Chcem sa opýtať za ako dlho ste si našli kamarátov na Strednej škole?Sme tu síce len 3 dni no už tak si prípadam ako chyba ktorú každý obchádza.Vážne má to serie ale som ten typ človeka ktorí sa proste hanbi zoznamovat.preto sa pýtam za ako dlho ak vôbec?
bol som v inej situacii, lebo som tam mal 2 spoluziakov. S ostatnymi mi to trvalo dlhsie, ale neviem kolko. 3 dni je podla mna este malo, nic sa neboj aj par tyzdnov to moze potrvat, hlavne sa snaz moc kvoli tomu nestresovat - to len zhorsi tu celu situaciu. Ak nie si uvolnena a v pohode, tazsie sa bavi s inymi ludmi (aspon u mna urcite to plati).
Za cele studium som v triede nemala ziadneho fakt ze dobreho kamarata. Rozpravat som sa vacsinou mala s kym, ale skor to boli nudne small talky ktore ma akurat tak nudili a psychicky vycerpavali.
Ja som mal hneď jako prvé dni prax tak to zozaciatku bolo divne všetci len počúvali majsterku čo hovorí atď a potom návaly eufórie a smiechu behom dní takže podstate deň 2a...Hmm tak si nájdi minimálne jedného kamaráta alebo kamošku inak postupom času to budeš mať na nože
@riddler to, ze v turci som uz niekd zaregistroval nevadi, ved ja som tiez privatny. Ale aspon mi povedz, ze existuje samostatna kniha o vasej obci! Kazda slovenska musi mat
Môj prvý deň na strednej bol taký, že keďže sme boli v triede neparny počet, tak som ako jediný sedel sám. Našťastie tam chodil jeden milý chalan, ktorý sa mi potom neskôr prihovoril a potom sme aj spolu sedeli. Taktiež som sa dal do reči s jedným ďalším chalanom, na ktorom som si všimol, že máme niečo spoločné a ten sa začal kamarátiť s iným chalanom. Tak sme skončili tak, že sme sa my štyria kamarátili celú strednú. Ľutujem akurát to, že som bol v kamarátstve veľmi pasívny a veľa som nenahovoril, lebo som sa bál, že trepnem hlúposť, namiesto toho, aby som rozvíjal vzťah s ostatnými.
@pubertslatinocelny No jasné, aj tú knihu mám doma a sme aj dosť medializovaní vdaka jednému týpkovi, na ktorého sa lepia kadejaké smiešne prúsery a potom nám robí takúto ,,reklamu"
Ja som sa dostal na strednej do triedy s naj kamosom zo zakladky Lukasom.
Ale musim napisat co sa mi stalo hned v prvy den. S Lukasom sme sa otocili k chlapcom co sedeli za nami, aby sme sa spoznali a Lukas nas oboch predstavil: "Ahojte, ja som Lukas a toto je Robo" a chlapci za nami sa usmiali a jeden tiez povedal "Ja som tiez Robo a toto je tiez Lukas".
Nemusim vraviet, ze sme odvtedy boli super kamosi a hned sme vytvorili fajn styrku vzadu v laviciach. Takze pomerne rychlo som si nasiel kamosov v novej triede.
Nie si ten typ ako oni ani ja som nebol. Nemá cenu hrať sa na to že je pre teba prirodzene sa s nimi zoznámiť ked to tak neni. Daj svojej podstate voľný beh, nesnaž sa silou mocou zoznámiť a potom keď budeš sám sebou sa možno nakoniec aj zoznámiš a nebude to len hrané
@kikac obdivujem každého kto si prejde šikanou a zostane sám sebou ... teda nie ako u mňa, aby som sa takému ničomu vyhol som sa pretvaroval a teraz za to musím platiť
ja som mal v triede asi 2 takých s ktorými som sa bavil za celú strednú a s nikým iným no ešte s dvoma ďalšími, ale to bolo iba občas... ak mám povedať, tak ja som nikdy nemal šťastie na ľudí ale to je možno aj mojou povahou, že ja nevydržím byť s nikým v kontakte príliš dlho
Budeš sa "kamarátiť" s ľudmi s ktorými budeš tráviť v škole najviac času. Jednak, že budeš k tomu nútení, a jednak si možno nájdeš niekoho s kým si aspoň trochu budeš rozumieť. Ale žiadne terno to nemusí byť. To nie je High School Musical.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale musim napisat co sa mi stalo hned v prvy den. S Lukasom sme sa otocili k chlapcom co sedeli za nami, aby sme sa spoznali a Lukas nas oboch predstavil: "Ahojte, ja som Lukas a toto je Robo" a chlapci za nami sa usmiali a jeden tiez povedal "Ja som tiez Robo a toto je tiez Lukas".
Nemusim vraviet, ze sme odvtedy boli super kamosi a hned sme vytvorili fajn styrku vzadu v laviciach. Takze pomerne rychlo som si nasiel kamosov v novej triede.