počkaj, teraz neviem, či som správne porozumela otázke..
Dá sa to pochopiť tak, že sa pýtaš, či jem niečo, čo mi nechutí, ale je to lacné a nemám peniaze, tak to jem aj s odporom ale to by tam asi muselo byť o čiarku viac
alebo
Sa pýtaš či jedávam niečo, čo mi nechutí kvôli cene (čiže predsudkom?).. ale prečo by som to potom jedla?
@wind piči, ja som vedela že tá čiarka tam má byť!
*jete niečo, čo vám nechutí, len preto, že je to lacné?
ináč neviem ako by niekomu malo niečo nechutiť len kvôli cene, chápem, že niečo nechutí preto, že sa tam používajú lacnejšie suroviny, alebo že si to nekúpi lebo to vyzerá byť lacné a nezdravé, ale takto?
@obliviate ale ja nevravím že nezdravé, len že proste nie chutné, napr. že sa naješ kopy suchej ryže alebo napr. cestovín na ktorých nie je nejak veľa omáčky, varených zemiakov bez prílohy, jedla, ktoré sa ti celkom nepodarí ale nechceš ho vyhodiť...
toto nikdy nepochopim preco niekto je co mu nechuti...napriklad mam jest salamu ktoru by ani pes nezral len preto ze je lacna?! radsej si dam dve pletenky s paradajkmi ako nieco co mi nechuti ale je to lacne...podla mna to je vyhadzovanie prachov do kosa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Dá sa to pochopiť tak, že sa pýtaš, či jem niečo, čo mi nechutí, ale je to lacné a nemám peniaze, tak to jem aj s odporom ale to by tam asi muselo byť o čiarku viac
alebo
Sa pýtaš či jedávam niečo, čo mi nechutí kvôli cene (čiže predsudkom?).. ale prečo by som to potom jedla?
*jete niečo, čo vám nechutí, len preto, že je to lacné?
ináč neviem ako by niekomu malo niečo nechutiť len kvôli cene, chápem, že niečo nechutí preto, že sa tam používajú lacnejšie suroviny, alebo že si to nekúpi lebo to vyzerá byť lacné a nezdravé, ale takto?
radsej si kupim 3 tesco keksy ako 1 horalku original..
alebo si kupim hrasok a mozem si spravit vlastnu polievku.
Da sa jest zdravo aj za lacno.
a 2x je to lebo som prvýkrát nedala možnosti
tak prečo si vybrať tie nechutné?
nechápem celú anketu