Je to inak, mami...Čítal niekto z vás túto knihu? Je to kniha o homosexuálnej láske...nehľadajte v nej nič zvrátené či provokačné. Skúste vnímať len ten príbeh života a lásky gaya žijúceho na Slovensku. Vrelo túto knihu odporúčam. Je skutočne jedinečná
Myslím, že kamarátka mi hovorila, že Pijpelinky je dobrá kniha.
A Maurice! Videla som film, a viem, že je natočený podľa knihy.
Smrť v Benátkach od Thomasa Manna.
A ešte I love you Philip Morris, ale to na Slovensku nezoženieš, knižná podoba sa predáva len len v US, alebo teda na amazone sa to dá zohnať...
Viac ma teraz nenapadne, len samé filmy mám v hlave (ach)
Inak si nemyslím, že Je to inak, mami... je nejaká extréme dobrá kniha. Akurát má dobrý dej, dobrý koniec, ale myslím, že to nie je napísané nejako svetoborne. Dosť ľahké čítanie.
Uz velmi davno som to cital myslim ze som o svojich dojmoch z tej knihy aj napisal blog, ale uz si to dost dobre nepamatam. Len viem, ze som mal aj pre aj proti.
@mcvpn presne to som siel pisat kokso uz som mal v schranke nakopirovane "Myslím, že autorka Tamara Tainová sa dosť dobre dokázala vcítiť do mužskej mysle"
ale vsak vravi "myslim", takze nic netvrdi 100%-ne
ešte som sa k tomu nedostal tak neviem o čom to je. Čítal som Planeta samých chlpacu, odhliadnuc od autorovho niekedy zvláštneho štýlu písania dobrá kniha, a žiaľ až moc pravdivá
@aki - Domov na konci sveta od Michaela Cunninghama... to je o homosexuáloch, ale veľmi dobre napísané... ten istý autor napísal aj Hodiny, ale to už spomínal niekto nado mnou
Typická Evitovka, klišé, ale je to dobré klišé, zaujímavý deň, hoci spisovateľka by si mohla odpustiť ten koniec. A myslím si, že do tých pocitov sa dobre vcítila.
@freedomko vieš na obale tej knihy je napísané aj hodnotenie chlapa a to hovorí: ,,...do detailov opisuje duševné pochody muža, ktoré by som sám lepšie neopísal, a to som v tele chlapa 35 rokov..." to len tak btw
@aki No tak "Je to inak, mami..." bude mať pokračovanie teda druhú časť. Bude sa to volať "Nájdi ma!", ale ešte neviem kedy to vydajú. Viem že to Tamara už asi dopísala ale neviem či jej to Evita vydá.
A ako vy sa snažte .... úplne ste zabudli že som tu JA, človek ktorý potrebuje každodennú dávku yaoi poviedok ...
@tamarat Nevadí Ale už nech je... ja sa fakt neviem dočkať ... to čakanie je neznesiteľné... dnes som o tej knihe hovorila telocvikárke.. ale ako sme sa dostali k tejto téme..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Váš kluk - prostitut?
Potom aj Hodiny, aj keď tam len okrajovo...
Myslím, že kamarátka mi hovorila, že Pijpelinky je dobrá kniha.
A Maurice! Videla som film, a viem, že je natočený podľa knihy.
Smrť v Benátkach od Thomasa Manna.
A ešte I love you Philip Morris, ale to na Slovensku nezoženieš, knižná podoba sa predáva len len v US, alebo teda na amazone sa to dá zohnať...
Viac ma teraz nenapadne, len samé filmy mám v hlave (ach)
Inak si nemyslím, že Je to inak, mami... je nejaká extréme dobrá kniha. Akurát má dobrý dej, dobrý koniec, ale myslím, že to nie je napísané nejako svetoborne. Dosť ľahké čítanie.
ale vsak vravi "myslim", takze nic netvrdi 100%-ne
ak tu 10 zien napise "spisovatelka sa dobre vcitila do muza" tak je to picovina lebo ani jedna nevie ako sa muz citi
takze cakam nazor muza ktori to cital
@mirkova @thiness ďakujem som na tie knihy zvedavá
A ako vy sa snažte .... úplne ste zabudli že som tu JA, človek ktorý potrebuje každodennú dávku yaoi poviedok ...
...my sa snažííííme...ale ja sa cez týždeň skoro vôbec nedostanem na pc...už ani reborna nestíham sledovať...xoo gokudera-kun
pokračovanie je hotové, ale nebude sa volať Nájdi ma Aj ke´d som o tom názve uvažovala ďakujem za priazeň. Tamara
haha, bublinka, tvoje čakanie sa vôbec nedá prirovnať k môjmu
ale si milá, že sa tešíš, ja sa teším tiež
tamara