Nie. všetky moje pokusy o vzťah na diaľku skončili do pár mesiacov. Skôr či neskôr mňa alebo dotyčného prestalo baviť si len písať, vidieť sa víkend za mesiac ... prestal mi chýbať, zvykla som si, že pri mne nieje. prestala som cítiť, že mu chcem zavolať, hovoriť s ním a tak ďalej. Cítila som sa ako nezadaná a tak sme sa aj ja či on správali.
Ale ak má niekto tak silnú vôľu, že to dokáže prosím, klobúk dole
@donatela201 je sice pekne ze su spolu tak dlho. Ale je to k nicomu, pretoze ak chce byt niekto s niekym neobmedzene dlh,o tak ptrebuju staly fyzicky kontakt..
2 roky su spolu, ale realne su spolu mesiac.. Az nahodou budu zit spolu tak sa moze stat ze si vobec nesadnu..
a k @25 - no, to si myslis TERAZ. Ale vzhladom na to, ze i TAKATO tá laska je iba jedna z neovplyvnitelnych emocii (a slovo NEOVPLYVNITELNYCH zdoraznujem), tazko povedat, kedy Ti to zacne prekazat. Ze s niekym nemozes byt castejsie, alebo podobne. Ale v pripade, ze by ste sa ASPON raz za tyzden stretavali, by to mozno, moooozno mohlo fungovat - ak by to bolo, ako si podotkla, naozaj silne. Lenze AZ tak silne? V strnastich? Prepac, ale
ja som mala vztah na dialku (vyse 400km) a nefungovalo to pretoze medzi nami nebola uplna dovera...takze si myslim ze vztah na dialku moze fungovat ,ale iba ak si tí 2 uplne doveruju ...ale i tak to nie je ono..
vztahy na dialku su fakt krasne najme ked sa mate radi a uplne si verite.samozrejme ze ked nieste spolu tak dajmetomu volate alebo cetujete to by bolo asi fail len sa po case strenut bez toho aby tomu cosi predchadzalo..ale je to fakt pekne len ide o uplnu doveru a nevravim otom ze si viac vazite ked ste po niakom case konecne spolu
niekto býva v inom meste a berie to,že má vzťah na diaľku,niekto až keď ich delia hranice štátov,tak je to podľa neho vzťah na diaľku...
ja som mala takmer tri roky vzťah s chalanom,od ktorého ma delilo cez 160km,bývali sme spolu len počas voľna,keď som ja nemusela byť v škole a on v práci a neskončilo to kvôli diaľke,tá nebola žiadny problém...
takže podľa mňa vzťah na diaľku má možnosť vydržať...
@donatela201 osobne si neviem predstavit krasny vztah na dialku..
A tych par dni v mesiaci je strasne malo, nato aby jeden poznal druheho. Ty sama dobre vies, ze celkove vyjadrovanie cez internet je velmi komplikovana zalezitost. Myslim tym "dam ti to, co ti dat chcem" (aj neumyselne).. Vo vztahu su snad najpodstatnejsie drobnosti a prave tie drobnosti si nenajdu v takom vztahu dostatok miesta.. Iba vynimocne.
z vlastnej skusenosti viem, že nie je to možné z hľadiska (ak sa nemajú jeden pre druhého trápiť, že nemôžu byť fyzicky spolu, objať sa či už bozkavať sa) je to len môj názor a myslím si že v ľúbostnom vzťahu by toto malo byť na každodennom poriadku.
2x za týždeň? @tartar2009 ... môj priateľ býva 20 minút odomňa a niekedy sa stane, že sa vidíme 2x za týždeň. problém by som videla ak by to bolo 2x za mesiac.
Ale zastávam názor, že vzťahy na diaľku niesú ono.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
and I"m the last one to know!!!!!
Ale ak má niekto tak silnú vôľu, že to dokáže prosím, klobúk dole
2 roky su spolu, ale realne su spolu mesiac.. Az nahodou budu zit spolu tak sa moze stat ze si vobec nesadnu..
(Ale vynimka potvrdzuje pravidlo)
a k @25 - no, to si myslis TERAZ. Ale vzhladom na to, ze i TAKATO tá laska je iba jedna z neovplyvnitelnych emocii (a slovo NEOVPLYVNITELNYCH zdoraznujem), tazko povedat, kedy Ti to zacne prekazat. Ze s niekym nemozes byt castejsie, alebo podobne. Ale v pripade, ze by ste sa ASPON raz za tyzden stretavali, by to mozno, moooozno mohlo fungovat - ak by to bolo, ako si podotkla, naozaj silne. Lenze AZ tak silne? V strnastich? Prepac, ale
vztahy na dialku su fakt krasne najme ked sa mate radi a uplne si verite.samozrejme ze ked nieste spolu tak dajmetomu volate alebo cetujete to by bolo asi fail len sa po case strenut bez toho aby tomu cosi predchadzalo..ale je to fakt pekne len ide o uplnu doveru a nevravim otom ze si viac vazite ked ste po niakom case konecne spolu
niekto býva v inom meste a berie to,že má vzťah na diaľku,niekto až keď ich delia hranice štátov,tak je to podľa neho vzťah na diaľku...
ja som mala takmer tri roky vzťah s chalanom,od ktorého ma delilo cez 160km,bývali sme spolu len počas voľna,keď som ja nemusela byť v škole a on v práci a neskončilo to kvôli diaľke,tá nebola žiadny problém...
takže podľa mňa vzťah na diaľku má možnosť vydržať...
a niesu spolu dva krat do roka ale castejsie.
Je to ovela krajsie aj ked to ma svoje nevhyody
A urcite by si mali medzi sebou rozumiet, iba "velka laska" pochopitelne nestaci...
A tych par dni v mesiaci je strasne malo, nato aby jeden poznal druheho. Ty sama dobre vies, ze celkove vyjadrovanie cez internet je velmi komplikovana zalezitost. Myslim tym "dam ti to, co ti dat chcem" (aj neumyselne).. Vo vztahu su snad najpodstatnejsie drobnosti a prave tie drobnosti si nenajdu v takom vztahu dostatok miesta.. Iba vynimocne.
Ale zastávam názor, že vzťahy na diaľku niesú ono.