@boloabude som stratila na pokeci heslo a potrebujem sa tam dostat a pise mi tam stale toto re Vaše prihlasovacie meno neexistuje žiadne overené mobilné číslo, kontrolné otázky alebo e‑mail.
toto nie je celkom pravda.. na niektorych auditoch pracuju kvalitne externe firmy, ale zvycajne veci chodia cez internych securitakov a ti su radi, ze vedia zapnut pocitac..
@night no len v pripade banky sa o externych firmach velmi neda rozpravat, pretoze banky si tieto firmy pozyvaju len vynimocne a skor na ciastkovy audit konkretneho projektu ako na hlbkove audity. Robim v banke, takze viem ako to chodi a ako sa tam "riesi" security...
@assasins pokec uz od jeho vzniku hackuje kde kto (a uspesne) a neviem o tom, ze by ktokolvek skoncil v base...
@tommyhot Ano, samozrejem neoprávnení zásah do databázy súkromnej spoločnosti je úplne "legálny" a kde kto sa tam hekne veď to je jednoduchšie ako nabootovať softvér do kalkulačky. A samozrejme sa s tím aj ľudia vo veľkom chvália. (ach)
@assasins nauc sa chapat pisane slovo, robi ti to velke problemy.
Nehovorim, ze je to legalne, narazal som na to, ze azet o bezpecnosti nevie absolutne nic, nevie predchadzat utokom a uz vobec ich nevie odhalovat. Ludia sa s tym vo velkom nechvalia, ale ked sa pohybujes v takych kruhoch, tak sa o takychto veciach samozrejme rozprava...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Nové heslo Vám nemáme kam poslať.
Nikto ti tu nepomôže to čo žiadaš je ilegálne a rozhodne sa to len tak azdarmo nerobí A za toľko peňazí ti to nestojí,
PS: držím palce pri spomínaní si na heslo .
toto nie je celkom pravda.. na niektorych auditoch pracuju kvalitne externe firmy, ale zvycajne veci chodia cez internych securitakov a ti su radi, ze vedia zapnut pocitac..
OMH ľudia rozmýšlate niekedy ???
@assasins pokec uz od jeho vzniku hackuje kde kto (a uspesne) a neviem o tom, ze by ktokolvek skoncil v base...
Nehovorim, ze je to legalne, narazal som na to, ze azet o bezpecnosti nevie absolutne nic, nevie predchadzat utokom a uz vobec ich nevie odhalovat. Ludia sa s tym vo velkom nechvalia, ale ked sa pohybujes v takych kruhoch, tak sa o takychto veciach samozrejme rozprava...
» linuxos.sk/clanok/154/inde...
precitaj si, a zvladnes to...