Ahoj,keď že sa blíži Valentín mám na pláne urobiť niečo.Jedna sa o to že chcem prekvapiť dievča a hlavne jej dokázať to že ju vážne ľúbim napadla ma vec nasprejovať na Internát školy z hora nadol I♥YOU,no keď že sa nemám s kým o tom poradiť tak dúfam
skor si zisti co ma fakt rada alebo pre co ma slabost...a urob jej prekvapko takou cestou...ak vies ze ma rada napriklad konec a je do nich blazon, tak skus vymsliet nejaky vylet ku konom a tak.. spln jej skor nieco taketo..
akurat davaj pozor na to ze hocijaky tebe podobny ritard potom moze tej svojej nahovorit ze to tam nasprejoval on pre nu cize tam nedavaj len i love you ale daj za to aj jej meno a priezvisko
A čo, náhodou, ja som potom vždy túžila, mať nejaký pekný ilegálny odkaz niekde na stene. Je to milé. (A ja by som v tom navyše bola nevinne ) . U mňa by si zabodoval.
krišpín dolinečka ! prečo práve na internát školy ?
dokazovať že ju vážne ľúbiš netreba ničením školského majetku,(teda ak si na to nepotrpí kúp jej kvety, alebo jej vyhotov niečo sám, zisti čo má rada a podľa toho , máš na to ešte zopár dní tak sa posnaž
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
nezda sa mi
dlhú a bolestivú
a inak jebe?
Ale ináč si riadny chuj.
A správca budovy takisto.
dokazovať že ju vážne ľúbiš netreba ničením školského majetku,(teda ak si na to nepotrpí kúp jej kvety, alebo jej vyhotov niečo sám, zisti čo má rada a podľa toho , máš na to ešte zopár dní tak sa posnaž