Mam taky maly problemik..noo mam uz 15 rokov..noo za mesiac 16 a ete som sa vobec nebozkavala..proste vzdy ked malo k tomu prist tak som cuvla..a bala sa ze to vobec neviem alebo co..hmm ked mate niekto takuto skusenost prosim napiste a aj ako ste ju vyri
len toto ta trapi?? ked som bol mensi to iste som robil.. ako som to prekonal?? ani neviem proste som niekoho pobozkal prvy zapacilo sa mi to a bolo he.. a bal som sa ze to neviem.. ale ked sa nesnazis ide to
..2,3 - myslim ze ona chcela serioznu odpoved lebo je to jej problemom .. 1- mala som podobny problem s prvym chalanom,a pravdu povediac tiez som sa bala, no vlastne nebol to strach ako taky, ale proste ze nieco pokazim, alebo tak..lebo som ho mala vazne rada...a on sa bozkaval na mna prilis rychlo..a popravde vobec sa mi to nepacilo...no skusenost je skusenost...s dalsim to bolo lepsie pretoze som sa nesustredovala nato co pokazim a co nie..proste som sa rozhodla vychutnat si to..odvtedy sa bozkavam rada .. moze byt?
šak to len tak okrajovo..ja som sa uhýbala takto strašne dlho všelijakým pekným chalanom..ale potom som si jeden den povedala že je to ten správny deň.a že už nebudem čakať a nevyhnem sa tomu...no a bolo to na balkone tak kde som sa mala uhnúť..ixix..aj trochu smiech...ale krásne náhodou
8- som hrozne rada ze som ti mohla pomoct..ked budes mat hocijaky iny problem kludne napis TS rada pomozem ..ale fakt to chce len uvolnit sa, vobec nemysliet na nic, ani strach ani obavy...len si to vychutnat..a uvidis ze to pojde..bozkavanie sa totiz neuci ..ludia to uz maju v sebe
ja som to raz skusala s babou lebo mne to uz ztiez liezlo na nervy....no bolo to take hnusne ze som si povedala ze bozkavanie zo svojich zivotnych potrieb vynecham...ja neviem moznoze s chalanom to bude ine....
18. zo mna srsi negativna energia ...naco tu riesi samozrejmost...uz aj 12 rocne veselo trtkaju a ona v 16 riesi ako sa ma bozkavat...vas nikoho nenapadlo ze si z nas robi len picu?
Kazdy ma pred prvym bozkom strach, tak z toho si nic nerob Kamoske sa stalo, ze boli vo vchode pri vytahu a ten chalan ju isiel prvykrat pobozkat a ona sa uhla, hned nastupila do vytahu a usla domov. A teraz sa natom uz len smeje, aj ked vtedy to bol iny trapas
A naucit sa to neda, jednoducho musis prekonat strach a urcite ti to pojde
Naozaj je to v pohode. Ja som sa prvy krat bozkal az v 17 , co je uz pomerne dost neskoro, ale predsa. A neboj nic, ze to nebudes vediet. Ty to vies, len o tom nevies. Je to pud, taky isty, ako ked dieta prvy krat saje mlieko z "matkynych zdrojov"
jezisi ludia..niektory ste fakt trapni...ona chche pomoct ne citat vase trapne a posmesne komentare.....takze k veci..uprimne? ja som sa tiez bala prvej pusy..ze to nebudem vediet a tak...ale skusila som a prekonalal sa a nebolo to az take hrozne a postupom casu sa zdokonalis uvidis treba nabrat odvahu..ja som tiez tak niekolko krat uhla ale musis si povedat ze aj takto niekedy pride a cim skor tym lepsie ...drzim palce
kasli na to 4 mesiace dozadu som ani ja nevedel ale naucil som sa to teda aspon zhruba asi za 20 sekund. potom to uz islo samo. a odvtedy sa uz len zdokonalujem
MNO JA SOM SA UZ STRAAAAAASNE DLHO S NIKYM NEBOZKAVALA A MI TO UZ CHYBA ALE NECEM SA SPRAVAT JAK KURVA PREPACTE ZA VIRAZ A VILIZAT S HOCIJAKYM CO PRIDE POD RUKU
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
boha!!
ty si strašne negatívny človek že
a ešte nejaké kresťanky čo nosia veci po staršej sestre
no to si si báječne vybral.moje dve spolužiačka .no bože.."až po svadbe a na bozky som ešte príliš mladá"..kks no haluze..dem off
A naucit sa to neda, jednoducho musis prekonat strach a urcite ti to pojde