su tam nejake tie odovodnenia, preco to vraj maso nie je, ale mne to chuti ako nejaky druh masa a ryba je tiez zivocich cize sa zdrzim hlasovania radsej. kazdopadne nechapem krestanske zvyky nejedenia masa, ale jedenia ryby. aj my sme to tak dnes mali a ja osobne tam nevidim nejaky rozdiel.
vvsetko co sa normalne hybe/beha/lieta/plava/plazi sa a neviem co este je z MASA !!! to ze nejaky odbornik jebnuty povie ze ryba neni maso este neznamena ze to tak je aj keby mi teraz seci najmudrejsi ludia tlacili do hlavy ze ryba neni maso tak im nebudem verit lebo nejsom uplny dement
je to mäso...ryba sa myslím že preto môže v pôste, lebo veľa Ježišových učenníkov bolo rybárov a aj ryby a chleba rozmnožil...a ešte aj prvý symbol kresťanov do roku cca 300 bola ryba, nie kríž
@leon0 -.- "v tej dobe" ešte berem, ale v tej dnešnej by som asi odťal prsty každému, kto si myslí, a nedá s tým furt pokoj, že kto neje mäso, tak musí jesť len zeleninu a ovocie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
alebo teda jeho mŕtvola.
@antifunebracka
vvsetko co sa normalne hybe/beha/lieta/plava/plazi sa a neviem co este je z MASA !!! to ze nejaky odbornik jebnuty povie ze ryba neni maso este neznamena ze to tak je aj keby mi teraz seci najmudrejsi ludia tlacili do hlavy ze ryba neni maso tak im nebudem verit lebo nejsom uplny dement
minimalne tieto styri jedia maso a zaroven su maso
V tej dobe boli ryby jedlom chudobných
Nechápem čo si tu chcel napísať ?