@tomias tak to máš pravdu, aj ja som si zo začiatku nevedel zvyknúť a chýbalo mi to, ale teraz po čase tú zmenu ani nevnímam a potrebu tej vane si nevyžadujem
Vaňu síce máme, ale v rámci šetriacich opatrení (ťahanie žumpy je drahé) u nás platí zákaz kúpania sa. Ale ak by som sa išla kúpať, tak si najskôr napustím vodu...
Ach... teraz by som si normálne dala taký riadny kúpeľ... aj s nejakou voňavou penou do kúpeľa...
@ruderenee toto som neznasal ked bola az prilis horuca a som myslel, ze si odrubem nohu kym sa pokozka prisposobila..a postupne pomaly som sa vnaral do vody
@hovnovhlave ale tak vies, ja mam 10, ja sa potrebujem hrat s lodkami okolo majaka a mi to chyba sa hrat s krabickou od mydla ako s clnom
Neviem si predstaviť, ako by som napúšťala vodu ešte pred tým. To by som bola v kúpelke alebo ešte mimo nej? A jedna aj druhá možnosť mi príde stresujúca.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ahmm..no uz nemame vanu :/ mame len sprchac :/
@tomias mne úplne stačí aj sprchový kút, tebe nie?
ale každý je iný, ty to možno ináč vnímaš...
Ach... teraz by som si normálne dala taký riadny kúpeľ... aj s nejakou voňavou penou do kúpeľa...
@hovnovhlave ale tak vies, ja mam 10, ja sa potrebujem hrat s lodkami okolo majaka a mi to chyba sa hrat s krabickou od mydla ako s clnom
@burble sak nevies? vystrcis palec na nohe spod vody a s druhou nohou posuvas lodku okolo neho ..po 22hej si to mozes predstavit s niecim inym
niekedy si dám kúpel,inokedy "sprchu" vo vani
a možno aj preto ako bolo už povedane @10 ...