pravdepodobnost cca 30%, rad by som dosiel, ale vzhladom na to, ze v podstate s nikym tu neudrzujem nejaky blizky kontakt, tak mi to pride zbytocne a hanbim sa
@pubertslatinocelny To by boli otázky o Birdzi? Alebo nejaké vedomostné? Absolútne si to neviem predstaviť. Nevedel by si mi dať nejaký príklad prosím?
Hm, ja keď som bola pred sto rokmi na Birdz stretku, tak to bolo celé také nejaké trápne Všetci sme boli ticho a len tak postávali a potom keď sme si išli sadnúť, tak sme na začiatku s Galinkou boli pri stole s dvomi asi 14 ročnými dievčatami, ktoré boli celý čas ticho a ja som sa to snažila nejak zachraňovať Ja, čo som inak extrémne tichá! Ale tak toto by mohlo byť v pohode, keďže to bude kvíz. Ale aj tak som si povedala, že už na takéto hromadné stretká nepôjdem. Nemám problém sa stretnúť s jedným človekom, ale toto naozaj nie je pre mňa. Ale čo som pozerala blog, tak to vyzerá, že vás tam ide veľa! Vau, užite si to všetci
@tikalok ked ja si to stale vobec neviem predstavit Ako nevravim, ze ma to nelaka. Dokonca by som mala byt vtedy v BA, ale ja asi nemam odvahu. Moc novych ludi na mna :/
@tikalok Ešte raz som si detailnejšie prešla ten článok a už to asi začínam trochu chápať. Ja som myslela, že to budú väčšie skupiny. Tak dobre, trošku to budem zvažovať Ale aj tak asi nemám s kým ísť :/
Nie, pri mojom momentálnom psychickom rozpoložení by som nedala stretnutie s toľkými cudzími ľuďmi...
Ale rada by som stretla separe birdzacku čo ma tam pozvala.
A vás dvoch @teal@chlorofyl by som tiež rada stretla, prídete mi takí správne divní...
Lenže ja nemám nato liezť medzi ľudí s ktorými neviem o čom sa mám baviť.
Ak by sa však úplne náhodou so mnou chcel niekto stretnúť zvlášť vo dvojici, tak nie som proti Jediný problém vidím v tom, že ja som obvykle taká že "áno, stretnime sa!", no a keď k tomu dôjde, tak dostanem zajačie úmysly a nič z toho nakoniec Ale pár krát som sa už takto s niekým len tak impulzívne stretla
Na teba som obzvlášť zvedavý! Si ťa predstavujem ako takého chudého vlasatého s briadkou a v čiernom. @kakofonicka NIKDY! Len proste ďaleko si, taký vzťah nedávam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
» birdz.sk/nicmanenapada/b...
@azizi otázky by sa mali týkať Birdzu, pokiaľ viem
Ale rada by som stretla separe birdzacku čo ma tam pozvala.
A vás dvoch @teal @chlorofyl by som tiež rada stretla, prídete mi takí správne divní...
Lenže ja nemám nato liezť medzi ľudí s ktorými neviem o čom sa mám baviť.
@kakofonicka Ja ti nestačím?
Ale haluz, že toľko ľudí ide a vlastne len 2-3 nových spoznám. A to som nikoho nového z B. nestretol už roky
@kakofonicka NIKDY! Len proste ďaleko si, taký vzťah nedávam