dnes som bola na exnárovej, je to tam strasne, fakt niesom zvyknuta na taketo podmienky, a celkovo je to dost daleko od vsetkeho... da sa po mesiaci zrusit ubytovanie????
@exceptionall nahodou, stary internat je asi najlepsi intrak v PO sice je tam trocha stary nabytok (ktory pamata mozno aj Napoleona) a sprchy na chodbe, ale nedam na neho dopustit.
@hololula nerob urychlene zavery... je pravda, ze Sekcov je trocha odruky, ale mapky (rozumej MHD) tam chodia v pohode. mate tam velke izby, co je v PO casto problem. Uvidis ked sa zacne skola, ked tam zacne zivot... internat robia ludia, nie nabytok
@exceptionall je to extremne spolocensky internat. Su tam velke izby a super ludia. Jedna vec mi na nom vadila, a to chybajuce pripojenie na internet, avsak cez leto natiahli kable a od 1.oktobra ju spustia (rozpraval som sa s riaditelom, ktory mi to potvrdil). Take chodbovice ako na SI (rozumej stary internat, resp. 17.nov 13) som nezazil nikde A tie sprchy su fajn...
@exceptionall tak neviem, co je pre teba velke/male... uz si niekedy byvala na intraku? aj pre mna to bol sok, ked som ako prvak prisiel na intrak... ale clovek si rychlo zvykne. Ked porovnam ine intraky (nielen v PO, ale aj v KE), tak na starom intraku su izby velke
@jakub335 ja som na stvrtom myslim.. teda konkretne daka 404 izba ci ako ...som z toho trochu dost znechutena, mozno som moc narocna ale nepaci sa mi to tam vobec,je pravda ze ine internaty som nevidela, ale v tej izbe je taka spina a bordel ze tam pridem asi o 2 dni skor a upracem tam lebo inac tam nemienim spat, taktiez intrak je dost od ruky, a sukromie nula bodov, uvidime co bude dalej
@exceptionall no vidis... netreba sa zlaknut tych izieb pri prvej navsteve... vsetky izby vyzeraju strasne ked ich clovek otvori prvy krat po dlhej letnej prestavke ale neboj, izbu si mozes upravit ako len chces... vymalovat, mozes si dat zavesy, plagaty (aj ked tie su oficialne zakazane, ale kazdy na to dlabe)... a ako si to myslela, ze je intrak od ruky? ved skolu mas pod oknami o 7:55 vstanes a o 8:00 si v skole je tam niekolko obchodikov cez cestu (ktora je uz super, da sa cez nu aj normalne prejst, odkedy minuly rok presmerovali celu tranzitnu dialnicnu dopravu), jedalen mas v tej istej budove, internet na izbe (co je novinka od tohto akademickeho roka), plastove okna (teda pokial nemas okno do dvora).... nemas sa co stazovat je to luxus, aky inde na slovensku nemas.
ja som tiez na exnarovej, izba je velka mame fajn balkon kupelka v pohode,neviem ako to je tam so sukromim, kedze sme na konci chodby,ale nevyzera to tam zle a mozme si to zariadit ako chceme
@seagull1 mohol by si mi prosim povedat viac info o intraku na Exnarovej? je tam viac dievcat alebo chlapcov? je skor pokojnejsi alebo spolocenskejsi oproti ostatnym intrakom? je tam kuchynka, pracovna, miestnost s tv? vdaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ja nerozumiem ako môže byť jedna sprcha - jedna miestnosť - pre chlapcov aj dievčata záróveň - súkromie zriaďovateľom nič nehovorí.
Nuž a je tam 98% dievčat takže asi do mesiaca sa tam "pozabíjame"
nebývala a preto neviem porovnať, ale viem usúdiť čo je malá a čo veľká izba
Tak snáď si zvyknem.
No napríklad v Trnave sú luxusné internáty a ani by som nepovedala, že luxusné ale normálne pre ľudí a primerané cene.
Seagull1 ešte mi prosím povedz, treba nahlásiť na ubytovacom zmenu izby? to vymaľovanie a pod.