa nech je ten čo vynájde Free energy aj v spolku Slobodomurárov, ide o to že to vynašiel, že tá technológia existuje a mala by sa používať to že ten človek patrí do nejakej sekty, alebo spolku je irelevantné ak ten prístroj funguje, a existuje
@michael760 Áno, aj to chcem poprieť, pretože používam relevantné vedcami overené zdroje a nie pseudodokumenty od pseudovedcov. Žiadna "free energy" technológia neexistuje a nefunguje ani žiadny prístroj na nej založený.
A Stanley Meyer nebol zavraždený, zomrel na mozgovú mŕtvicu. Viac o jeho smrti a jeho neexistujúcich "vynálezoch" sa dočítaš tu: » en.wikipedia.org/wiki/Stanley_Me... 's_water_fuel_cell
Od vedcov overené zdroje
Hmmmm to je asi ako tie relevantné štúdie ktoré robia na očkovacie látky. Štúdie ktoré robia ľudia ktorých platí firma ktorá tu látku vyvíja a produkuje. Ja sa pýtam je možné takej štúdií veriť? Asi ťažko. A tie štúdie sa potom používajú na všetko: Však sa pozrite tu urobili štúdiu ktorá preukázala že láka nemá žiadne väčšie nežiaduce učinky
U meyera, jeho smrť bola zapísaná ako aneuryzma. Sám niekoľko sekúnd pred smrťou (podľa svedkov) povedal otrávili ma.
Nemusíš veriť na technologie voľnej energie aby si bol znepokojený potláčaním nových myšlienok v tejto oblasti.
Jeden dva prípady, to môže byť náhoda, ale tých prípadov je toľko že pochybuje že to je len čistá náhoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Proste uz dávno su motory co idú na neviem co všetko, aj EU vraj vyrába nejaký co dokáže ísť aj na pečivo... Ale nedostane sa to na trh... Proste svet je biznis, az kým neskapeme....
Názov dokumentov:
Thrive
Sirius
UFO the greatest story ever denied časť prvá (na konci)
Netvrdím že všetky veci prezentované v týchto dokumentoch sú pravdivé, ale určite tam nejaká ta pravda je, aj keď len jedno percento zo všetkých tých informácií, to jedno percento potvrdzuje že je to pravda
H8r, nepozeraj sa len na jeden vynález ale aj napríklad na ten M.Y.T. engine, alebo na Adama Tromblyho, nebodaj aj to chceš poprieť, alebo Denny Klain, ktorý vynašiel auto ktoré by mohlo byť poháňané vodou.
Ano Stanyho Mayera nikto nepotlačil, hlavne že bol zavraždený.
A Stanley Meyer nebol zavraždený, zomrel na mozgovú mŕtvicu. Viac o jeho smrti a jeho neexistujúcich "vynálezoch" sa dočítaš tu:
» en.wikipedia.org/wiki/Stanley_Me... 's_water_fuel_cell
O podvode menom "free energy" napr. tu:
» en.wikipedia.org/wiki/Free_energ...
Hmmmm to je asi ako tie relevantné štúdie ktoré robia na očkovacie látky. Štúdie ktoré robia ľudia ktorých platí firma ktorá tu látku vyvíja a produkuje. Ja sa pýtam je možné takej štúdií veriť? Asi ťažko. A tie štúdie sa potom používajú na všetko: Však sa pozrite tu urobili štúdiu ktorá preukázala že láka nemá žiadne väčšie nežiaduce učinky
U meyera, jeho smrť bola zapísaná ako aneuryzma. Sám niekoľko sekúnd pred smrťou (podľa svedkov) povedal otrávili ma.
Jeden dva prípady, to môže byť náhoda, ale tých prípadov je toľko že pochybuje že to je len čistá náhoda