moja kamoska je writerka a sibe jej z graffitov...mne sa to nepaci...nevidim v tom ziadne umenie len cmaranice...otrasne ako niektori pocmaraju budovy, vlaky a pod...
jujky takúto diskusiu som založila ja pred pár mesiacmi
mnooo a graffiti su super....samoška, záleží aj na tom kde sú..a na akej úrovni také "gíčové" moc nemusím...ale ak je to nakreslené 3D nejake klasneee...tak je to podľa mňa umenie
Jop, ak to niekto vie pekne spraviť a má trocha úsudok a neposprejuje tým starý zámok a pod. tak pohoda
V Pezinku zvykla byť riadne dlhá stará (ak si dobre pamätám tak betónová) stena, pozdĺž ktorej boli krásne obrazy, že bolo ťažko uveriteľné, že by to niekto spravil štetcom a nieto sprayom ... Niekde neďaleko od kúpaliska to bolo ...
je to umenie, vandalizmus vtedy ak pride sopliak ktory postrieka hatlaninov budovu a vyxera to fakt odpuduzujuco a hlavne mlady strikaju na historicke budovy, strasi grafitaci ktorych vek sa pohybuje aj okolo 30 a posobia aj ako dizajnery, maliari a podobne sa zastavaju nazorov, ze na his. budovy nie.
ak je to niekde kde je to dovolené a je to pekné v pohode
ked to niekto spraví na nejakú škaredú betonovú stenu a uplne ju to osvieži v pohode
ale ked si niekto dá snahu zaplatí si za zateplenie domu pekne sa vymaluje ten dom do pekných farieb a niekto to postrieka nejakou uplnou kktskou hatlaninou tak to nenávidim!!!
ked raz cerstvo vymalujete dom, miniete peniaze na farbu, stoji vas to dost prace a pride nejaky kreten a volaco vam tam nacarbe, je jedno ako to bude vyzerat, ci dobre alebo zle, tak uz vas vidim ako budete od radosti tlieskat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
mnooo a graffiti su super....samoška, záleží aj na tom kde sú..a na akej úrovni také "gíčové" moc nemusím...ale ak je to nakreslené 3D nejake klasneee...tak je to podľa mňa umenie
V Pezinku zvykla byť riadne dlhá stará (ak si dobre pamätám tak betónová) stena, pozdĺž ktorej boli krásne obrazy, že bolo ťažko uveriteľné, že by to niekto spravil štetcom a nieto sprayom ... Niekde neďaleko od kúpaliska to bolo ...
ked to niekto spraví na nejakú škaredú betonovú stenu a uplne ju to osvieži v pohode
ale ked si niekto dá snahu zaplatí si za zateplenie domu pekne sa vymaluje ten dom do pekných farieb a niekto to postrieka nejakou uplnou kktskou hatlaninou tak to nenávidim!!!
No ak mi niekto niečo pekné nasprejuje na dom a nebude za to ani pýtať peniaze tak mu budem do smrti vďačný