- Dumbledore bol človek učiteľ a odmietal spraviť nevyhnutné, držiteľ neporaziteľného prútika, jeho moc bola obmedzená, svojimi chybami komplikoval Harrymu život, jeho plán vyšiel
- Gandalf je maiar (anjel alebo nieco take), vyslaný aby ľudom a elfom dodal odvahu na zvrhnutie nepriateľa, veľký bojovník, strážca jedného z troch prsteňov elfov Naryu, premožiteľ Morgothovho Balroga, ten čo korunoval veľkého kráľa, ten čo preniesol Elessar nazad do stredozeme, jeho plán vyšiel lepšie ako by dúfal
myslím že je celkom jednoznačné kto je väčší čarodejník
Dumbledore mal lepšie (krajšie) myšlienky ale Gandalf mi je zas niečím (neviem čím) sympatickejší takže neviem.
Obaja. Aj tak je to jeden a ten istý človek.
Ale ak by som si mala vybrať medzi starým filmovým (z filmov 1,2) a novým filmovým dumbledoreom tak by som si asi vybrala starého, podľa mňa vyzeral viac čarodejovsky aj keď jeho slovenský hlas znel ako keby ho daboval náš zachrípnutý prezident.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ked uz mame tie komunalne volby a tak
nemôžem proste hlasovať!
obidve filmy proste milujem a to sa nedá rozhodnúť! odmietam hlasovať
Ale toto by ma ozaj nedokázalo natoľko zaujímať o pol polnoci v noci, aby som zakladala diskusiu. Či anketu. Či čo.
ale myslím že v oboch prípadoch Gandalf, aj keď...asi som trochu prejudiced, pretože som pravá a nefalšovaná Tolkien fangirl
inac tieto postavy su z dvoch najjebnutejsich filmov na svete asi
bez diskusie.
- Dumbledore bol človek učiteľ a odmietal spraviť nevyhnutné, držiteľ neporaziteľného prútika, jeho moc bola obmedzená, svojimi chybami komplikoval Harrymu život, jeho plán vyšiel
- Gandalf je maiar (anjel alebo nieco take), vyslaný aby ľudom a elfom dodal odvahu na zvrhnutie nepriateľa, veľký bojovník, strážca jedného z troch prsteňov elfov Naryu, premožiteľ Morgothovho Balroga, ten čo korunoval veľkého kráľa, ten čo preniesol Elessar nazad do stredozeme, jeho plán vyšiel lepšie ako by dúfal
myslím že je celkom jednoznačné kto je väčší čarodejník
Gandalf rulles
a k veci neviem sa rozhodnut, ale akurat dnes som rozmyslala, ze su strasne podobni
To je už čo za zákerne ťažkú otázku?
....
NEVIEM!
Holy Shit.
Faramir
proste gandalf ludia dopici..
a je to Gandalf pre mna.
je priamociarejsi a je jeden z ISTARI
taktiez ma viac vzdy pritahoval uplne novy a prepracovany svet a jazyky Stredozeme.
inak sa to samozrejme neda porovnavat.
Obaja. Aj tak je to jeden a ten istý človek.
Ale ak by som si mala vybrať medzi starým filmovým (z filmov 1,2) a novým filmovým dumbledoreom tak by som si asi vybrala starého, podľa mňa vyzeral viac čarodejovsky aj keď jeho slovenský hlas znel ako keby ho daboval náš zachrípnutý prezident.