mam 17r spoznala som sa s 28ročnym chapcom a začali sme spolu chodit..ja si s nim rozumiem a je to super je ku mne velmi pozorny a mily...no zaujima ma reakcia okolia na naš vekovy rozdiel...
ja mam kamaratku, ktora ma 17 a chodi s typkom, co ma myslim 34. je tam rozdiel, ale to nema riesit okolie, ale oni. ak to im nevadi, tak to nikomu inemu vadit nemoze.
hm.. neviem, nemam takú skúsenosť. ale, zober si to tak, okolie je neprajné a naša spoločnosť strašne konzervatívna. takže si s ním asi kvôli peniazom .
mať staršieho priateľa má nepochybne svoj výhody a možno aj nevýhody. neviem. v každom prípade, pokiaľ Ti nevadí na ňom nič, resp.názorovo sa nelíšite a ide to, nie je problém. ten môže byť tak o pár rôčkov, keď sa on už bude chcieť usadiť, mať bábenko a tak a Ty si budeš akurát vyberať výšku/budeš v prvom ročníku...
pozri sa ja mam 21 rokov a moj priatel ma 36 staci ti to ako nazor ??? a keby som bola moc chcela tak by som mohla mat aj 50 rocneho.... rozumieme si vsetko. na veku nezalezi, zalezi od toho co si rozumiete a nazor okolia ta nema co zaujmat moja pekna. lebo ty s nim chodis nie tvoje okolie... kasli na ostatnych je to tvoja vec... nedaj sa ovplyvnit nikym a nicim... daj na svoje pocity a tuzby...
ako ked ti je s nim fajn taq ok,ale ber ohlad na to,ze nie kazdy si mysli,ze tvoje rozhodnutie bolo spravne.Ved mozno ked ste spolu kratko zda sa ti to zatial v pohode,ale neskor to budes mozno vnimat inaq...ine nazory,urcite si bude chciet zalozit vlastnu rodinu,podla mna by si si mala uzivat zivot...
no a co poviete na to ked je dievca starsie od chlapca???su to sice len 2 roky ale aj tak.No v kazdom pripade,je to v podstate jedno,lebo u nas je este jeden problem a sice zemepisna sirka.Ale aj tak ma zaujima vas nazor na to,ked je dievca starsie.Vdaka
No a??? Ja mám tiež s frajerom 7 rokov rozdiel, všetci to stále riešili, ale keď videli, že je to náš vzťah a naše rozhodnutie a že si do toho nedáme kecať, prestalo ich to baviť
Ja mam 18 a on 21 a je nám spolu dobre takže to neni o veku.. každý je s takým aký sa on cíti lebo není napríklad 28 ročný ako 28 ročný.... môžu mať úplne iné povahy a aj plány do živote.. a niektore ti môžu vyhovovať a niektoé nie.. podla toho si vyberáš......
Napríklad moja sestra má 20 a jej šrácko má 30 a klape im to.. vieš láska hory prenáša a aj ked zo začiaktu zažívali srandy lebo on je od nej o dosť vyšší že sa pítali či ide c dcerkou,a le teraz je to už dobré
Možno budeš musieť prejsť cez niake prekážky, ktoré ti dá tvoje okolie.. ale ked sa ľúbite tak ich spoločne prekonáte kiss
Jedna znama ma 14, jej frajer ma 20, a videla som iba malo parov, tkorym by to klapalo tak ako im.. nie je to problem.. ked sa milujete, nie je co riesit
Cheekee: podla fotky aspon zistim ci je ten chalan skaredy a potom je jasne preco sa zahadzuje so 17 rocnou.. A uz aj bez fotky viem povedat ze jeho priority su asi take ako priority "nast" rocnych ludi. Najebat sa, zahulit si, zatrtkat si a ziadna serioznost..
chcela by som ssa spýtať poznam jedneho chalana ja mam 15a on ma 19 občas sa s mojimi kamoškami zastavime ujeho partie ..bola som sním v kine..hadže pomne take flirtuju pohlady no na pokeci je taky odtiahnuty aleked som snim tak dsa ku mne tuli a nespusti zo mňa oči može to byyť znamenie že by chcel niečo riešiť??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mať staršieho priateľa má nepochybne svoj výhody a možno aj nevýhody. neviem. v každom prípade, pokiaľ Ti nevadí na ňom nič, resp.názorovo sa nelíšite a ide to, nie je problém. ten môže byť tak o pár rôčkov, keď sa on už bude chcieť usadiť, mať bábenko a tak a Ty si budeš akurát vyberať výšku/budeš v prvom ročníku...
Napríklad moja sestra má 20 a jej šrácko má 30 a klape im to.. vieš láska hory prenáša a aj ked zo začiaktu zažívali srandy lebo on je od nej o dosť vyšší že sa pítali či ide c dcerkou,a le teraz je to už dobré
Možno budeš musieť prejsť cez niake prekážky, ktoré ti dá tvoje okolie.. ale ked sa ľúbite tak ich spoločne prekonáte kiss